Tia и Tamera Dish за техния телевизионен сериал, майчинство и поемане на света

Трябва да призная, че не съм се занимавал толкова много с това, откакто се натъкнах на Джими “Наемът е твърде тъжен” McMillian на улицата, но за щастие успях да запазя възбудата си под прикритие по време на разговора ми със звездите на Тиа и Тамера, Тиа Моури-Харгрит и Тамера Маури-Хюсли.

TIA and tamera season 3 second pic

Серионите на сериите се връщат с още един забавен сезон Тиа и Тамера започвайки тази нощ в 8 стр. ET / 7 P.M. CT в мрежата за стил.

Повечето от нас ги помнят с любов от сериала от 90-те години, Сестра, сестра, но тези дами не са определени единствено от това телевизионно шоу. Откакто завършва през 1999 г., те посещават колежа (Pepperdine University), участват в други представления и филми, пишат книги, се женят и стават майки и предприемачи. Ясно е, че Тия и Тамера са в средата на изграждането на империя и ние просто пътуваме. В чест на сезона-три премиери на тяхната реалност, аз разговарях с тях (специално извикай на Тиа за интервюто, въпреки че беше под времето) за живота им, непрекъснато разширяващата се кариера и майчинството. Преди да се потопим, нека да разгледаме трейлъра:

__ Едно от нещата, които обичам за шоуто ви, е, че това е различно от повечето телевизионни реалности, защото не е сценарист. Това беше ли съзнателно решение?

__Tia: __ Определено. Не искахме да правим реалност, ако щеше да бъде сценарист. Чували сме за много изложби, които са, така че ние подчертахме на продуцентите, че няма да направим това с нашето шоу. Работата за сестра ми и аз е, че това, което виждате, е това, което получавате, така че аз вярвам, че това е една от причините, поради които имаме дълголетие в Холивуд. Дори когато играя герой, аз го приближавам от автентично място – така че да направя фалшива реалност – телевизионното шоу нямаше да работи за мен.

__Tamera: __ Да, искам да кажа, ако искахме да направим сценарист, щяхме да направим и това. Така че е важно да се направи нещо различно от другите реалности и ние се борим много усилено, за да го запазим възможно най-реално.

__Какво ви накара да влезете в света на телевизионната реалност и как смятате, че тя се е възползвала от кариерата ви? __

__Tamera: __ Е, сестра ми ме накара да вляза в нея. [Смях]

__Наистина ли?__

__Tamera: __ Не исках да правя телевизионна реалност на всички. Обаче аз съм щастлив, че го направих, защото откри свят, който хората копнеят да видят. Те виждат, че сега сме две пораснали жени и хората не трябва да се чудят какво сме направили. Те просто могат да включат телевизора и да го гледат. Така че определено ни помогна да останем уместни и поради това има много възможности.

__Защо сте били резистентни на правенето на реалност телевизия? __

__Tamera: __ Аз съм много частен човек. Много частен. Знаеш ли, живях целия си живот в аквариум, така че беше важно за мен да запазя личния си живот личен, защото хората не могат да говорят за това, което не знаят. И все пак, дори и с шоуто на реалността, имам граници.

__Това вероятно е причината да сте здрав и да не сте гореща бъркотия.

__Тамера: __ Точно така! Мисля, че винаги трябва да държиш нещо за себе си, особено ако си знаменит. Съпругът ми [кореспондентът на Fox News Channel Adam Housley] не присъства на шоуто през цялото време, защото е много скъп за мен и искаме да останем женени.

__Tia: __ Е, за начало трябва да бъда откровен с теб: Да правиш реалност ТВ е много по-трудно, отколкото си мислех, защото идвам от света на [сцената] телевизия, където всичко се мисли и знаеш какво ще се случи, вашите линии, какъв ще бъде вашият гардероб и т.н. Но с реалността, това е много спонтанно и камерите са около 12 часа на ден. Тази част е трудна, нали знаете, защото уязвимостта и слабостите ви са изложени. От друга страна, аз се чувствам като Tamera и аз станахме релативни хора и това ми донесе полза. Например, понякога ми се струва, че като реалност, телевизионното шоу е предпоставка за изграждането на собствена марка, както направихме с [NEED] (http://www.needbrands.com), продуктовата линия за бременни жени. Ако нямахме шоуто, не съм сигурен, че ще успеем да тръгнем по този път с марката.

__ Имате толкова разнообразни кариери. Винаги ли е било планът да бъдем многоделни или да станем всичко това органично? __

__Tia: __ Това е велик въпрос и никой никога не ме е попитал досега. Отново мисля, че тъй като шоуто на реалността, вие можете да изразявате различни аспекти на вашата личност – майка, сестра, актьор, съпруга – докато когато действате, просто играете този определен дефиниран характер. За мен всичко, което се е случило след шоуто, идва органично, за разлика от това, че е ясно изразено. Например, помислих си за йога. Обичам го и аз си взаимодействам много с хора в Twitter, което ми се струваше, че искам да помогна на мама, затова дойдох с [DVD] (http://www.tiamowryyoga.com/). Все пак не мисля, че нещо се случва случайно. Работната ми етика наистина помогна с моята кариера.

