Лорън Греъм се завръща за първи път в телевизията, тъй като “родителността”

Фенове на Гилмор момичета и бащинство, имаме чудесни новини за вас: Лорън Греъм се завръща в телевизията. Актрисата ще участва в новия пилот на комедията “Фокс” Линда от HR– както си го познал, Линда.

Заглавието е очевидно служител в човешките ресурси, чието “едно лошо решение хвърля мононогичния му, неизпълнен живот в един вълнуващ, но опасен край на баланса на трудовия живот, домашния живот и тайната, която може да разкрие всичко”, според Е В.

Греъм има доста голям опит в игра на герои, които трябва да носят няколко шапки: Нейният характер Гилмор момичета, хлапата майка Лорелай Гилмор, балансираха собствения си хан, успокоиха яростните си родители, повишиха ранната си дъщеря Рори, поддържайки връзката си с любимия собственик на кафе Люк и се занимаваха с всички срещи на кметството, които идват с територията на ” , И както Сара Бравърман на NBC’s бащинство, Греъм отново работи, за да се справи с това да бъде единствена, работеща, запознаваща се майка. По принцип актрисата има “характер със свръхчовешка способност да жонглира каквото и да е животът й се изхвърля”.

Линда от HR ще бъде първата роля на Лорън Греъм на пълно работно време от NBC’s бащинство завърши шест сезона си тичам през 2015. Тя наскоро повтори любимата си роля като Lorelai Gilmore в Netflix съживяване на Гилмор момичета, Година в живота.

Свързани: 14 пъти Никой човек не е достатъчно добър за Гилмор момичета

Ссылка на основную публикацию
2019