Точно във Времето за Свети Валентин: 5-те най-романтични сцени от мръсния танц

Ако имаше някой, когото бих искал да се върна и интервюирах, щеше да е Патрик Суейзи. Те не правят вече водещи хора като него (съжалявам, феновете на Гослинг!). Дали това е било Мръсни танци или призрак, той е олицетворение на s-e-x-y. Така че, като моя подарък на Валентин за вас, аз закръглях петте най-красиви и най-романтични сцени от Мръсни танци. Моля.

Дженифър grey patrick swayze dirty dancing

1. Ние сме въведени в “Hungry Eyes”

* Колкото ми харесва “(аз бях) Времето на живота ми”, “Hungry Eyes” е най-секси песен, ръце надолу. Ключови моменти в сцената: Когато Джони поставя ръката на Бебе върху гърдите си и държи ръката си върху нея, докато брои стъпки, Дженифър Грей в бикини и когато Джони се усмихва за нея за първи път, докато накрая нанася първата стъпка от много. Бонус: Мускулите на гърба на Патрик Суейзи, докато се върти назад и напред. И тогава, разбира се, ръката му пасваше начертанието на силуета си. Искам да кажа, става ли по-добре? Е, да, ако бях аз вместо Дженифър Грей в тази сцена, тогава да, да. *

__2. Практикуването на лифтовете__

Веднага си помислихте, че Джони и Бебе практикуват във водата, нали? И кой може да ви обвини? Освен студените студени темпераменти този ден Дженифър и Патрик направиха тази сцена доста запомняща се. Но по-сексият момент идва няколко минути по-рано, когато тренират на дървения материал в средата на гората, а Джони се усмихва, преди да му каже да ходи до него. Това е началото на промяната в отношенията им и колкото е по-тънка, толкова е много важна.

[#iframe: //www.youtube.com/embed/HnzhZx7LRig] (560×315)

3. Единствената, в която Джони и бебето знаете…

Сцената: Къщата на Джони, късно през нощта; Бебето удари на вратата му; Ризата на Джони е изключена (разбира се); Бебето го моли да остави музиката.

Джони: “Ти, не се страхуваш от нищо!” Бебе: “Страхувам се от всичко, страхувам се от това, което видях, от това, което направих, от кой съм. И преди всичко се страхувам да изляза от тази стая и никога да не усещам останалото през целия си живот, както аз чувствам, когато съм с теб. ” Бебе: “Танцувай с мен.” Джони: “Тук?” Бебе: “Тук.”

__4. Суейзи се засмя като вятъра

Това може би е най-противоречивият от моите снимки и всичко това е заради един фин, секси момент, който нито Патрик импровизирал, нито режисьорът на Емил Ардолино му казал да направи. “Тя е като вятъра” (cowritten и записани от Суейзи) започва да свири, докато Джони и Бей стоят до колата си, за да кажат неизбежното си сбогуване. Бебето нервно се смее, докато не срине главата си на гърдите си и леко целува пухкавите й къдрици. След това той взима ръцете си (скъпи господар, тези мъжки ръце) и внимателно държи лицето си, докато й дава целувка сбогом (макар и кратко, но само защото Джони не иска да се изправи пред пълната емоция на момента).

[#iframe: //www.youtube.com/embed/7DANbc0mTE4] (560×315)

5. Многото, много Край

Финалният танц е невероятен. Нищо подобно (както се вижда от това колко двойки се опитват да го пресъздадат по време на техните сватби). Но освен леката целувка Джони дава на бебето, докато излиза към нея на сцената, най-доброто идва най-много, много когато двамата танцуват в тълпата с всички останали. Джони започва синхронизиране с песента и когато започва да пее “Имах времето на живота си”, той набляга на думата “живот” и просто знаете, че по някакъв начин всичко е наред със света. Да, Бейби наистина е спасил Джони. И тогава, когато Патрик отметна лицето си на уста, думите: “И аз ви дължа всичко!” Смея да не се заблуждавате.

__Bonus! __

Не си мисли, че съм свършила, нали? Помислете върху това на черешката на върха – тази изящна, заличена сцена на Джони и Бебе от първата им нощ заедно в каютата. Yowza!

[#iframe: //www.youtube.com/embed/ho9k2cEKr-E] (560×315)

Честит (ранно) Свети Валентин, приятели! Каква сцена във филма смятате за най-секси??

Ссылка на основную публикацию
2019