Всички моменти от “странни неща” сезон 2, които задават Twitter на огън

Внимание: голям спортове напред.

Този уикенд телевизионните богове се усмихнаха върху нас, като направиха всичките девет епизода от втория сезон на Netflix’s Странни неща на разположение на феновете – точно навреме за Хелоуин. Ако не сте имали контакт с външния свят от партитата в петък и събота, защото сте били залепени на дивана, не сте сами. Една армия от развълнувани зрители поглъща последния сезон през уикенда – след това бързо се отправя към Twitter, за да сподели своите мисли.

Благодарение на официалния трейлър ние знаехме, че вратата към Upside Down все още е широко отворена и че буквално никой от любимите ни герои – Will! Майк! Единадесет! – бяха сигурни. Така че, въпреки че този сезон определено е имал своя дял от напрегнати моменти, ужасяващият чудовищен парцел сякаш поема задната седалка на някои от другите сюжетни линии този път.

Щеше ли най-накрая да има правосъдие за Барб Какво стана с Единадесет? Нима Джойс някога е върнала къщата си заедно? Тук всички най-велики моменти от сезон 2, които феновете не могат да спрат да говорят.

Радвайте се: Две от любимите ви “ще те или не?” двойките най-накрая се събраха.Майк и Нанси: две братя и сестри, които имат сериозен късмет в любовния отдел.

Но, както се оказа, новите #relationshipgoals е дует, който никога не сте виждали.Twitter е толкова щастлив, че Дъстин и Стив се намират.

Говорейки за Стив, той е новият приятел на интернет.Сезон 1 Стив като ревнив гадже на Нанси? Не е наш любим. Но втори сезон Стив като герой на голям брат / екшън герой? Той е израснал.

#PoorBarb е излязъл, #PoorBob е в.Бедният Шон Астин. Той беше прекалено добър за този свят.

Джойс все още е любимата мама мечка.очевидно.

Зрителите бяха оставени с някои важни въпроси…

…и всички се съгласиха, че комедията след престрелването е реална.

Ако също се чувствате тъжни, че сезона две свърши, никога не се страхувайте: Братята Дъфеър потвърдиха, че имаме още два сезона, за които да очакваме с нетърпение! Междувременно ние просто ще обсъждаме и дисектираме тези епизоди безкрайно над обяд.

Свързани истории:
-Този нов клип “Необичайни неща” показва как 11 избягали отгоре
-The Stranger Things Kids бяха най-стилният отбор на наградите “Еми” за 2017 г. Червения килим
-Добавете всичко: Първият пълен трейлър за сезон 2 на “Странни неща” е тук

Ссылка на основную публикацию
2019