__Tamera: __ За мен, мисля, че това е избор, защото откакто започнахме да правим * Сестра, сестра *, имахме визия за това къде искахме да отидем. И сега много от упоритата работа се изплаща. Винаги е било много важно да показваме различни аспекти на това, което сме ние. Ние не сме просто актьори. Отидохме в колежа. Обичам да мисля за себе си като много образовано и умно човешко същество, затова исках да се възползвам от това. Обичам всичко за предприемачеството и за притежаването на кариерата ви и правенето на това, което обичате да правите.

__Ако трябваше да избирате коя част от вашата кариера ви харесва да правите най-много? __

__Tamera: __ Мисля, че като цяло обичам да бъда майка. Това е най-добрата работа, която някога съм имал. Всички останали неща обичам същото, но като майка се натрупва всичко това.

__Тази любов към майчинството ви кара да искате да имате повече деца или сте готови?

__Tamera: __ Абсолютно искам повече. Ако бях по-млад, щях да имам три.

__Tia, какво ще кажете за вас?

__Tia: __ Хм, аз се радвам на всичко това еднакво, но ще кажа, че наистина обичам да бъда предприемач и да споделям историите и опита си и да създавам продукти. Синът ми [двегодишен Крие] определено ми даде страст и стремеж да измисля идеи за други майки там.

__

Тия, имате два проекта, които излизат: NickMom’s * [Instant Mom] (http://www.deadline.com/2013/04/tia-mowry-comedy-instant-mom-picked-up-to-series-to-to- * * и романтична комедия, * [Заявка за багаж] (http://www.youtube.com/watch?v=X9JwZRQXzNQ) *. Как се стигна до тези възможности?

__Tia: __ Основно се срещнах с изпълнителния продуцент на * Instant Mom *, Aaron Kaplan. Разговаряхме за шоуто, а след това ме помоли да прочета сценария и ми каза, че ако се заинтересувах, щеше да ми хареса да бъда част от него. Четох сценария и беше перфектно време за мен, защото току-що бях напуснал * The Game * и бях нова майка и никога не успях да опиша като майка като актьор. Така че, за мен това беше не-мозък – сега продуцирам и в шоуто, което обичам да правя.

* Искане за багаж * се появи, защото се явявах на прослушване за него. Винаги съм искала да бъда във филмите, а последната, която бях направила, беше със сестра ми. Мисля, че е трудно за телевизионните актьори да се разклонят на филм, защото често се определят от ролята, която играе в определено телевизионно шоу, така че е хубаво ролята, която играя [в * Baggage Claim *] е нещо, което хората не биха – Не е задължително да очаквам да направя. Като че ли ще се побъркам. [Смях]

__

Върнете се в * Instant Mom * за секунда: Спомням си, че бях малко черно момиче, израстващо през 90-те и гледайки шоута като * Сестра, сестра * и * The Cosby Show / *. Сега има недостиг на сериали с участието на хора с цвят. Чувствам се, че следващото поколение деца растат и не се виждат по телевизията. Това ли беше мотивиращ фактор зад твоето шоу? __

__Tia: __ Това е чудесен въпрос и аз съм толкова щастлив, че мога да му отговоря! Да, искам да кажа, аз се чувствам благословен, че когато поемам телевизионна роля, той въплъщава * The Cosby Show *. * Сестра, сестра * беше сравнена с това шоу. И с “Играта”, моят герой Мелани Барнет беше студент по медицина и кога виждате черни жени се представят като студенти по медицина и ходят на училище? Обикновено ни се показва, че дърпаме една на друга и се обаждаме на имена, особено на телевизионната реалност. Това е стигма, с което се занимават чернокожите жени. Така че аз съм много щастлив, че * Instant Mom * представлява реалистично семейство, което съществува днес, което за съжаление, тъй като размерът на разводите е висок, играя постепенно. Обикновено, когато виждате стъпкоми по телевизията, това не е в положителна светлина и затова се радвам да играя една жена, която е блогър на храна и обича съпруга си и иска да има семейство.

__Tamera, вие работите по нов премиерен премиер на 15 юли, наречен * [The Real] (http://www.deadline.com/2013/06/real-talk-show-july-15-premiere-test- изтичане лисица /) *. Дали това е шоу, което сте създали, или сте били помолени да сте част от него?

