Така че това би могло да бъде защо Ари Луиендик младши е нашият следващ бакалавър

Досега повечето от нас са се съгласили с факта, че Arie Luyendyk Jr. ще бъде следващият ни бакалавър. Няма сянка на състезателя, който се превърна в професионалист в областта на недвижимите имоти, който бе на второ място в сезона на Емили Мейнард Бачелорет преди пет (пет) години. Но всички се питаха защо, когато имаше по-нови хора като Hot Hot и глупаво Дийн Унглер, от които да избирате. Е, унгарецът сега хвърля светлина върху решението на мрежата.

Като всеки, който е гледал дори два епизода от този сезон на Бакалавър в Рая може да ви каже, сладкото малко Деане Бей се показало, че е далеч по-малко привлекателно и готово да се ангажира, отколкото изглеждаше, когато беше на сезона на Рейчъл Линдзи. Бачелорет. След като скочи бързо в отношенията с Кристина Шулман от сезона на Ник Вийл, той скоро измъкна бившия сираче в любовен триъгълник с Даниел Ломбард (известен още като D-Lo, също от сезона на Ник), защото, макар Унглер да смята, че Кристина е “умна и интересна , “D-Lo е” горещо “. Не е страхотно.

Унглер призна толкова много в ново интервю ЕТ, където той признава, че неговият новооткрит “F-boy” етикет – който той намира “досаден” и не е съгласен, макар че може да “види как моите действия го отразяват” – вероятно това го е възпрепятствало някога да бъде сериозно обмислен за ролята на бакалавърската степен.

“Говорих за това много неофициално с няколко души, но никога не е имало официално предложение, нито нещо подобно”, каза Унглер в интервюто. “Ако гледате два епизода от рай, ще видите много бързо защо не съм бакалавър тази година.”

И честно казано, най-доброто е, че 25-годишният няма да бъде следващият водещ франчайз. Проблемът около Unglert е бил там от самото начало: Не позволявайте на заслепяващите му бели зъби и блестяща усмивка да ви разсейват, като си спомняте, че той изведнъж привлича публиката, когато изрича, че е “готов да изчезне и да не се върне” среща с Линдзи за първи път. След няколко месеца по-късно той я засенчва в социалните медии, когато един потребител на Instagram сподели снимка на себе си с Унглерт и каза, че “стана черно, но се върна” и той очевидно потвърди това невежество, като написа “Лололол на надписа” секцията за коментари на публикацията. Линдзи, от своя страна, с право не го е имала.

Може би е време да забравим какво може да бъде и да дадем на Луиендик шанс. Той може и да не е Hot Питър, но Hot Peter също не може да извърши (към Линдзи или до ABC, ако се вярват слуховете)! Поне Луиендик не се притеснява да се измъкне там. В края на краищата той вече е записал обещанията си: “Не се притеснявам какво мислят хората, просто се съсредоточавам върху резултата, искам да намеря моя човек и ще направя каквото е необходимо!”

Хей, малко сляпа вяра определено не боли, когато става въпрос за сърдечни неща.

Свързани истории:
-Arie Luyendyk Jr. е вашето следващо “бакалавър” и честно казано, който ви попита за това?
-Twitter не може да се занимава с Arie Luyendyk младши като следващия “бакалавър”
-Имах достатъчно на Дийн на “бакалавър в рая”

Ссылка на основную публикацию
2019