5 здравословни начини за завладяване на океаните и удряне на умората при работа

Получавате ли някога прозявката на бюрото си? Ако търсите повече енергия, кафе не е решение. Вместо това, опитайте тези 5 лесни трикове за скок-стартиране на енергията си, когато се чувствате като че сте на ръба на дразненето на разстояние …

0813 energy vg
ФОТО: Тайлър Сталман

1. Яжте малък квадрат на шоколад: Шоколадът е показал, че не само повишава настроението ни, но яденето му помага на тялото да освободи енергията, повишавайки чувството за добри ендорфини. Когато съм на път да заспя в стола си, имам малък квартетен шоколад, богат на антиоксиданти. Има ли трик.

__2. Пийте две чаши студ вода: __Не огромни чаши – малки чаши ще направи. Ето защо: Една от основните причини за изтощение е дехидратацията (понякога дори не знаете, че сте дехидратирани, а просто се чувствате бавно). Един гимназиален учител използваше, за да ни пие две студени чаши вода след обяд в клас на смятане и аз се кълна, че ни е минавало през това скучно е час. Отидете да рехидрирате клетките си точно сега!

3. Doodle. Ако се прозявате и имате затруднения да се концентрирате върху конферентен разговор, помислете дали да извадите хартия и писалка и да си позволите даден драскул – точно така, сърца, еднорози, дъги … каквото и да е глупаво нещо. Наскоро интервюирах експерт за статия в списанието, която ми каза, че момичето може да помогне на мозъка да се съсредоточи. Толкова изненадващо, нали? И когато се съсредоточите върху това, което правите, е по-малко вероятно да сте на зониране и да мислите за дрямка.

4. Снек на нещо богато на витамин С: Нарежете портокал или излезте за някаква лимонада в кафенето – то е, получи малко от С. Миналите изследвания са корелирали С с жизненост и дори намаляват симптомите на синдрома на хроничната умора. Заслужава си да се опита!

__5. Станете на пода (да, във вашия офис!) И направете това прост: __За един прост завой в посока напред, според китайската медицина, може да се активира резерв от поддържаща енергия, която лежи между бъбреците. (Ето снимка на точно това, което трябва да направите.)

Още четене:

6 изненадващи причини защо сте изчерпани …

Какво да ядем за повече енергия …

Нуждаете се от бърз взрив на енергия? Опитайте този номер на витамин G на читателя!

Още начини да получите блясък

Посетете Shopglamour.com за сладки неща, започващи от само $ 10!

Въведете последните Glamour лотарии!

Следвайте ни в Twitter

Добавете ни към началната си страница в iGoogle

Безплатни неща за красота! Въведете за шанса си да печелите нова награда всеки ден!

Снимка: Исток
Ссылка на основную публикацию
2019