__Tamera: __ Нека просто кажа, че правейки * Real * е близка секунда, за да бъдете майка. Що се отнася до начина, по който се появи шоуто, не искам да давам твърде много, защото ще видите, че този сезон на * Тиа и Тамера *, но ще кажа, че ми се обадиха за това, беше много честна .__

[#iframe: //www.youtube.com/embed/qcGuB2EAKFQ] (560×315)

Tamera: Това, което можете да очаквате, не е политически коректно. Казваме му как е. Знаеш ли, когато гледаш шоу и искаш някой да каже какво си мислиш? Е, това са тези момичета, които казват. Чувствам се като тези дни има толкова много пъти, когато хората искат да бъдат персонални компютри и няма да направим това. Ще се фокусираме върху това, за което говорят приятелките, какви са отношенията, секса, жененето, храната и т.н..

__

Знам, че съм малко подигравателен, но сте започнали да заснемате преди няколко седмици, така че можете да дадете предсказание за един от сегментите?__

Tamera: Оо, любимата ми е това. Много разговори за разговори имат тези сегменти за това как да отслабнете и да промените диетата си. Да, да бъдеш здрав е много важно, но дори и най-здравословният човек понякога ще нападне, има малко сладолед. Така че ние правим този сегмент, наречен “The Binge” и ние въвеждаме някои от най-добрите храни, за да се справяте. Знаете ли, че Goldfish идва с аромат на френски тост?

Какво?!

Tamera: Да! Чувствате се като слагате сиропа, хляба, канела в устата си. Също така, има пуканки за барбекю, бекон, потопени в шоколад, беконни понички. Имахме къртички, изработени от Орео и шоколадов текила.

Това е невероятно. Добре, този въпрос е и за двама ви: как балансирате вашите забързани холивудски кариери с брак и майчинство?

Tia: Основното нещо, което правя, е да направя време за семейството си. Така че това, което правя, е да седя със семейството си и да даваме приоритет на това, което е важно за нас. Както сега, съпругът ми [актьорът Кори Харгрикт] е в Ню Мексико, заснемайки филм с Морган Фрийман. Веднага след като приключих производството Тиа и Тамера, Кри и аз дойдохме тук, за да бъдем с него, така че сме тук от 10 дни и днес е рожден ден на нашия син.

Чест, рожден ден!

Tia: Благодаря ти. Също така, аз се опитвам да не се прекалявам твърде много с планирането на всичко за бъдещето и вместо това просто го правете стъпка по стъпка.

Tamera: Аз приоритизирам. За мен семейството ми е на първо място. Уверете се, че са щастливи, а след това всичко останало се просмуква от това. Но честно казано, нямам всичко заедно. Все още се уча как да балансирам. Има дни, когато съм като “Уау, всичко подредено!” След това има дни, през които искам да си изтръгна косата, така както каза Тиа, аз я взема един ден в даден момент, една стъпка наведнъж.

Чувал съм много актьори, които казват, че родителността им е по-добре да действат, защото имат по-лесен достъп до емоциите си. Как майчинството промени живота ти и повлия на твоето действие?

Tia: Това е така вярно! Но да отговорите на първия си въпрос: Майчинството е най-доброто нещо, което някога ми се е случило. Това ме научи много за себе си, за нещата, които съм велик и за нещата, от които трябва да работя. Чувствам се, че светът е по-добро и по-щастливо място, когато синът ми е тук. Това е толкова клише, но е вярно. Просто имам нова перспектива; Аз съм по-задвижван. Също така, това, което ми се струва, е, че не съм толкова егоистична. Преди да имате дете, вие правите всичко за себе си. Но сега става въпрос за най-доброто за него и аз се радвам на тази промяна. Върнете се в действащото нещо: Странено ми е, че ме попитахте така, защото имах продуцент да ми каже веднага след като имах Крий, че актьорството ми е станало по-дълбоко.

Tamera: За мен мисля, че синът ми ме е научил как да присъствам. Мисля, че съм невероятна актриса, трябва да присъстваш, трябва да си в момента и да не мислиш за други неща. Не само това, но Аден ми помогна да намеря гласа си. Аз съм майка му и ще го направя за него. Така че в кариерата ми, аз съм много по-напред с това, което искам, къде искам да отида, и нещата, които искам да направя.

Можете ли да ни кажете най-веселия или най-добрия момент на майчинството досега?

Tia: Синът ми говори точно сега. Някои думи излизат, че мога да разпознавам, но други не. Бяхме в къщата на семейството ми миналата седмица и синът ми разговаря с брат ми Тах. Той каза на Крий, че не разбира какво казва. Крие има само своя език! Един път бяхме в самолета и той сочеше към крилото и каза нещо и аз казах: “О, синьо?” И тогава той започна да плаче, защото беше луд, че не получих това, което казваше.

