Джесика Алба има реалност за това как бременността засяга нейното тяло Изображение

Джесика Алба е една натоварена дама: актрисата е съосновател на The Honest Company и майка на две деца и служи на борда на Baby2Baby, организация с нестопанска цел, която помага да се получат критични бебешки и детски стоки, като памперси и дрехи, на тези в нужда. Освен това, в момента очаква третото си дете – момче! – със съпруга си Cash Warren. Разбира се, тя има екип, който да й помогне с голяма част от ежедневието, но носенето на дете е дълбоко лично нещо – това, което не е непременно слънчево греене и бременност. В неотдавнашен чат с червени килими преди гала на Baby2Baby в събота вечер тя се осведоми истински за не толкова страшните психологически странични ефекти от бременността.

Носейки зашеметяващата вечерна рокля от черна дантела от Brock Collection, която допълваше вълнообразната й коса и бургундския грим, Алба призна, че понякога се бори с самооценка по време на бременност.

“Не се чувствам бляскаво, когато съм бременна, така че е хубаво да се обличаш и да се почувстваш красива”, казва майката, която се казва, на червения килим. “Обикновено се чувствам като Хъмпти Дъмпти, изглаждаща се и хормонална, и нищо не прилича на същото, но в тази рокля наистина се чувствам хубава.”

Думите на Алба доказват, че дори и знаменитости, с привидно бляскавия им живот, не са имунизирани от преживявания на бременности, които имат както възходи, така и надолу, или психологическото напрежение, което може да дойде заедно с тези ефекти. В крайна сметка, в края на деня знаменитостите са и хора. Реалистичността на опита й помага да се промени традиционният разказ за бременността, признавайки, че е естествено и обичайно жените да не се чувстват като себе си, когато носят дете.

Това не е първият път, когато Алба е отворена за предизвикателните части на майчинството: тя е говорила в миналото за борбата за работа като майка и за преодоляване на чувството за вина на мама и изложи някои съвети как да се справим.

“Не се затруднявайте, правете всичко възможно, за да сте навсякъде, където сте, това е важно”, казва тя. Мъдните думи, които всички ние – бременни или не – могат да живеят.

Свързани истории:-Джесика Алба е бременна с третото си дете
-Джесика Алба и Ева Лонгория изнесоха на Деня за равно заплащане в Латинска Америка

Ссылка на основную публикацию
2019