Окончателно класиране на всички ADA за закон и ред: SVU

Ето едно фантастично фантастично за вас: Във всеки даден момент в света имате 80% шанс да чуете песен по Journey по радиото. И тъй като гледаме много телевизия, бихме искали да разширим тази теория в дългосрочната серия Закон и ред: SVU– включете телевизора си в произволен момент и бихме казали, че сте около 80% (може би дори повече), които вероятно ще хванат някой от 370те си епизода. SVU на преобладаването по телевизията е довело до няколко културни явления през годините, включително създаването на оригинални сесии на склонност (които не са загубили в маратон на случайния съботен следобед?), отглеждайки сериозна мания на Стаблър, пътя към Холивуд и постоянно отпечатване на отвара в главите ни (“В системата на наказателното правосъдие …”).

SVU също е представил един от най-известните дуо на екрана, Бенсън и Стаблър. И докато те са тези, които преследват и разтърсват престъпниците, не можем да забравим техните еднакво важни колеги – помощник-окръжните адвокати – които помагат да се промъкнат зад решетките. Имаше 12 инча SVU17-годишната ни история и ние ги бягаме от всички най-малко любими до най-красивите ADA.

__Преведено от: __ Стефани Март

__Срокове: __ 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11, 13

__Legal Ranking: 5 out of 5 gavels__ Първата ADA в историята на SVU, Cabot изпреварва най-добрата рейтингова присъда, определяйки височината за всичките си последователи. Тя също така имаше един от най-епичните изходи от SVU в сезон пет, когато тя е “убита” от застрелване и влиза в програмата за защита на свидетели след преследване на известен наркоман и изнасилвач.

__Кой е вашият любим * Закон и ред: SVU * ADA? __

[#cneembed: скрипт / видео / 55e74c6b61646d451b00000c.js? autoplay = 1 & muted = 1]

Ссылка на основную публикацию
2019