Јеннифер Анистон о борбеним сувим очима и новој биљци мисли да би требало да покушаш

Када Ја слика Јеннифер Анистон, то је љубав која воли јогу, луде тонове, невероватну верзију косе коју смо упознали и волели. Али према самој Анистон-у, она није увек била епитоме богиње здравља. За једну ствар, она каже да је њена прехрана била “најгоре”. За другу, она се бори са условом да није знала да је назвала синдром сувог ока. Разговарали смо са Анистоном о стању, њеној личној здравој филозофији и једној епизоди о здрављу ока Пријатељи.

Гламур: Недавно сте открили да имате синдром сувог ока.

Џенифер АнистонДа. Пре око шест месеци.

Гламур: Како сте сазнали да сте га имали??

ЈА: Радио сам интервјуе и постављено питање о томе да ли сам имао нешто са чим сам зависио. Рекао сам: “Заправо имам зависност од капљица за очи.” И, као што сам био на телефону, имала сам трећу по сату! Имала сам их са мном стално. Увек сам мислио: “Ох, то мора бити окружење, или морам да имам алергије, или је неко рекао можда зато што имаш широке очи да си осетљивији.” Ако сам читала сценарио, очи су почеле сврабити. Било је тако болно и иритативно! Буквално бих ишао на премијеру и очи би се запалиле и морао бих да дам себи дозу капака прије него што сам сишао низ црвени тепих. Али само сам мислио да су то моје очи биле и морао сам да живим с тим.

Када сам то рекао, у интервјуу ми је обратио Шире [компанија која производи лекове за стање], а они су рекли: “Вероватно имате сухо око.” Нисам знала да је то нешто што можете дијагнозирати. Отишао сам код доктора и урадио тест и довољно је да је то оно што имам. Морате проћи кроз одсуство ваших капљица за очи и све то, а онда је то било дивно олакшање.

Гламур: Слусај ово, прва ствар која ми пада на памет је епизода Пријатељи где се Рејчел плаши лекара ока. Док сте пролазили кроз ово, да ли сте икада размишљали о тој епизоди?

ФОТО: НБЦ

ЈА: То је хистерично! Не могу да кажем да се односе на то, али никада нисам волео да идем код доктора ока – ко жели да добије тај тест где пуца ветар у очи? Али нисам имао страх од тога, једноставно нисам знао да је то нешто што морамо учинити као дио наше здравствене рутине. Јер, док сам старији, ако се нисам побринуо за ово, само би се погоршало. Као што је рекао мој доктор, на крају [твоје очи] почињу да се издају ако се не бринете о њима.

Гламур: Каква је твоја јутарња здрава рутина?

ЈА: Моја рутина је устајала, попила кафу, направила потрес, имала тренинг, иди ходала пса.

Гламур: Да ли се уопште променило откад је сазнање о сувом оку?

ЈА: Па, најбољи део се пробуди свако јутро и не осећа се као да су ми очи затворене!

Гламур: Да ли имате тренинга које тренутно волите??

ЈА: Ја волим Класу. Управо сам се вратио из Њујорка, и отварају га овде. [Име учитеља је Тарин Тоомеи, она је невероватна и она ми је добар пријатељ. Само мислим да је то најбољи тренинг из толико разлога. Ја то зовем као јога боотцамп. Постоји такав духовни и терапеутски аспект тога, као и физички.

Гламур: Која је ваша лична филозофија веллнесса??

ЈА: Мој приступ је само свесна свега. Како сам старији, ту је још више свести о томе шта је добро за моје тело интерно, споља, физички. Све је у читању етикета и свесности и свести шта се дешава. Ако наша тела не буду побринута, онда наш рад почиње да трпи и ми [не добивамо највише од нашег свакодневног живота.

Гламур: Шта мислите да би изненадило људе да науче о вашим добротама у веллнессу??

ЈА: Читао сам пуно и мислим да је важно остати у току на новим здравственим ударцима. Неки су тамо само да би зарадили новац, али неки заиста вреди истраживати и укључивати у нашу дијету. А моје девојке и ја увијек подијелимо савјет: ‘Пробај ову нову траву; ту је нова аминокиселина коју бисте требали покушати – такве ствари.

Гламур: Да ли имате нешто што сте недавно научили о томе да сте узбуђени да бисте покушали?

ЈА: Да! То је биљка коју ми је Тарин рекао о томе како сте се снашли. Зове се хлорелла.

Гламур: Да ли сте нешто научили на свом путовању за здравље који вас је изненадио??

ЈА: Није то што ме толико изненадило, али када смо млађи, ми сматрамо да су наша тела здраво за готово јер су врхунски. Не размишљате дуго. Мислим, имао сам најгору исхрану.

Гламур: Шта ?! То је тешко вјеровати!

ЈА: Знам! Али, знате, нисам баш био свестан онога што сам стављао у своје тело. Стварно не размишљаш о томе. Али то има дугорочни ефекат. Увек кажу да се млади троше на младе – ту је нешто. Али о балансу. Морате имати индулгенције.

Гламур: Наравно! Које су ваше??

ЈА: Добар италијански оброк. Пица. Више сам у слаткишу, не слатко. Неће бити вруће блато.

Ссылка на основную публикацию
2019