Tamera: О Боже мой. Имам двама, които идват на ум: В началото избрах да нямам никаква помощ, така че аз имах Аден три месеца сам. Първите шест седмици бяха най-трудната работа, която някога съм имал в живота си. Бях наранен отвсякъде и не спих. Така че аз питах: “Кога трябва да се наслаждавам на това”, защото аз бях толкова изтощен през цялото време. Тогава ми даде първата си социална усмивка. Умрях. Това е нещо, което наистина не можете да обясните. Беше доста невероятно, защото не се усмихваше, защото имаше газ или мечтае; той се усмихва, защото видял майка си.

Най-весел е моментът, когато кърмя, и исках да се уверя, че получава достатъчно мляко, затова отидох на това място на гърдите, наречено Помпена станция, където можеш да тежиш бебето и да видиш дали е на път. Това е само на пет минути по пътя от мен, така че не донесох торбичката за пелени. Тогава реши да направи първото си изтичане. Той отива навсякъде. И когато претегляте детето си в помпената станция, трябва да свалите всичко и аз бях точно като: “О, Боже мой!” Нямах пелена или промяна на дрехите. Майките ме видяха и помогнаха, но когато бяхме свършили на място, трябваше отново да си сложа дрехите и се чувствах като най-лошата майка. Така че сега, където и да отида, винаги нося торбичка за пелени.

Споменахме за кратко продуктовата Ви линия. Можете ли да ни кажете вдъхновението зад него?

Tia: Аз съм изключително страстна относно нуждата. Това се случи, защото когато и аз и брат ми бяхме бременни, имаше неща, които “имахме нужда”, които не бяха достъпни на пазара. Така че всички продукти, които сме създали въз основа на нашия личен опит. Първата е Milky, която е билкова напитка за подобряване на кърменето, която ще спомогне за насърчаването на кърмата. Имах проблеми с това, когато кърмя. Исках да кажа, че има чайове там, но те не са вкусили много или не са практични, като се има предвид, че майките винаги са в движение. Така че с Milky, това е достъпен и природен продукт, който всички жени могат да използват.

Tamera: Също така, когато сте майка за пръв път, вие сте доста ужасен. Първо, вие сте развълнуван, а после изведнъж сте тревожни, нервни, уплашени, защото сте като: “О, боже мой, какво да правя?” Има много неща, които да научите и толкова много, от които се нуждаете, и можете да бъдете затрупани с всички неща на пазара, които са за майки и бебета. Искате да е това, което е точно за вас и за това, от което имате нужда и така марката дойде тук.

__

И така, къде виждате тази марка? Искаш ли да поеме света?

Tamera: А, да! [Смях] Честно казано, бих искал нашият продукт да помага на новите майки и да улеснява живота им. Това е.

Да се ​​върнем отново Тиа и Тамера: Шоуто документира живота ви като работещи майки, но също документира вашите непрекъснато развиващи се отношения помежду си. Можеш ли да говориш за връзката си като сестри?

Tamera: Нашата връзка се задълбочи и всъщност разбрах какво мисли за мен сестра ми. [Смях] Тя заснема сцени без мен, а след това я гледам по-късно и отивам – мисли тя че? Какво? “Така че ни е принудило да се занимаваме с проблемите си и поради това сме се приближили по-близо.

Просто ме попита дали съм наоколо?

Tamera: О, не. За съжаление! Говоря с Аден. [Смях]

Tia: Връзката започна в утробата. Бяхме създадени заедно и израснахме заедно. Сега отношенията ни бяха ли перфектни? Не. Имаше моменти, когато не можем да се изправим, но все пак връзката е толкова дълбока и ние се обичаме толкова много. Не само ние сме близнаци, но започнахме заедно в този бизнес. Първата ни основна работа беше Сестра, сестра и сега имаме нужда. Така че, независимо дали искаме да вярваме или не, ние сме част от нас, така че няма начин да бъдем изключени.

Накрая, какво трябва да очакват феновете на този сезон на шоуто?

Tia: Все още ще видите, че сме майки, изграждащи нашата марка, но също така се съсредоточаваме върху нашите различия.

Tamera: Най-голямото несъгласие, което сестра ми и някога съм имала по телевизията.

__Tune в тази вечер, за да гледате сезона-три премиери на Style’s Тиа и Тамера при 8 P.M ET / 7 P.M. CT. Също така не забравяйте да проверите вашите местни обяви за Истинскиятна въздуха.

Послепис Не забравяйте да следвате Tia и Tamera на Twitter:

Тиа Маури: @TiaMowry

Тамера Маури-Хюсли: @TameraMowryTwo

Тиа и Тамера: @TiaTameraShow

Tia & Tamera Уебсайт: www.tiaandtameraofficial.com

Tia & Tamera Facebook страница: www.facebook.com/tiaandtameraofficial

Ссылка на основную публикацию
2019