Причините на Annaliese за “бакалавър” може да ви изненадат

Annaliese Puccini се нарича себе си “крик на всички сделки”, но очевидно това не важи за разрушителни дербита, броня коли или състезания. Все пак, въпреки че тази вечер бакалавър епизод се забавляваше на 32-годишната детска травма на бронята, която можеше да я обвини? Ударът не е шега. Сериозно, какво мислеха производителите, когато решиха да планират дадена дата, която е еквивалентна на 100 автомобилни произшествия в даден момент? И това, което минава през ума на Ари, когато ясно видя, че сълзите потекоха лицето на Анализе, но попита: “Всеки, който прави добро, прекарва добре?” Когато Анализе каза, че е имала трудно време, Ари я погледна и всъщност каза: – Ти ли си? Какво, какво??!

Но обратно към Annaliese. Въпреки че разрушаването на автомобили не е нейна работа, тя определено е добре позната в други области. В деня преди снимките Ергенът започна, тя ни каза, че е планиращ събитие, художник, и е направила актьорско майсторство и моделиране от тригодишна възраст. “Обичам да работя и да бъда различен и творчески”, казва тя. Разбира се, това не е новина за всеки, който я гледаше да излезе от лимузината през нощта, носейки маска и държала чанта с шоколадови целувки. (Това, което не видяхте, също направи картина за Ари, с бележка на гърба.)

В епизода от следващата седмица се оказва, че бронираните автомобили не са единственото нещо, което получава сълзите, течащи за Annaliese. След като видя Ари да целуне други момичета (само за един ден в това шоу, за което си се записала), разтревожената Annaliese казва, че просто “не може да получи почивка точно сега”. Може би трябва да се съпротивлява на Бибиана?

Дотогава успяхме да се доберем до жителите на Сан Франциско, за да научим повече за нейния живот извън бакалавърските стени и за необичайната си цел да участваме в шоуто. Прочетете нататък.

Що се отнася до любовта, какво търсиш в отношенията си с Ари?

Annaliese Puccini: Харесва ми някой, който има творческо усещане и оценява творческия ми автор. Някой, който не търкаля очи, когато правя маска, за да отида с роклята си. Определено искам някой, който го оценява, но ме балансира.

Ясно знаехте, че Ари е известна като целуващ бандит. Ако го гледахте на сезона на Емили?

Annaliese: Гледах части от неговия сезон. Майка ми и баба ми са големи фенове на шоуто. Спомням си, че го харесвам и мисля, че е сладък и има положителни вибрации към него. Не знаех много за него, но направих някои изследвания. Бях шокиран, когато беше обявен за бакалавър, което съм сигурен, че повечето хора са, но тогава бях приятно изненадан. Мислех, че е съпружен материал. Аз съм човек в бъдеще, така че искам да видя как животът ми може да се играе с различни хора.

ФОТО: ABC

Тъй като мама и баба ви гледат шоуто, те ви дадоха някакъв съвет в това?

Annaliese: Баба ми не знае! Тя ще бъде шокирана, когато тя ме види. Тя ще бъде толкова развълнувана!

Еха. Е, как ще обясните, че не сте в контакт с нея за малко?

Annaliese: Е, направих малко пакет за нея. Има жена, която се намира на пазара на фермер, който продава моите рози. Те са истински рози, които са свежи и можете да ги докоснете, но по някакъв начин са изсушени чрез замразяване, така че те остават завинаги като пресни рози. Получих й малко пот и й написах писмо, в което се казва, че съм на приключение, за да намеря любов. Казах на мама: “Веднага щом възникнат въпроси … изпратете пакета за грижи.” Така че това ще бъде шок. Тя ще бъде напълно изненадана.

Като се има предвид, че баба ти не знае, какво ти е казала майка ти преди да отидеш на шоуто?

Annaliese: “Вие заслужавате това и вие сте готови. Аз съм толкова горд, че правите тази крачка, за да намерите любов”. Мисля, че тя беше просто щастлива за мен.

Какви са вашите неизменни отношения във вашата следваща връзка, в идеалния случай с Arie?

Annaliese: Това не е въпрос, за който съм мислил! [Смее] Но като остарявам, има някои неща, на които мога да компрометирам. Определено искам деца, така че ако някой не искаше деца, мисля, че това би било трудно за мен да остана в една връзка. И последната ми сериозна връзка беше лишена от физическа връзка, затова се чувствам така, че това е наистина важно.

Вие рисувахте картина, която да дадете на Ари. [Забележка: Можете да го видите във видеоклипа по-долу.] Защо?

Annaliese: Просто исках да е нещо, което винаги може да си спомни това пътуване. Това е нещо специално, което може да запази завинаги.

И освен да намират любовта, какво очаквате като част от пътуването ви в шоуто?

Annaliese: Много се вълнувам да се сприятеляват, което, разбира се, вероятно не може да каже другите момичета. Просто чувствам, че е толкова трудно да се омъжите, когато остареете. Виждал съм някои от приятелите, които са се формирали от минали сезони, затова просто съм развълнувана да се запозная с момичетата. Чувствам се, че те вероятно са невероятни. Очевидно ще има конкуренция, но ще направя и нови приятели, което е страхотно.

Ссылка на основную публикацию
2019