Намерихме доказателство, че Rory не свършва с някоя от старите си гаджета на “Gilmore Girls”

Ние сме само на няколко седмици от премиерата на четири части на Netflix Гилмор момичета рестартиране – подходящо заглавие Джилмор момичета: една година в живота– и феновете са склонни да разберат кой Рори (Алексис Бледел) завършва. Сериозно, #TeamJess, #TeamLogan и #TeamDean партиите разделиха нашата страна безкрайно повече от Доналд Тръмп. (Добре, това може да е преувеличение, но моето мнение е направено.)

Разбира се, това е редуктивно единствено фокусирайте се върху любовния живот на Рори. (Честно казано, аз не давам по дяволите за състоянието на връзката й.) Тя е умна, остроумна и сложна женска героиня, която се простира далеч отвъд която се блъска. Това обаче не означава, че ние не мога обсъждайте нейните романтични занимания – стига да й придадем и други нюанси. Като се има предвид това, останете настроени за моето следващо мислещо произведение, озаглавено “Рори Гилмор трябва да каже на вас мъжете и да спечелите Нобелова награда за мир”. (Моят редактор все още не е одобрил заглавието …)

Но това е следващата седмица. Днес всъщност ще се съсредоточа върху старите приятели на Рори – но по начин, който е вярна на моята марка “IDGAF За старите приятели на Рори”. Като повечето сериозно журналисти, прекарвам по-голямата част от свободното си време Гилмор момичета Редактиране на теми. Тези страници обикновено съдържат само теории за това как Емили Джилмор е чужденец, или че Звездната кухина е пълна с мъртви хора. Въпреки това, последното ми гмуркане в Гилмор момичета дълбокият уеб се оказа особено интересен. Открих няколко парчета от #content, които ме карат да мисля нещо cRazY: Rory свършва – чакай го – нито един от старите си гаджета. Чували ли сте това? Това е звукът на всяка къща на скулптури в Америка, която се разпада.

Даде се, това е само една теория. От всичко, което знам, Рори става кралица пчела в полигамна връзка с всичките три момчета – което всъщност би било невероятно. Моите доказателства обаче твърдо показват, че миналото пламъче на Рори остава вярно в миналото. И това е и победа, защото А. Джес, Логан и Дийн всички сучат и Б. Фенове ще накрая спрете да се нулирате в любовния живот на Рори. Къде са всички теории за Нобеловата награда за мир, нали??!

Нека да преминем през приходите, които ни доведоха до това заключение, да го направим?

Лиза Уейл дава много разумно интервю Мария Клер.

Уейл, който свири Париж Гелър GG, че създателят на шоуто (Ейми Шърман-Паладино) се е приближил до старите приятели на Рори, минало в рестартирането на Netflix. “Ейми идва от гледна точка, че никой от тези предишни приятели не е подходящият човек за Рори”, каза Уейл. “Те са послужили за нея за целта през това време в живота й и тя не е намерила още” човекът “.” Очевидно, това не потвърждава 100% нито отрича нищо. Това обаче показва, че Логан, Джес и Дийн съществуват само Джилмор момичета: една година в живота да осигури контекст за по-голямата история на Рори. И аз съм тук за това.

– казва Паладино път че пожелае фенове да не са толкова обсебени от старите гаджета на Рори.

“Понякога бих искал делото на Дян и Джес да не са толкова забележими, защото в голямата схема на живота на Рори, кой е гаджето й на 16-годишна възраст, е толкова малко събитие”, каза тя. Ако Паладино не мисли, че Джес и Дийн са огромни части от съществуването на Рори, изглежда малко вероятно тя да направи и двете от тях човек. И изявлението й по невнимание подсказва и на Логан. В края на краищата, кой искате да присъства на 22 срещу това, което искате да присъства на 30, са два драстично различни хора.

Джаред Падалеки (декан) работи само Джилмор момичета: една година в живота за един ден.

Ако сцената не е сватбена с Рьори, изглежда малко вероятно тези двама да свършат щастливо след това. Ако Рори има приятелство за възрастни, Паладино със сигурност ще се нуждае от повече от един ден, за да разкаже историята си. прав?

Рейсията на Джес и Рори в Джилмор момичета: една година в живота ремаркето е стерилно AF.

Няма топлина. Няма искри. Не, нищо. Няма дори забавен диалог – те просто повтарят една и съща фраза една на друга. Ако това не крещи: “О, здравей, стар приятел, който не съм виждал от години, нека се натъкнем неудобно”, тогава аз не знам какво прави.

Jess се появява само в три епизода на рестартирането. Дийн се появява в едно.

Отново, Рори бъдещ съпруг ще се нуждаят от повече време на екрана. Логан се появява във всичките четири епизода; обаче, цитата на Weil и Palladino подкрепят защо той не е “Единственият”.

Андън там го имаш, хора: За мен това е солидно доказателство, че Рори, както много хора, прави не омъжи се за лице, което срещна в гимназията. Радикал, знам.

Ссылка на основную публикацию
2019