Секс Въпрос: Защо мирише ли, когато имаме секс?

0826 hutcherson li

Уважаеми д-р Н.,

Понякога, когато приятелят ми и аз правим секс, има миризма. Всеки път, когато се случи, миризмата е съвсем различна. Защо миризмите се различават? Има ли нещо, което мога да направя или да ям, което би могло да промени миризмата?

Прочетете за отговора на д-р Хилда Хътчерсън.

А. Има химическа реакция, която се получава, когато секретите ви се смесват с партньора ви. Тази нова “супа”, така да се каже, има различна миризма. Също така е важно да отбележите, че вашите секрети ще имат различна миризма в различни точки на месечния ви цикъл – и това е нормално. Въпреки това, ако това наистина е неприятна миризма, трябва да се обърнете към Вашия лекар, защото това може да е признак на вагинална инфекция като бактериална вагиноза.

Читатели, имате ли други въпроси относно неща, които не изглеждат правилни по време на секс? Нека да говорим за тях тук!

Или, ако имате въпрос относно всичко, свързано със сексуалното си здраве, не се колебайте да го оставите в секцията за коментари по-долу или да ми изпратите имейл. И не забравяйте да проверявате редовно, точно тук на Витамин G, за да видите дали съм го отговорил.

Прочетете повече секс здравни въпроси тук и проверете тази публикация за линия от продукти за мъжка хигиена … там.

Ссылка на основную публикацию
2019