“Сексът и градът” писател накрая обясни защо Кари взе пръстена от Шарлот

Всеки фен на “Сексът и градът” знае, че Кари Брадшоу е живяла, ще кажем, нереалистично начин на живот, особено за жена, която пише колона за вестници на свободна практика и живее в Ню Йорк. Тя има гардероб пълен с дизайнерски дрехи и обувки от $ 385, яде всяко хранене в ресторант и е фен на коктейли от 20 долара. Също така имаше доста нереалистичен апартамент в Ню Йорк, дори и да е под наем, че тя почти загубила и в края на краищата си го е държала, понеже тя най-добре накарала най-добрия си приятел да й даде парите.

Сега, 15 години след съмнителния избор на живот на Кари, Сексът и градът писателката Ейми Харис подскочи на защитата си. “Ако хората бяха ядосани и мразеха, че Кери го е направила, аз съм съвсем наясно с това”, продуцентът на продуцента каза пред CNBC Make It за факта, че героят прие любимия годежен пръстен на разведения си приятел като авансово плащане. “Сара Джесика и аз говорихме за това: Ние вярваме, че [Кари] е платил [Шарлот]. Беше заем, а не дар, затова тя трябваше да се научи да спасява малко, да не харчи всичко на обувки и дрехи.

За да стане ясно, нямаше никаква изрична индикация, че Кари е върнала приятеля си, но очевидно все още имаше уроци. “В съзнанието ми тя трябваше да признае всички избори, които бе направила, и факта, че тя не е спасила нито стотинка и това беше голяма грешка, и така живееше с това”, каза Харис. – Кери е научила урок, вярвам, че всеки месец седна и написа Шарлот за проверка.

Въпреки това, интернет се е разделил за целия този неловък обмен на пари в продължение на години – и според лешоядите, той дори е наречен номер едно “най-объркан” нещо за Сексът и градът.

“Хората са смешни за парите”, казва Харис, който обяснява, че дори писателите дори не са съгласни, че това е правилният начин да се справите с “Кари има нужда от пари”. “Най-голямата борба, с която някога влязохме в залата на писателите, беше за парите – това беше много голямо разискване.” Парите са труден и сложен. “Кери прекарваше добре нещата, с които се радваше и за щастие всичко свърши добре нея – обичам щастливите окончания. “

Истинският щастлив край? Кари трябваше да задържи парите си точно там, където я виждаше: висяха в гардероба си.

Ссылка на основную публикацию
2019