Лейди Гага твърди, че запознанства някой нов

Ако се надявахте, че лейди Гага ще се събере отново с бившата си годеница Тейлър Кини (особено след като я забелязаха да я развесели в Super Bowl 2017), може би е време да го пуснем. Майката чудовище има нов човек в живота си: талант агент Кристина Карино.

хора съобщава, че лейди Гага и Кристиан Карино, талантлив агент на САА, са в нова връзка и наскоро бяха забелязани “привлекателни” на концерт “Кингс на Леон” на 28 януари. Кристиан също се видя в Super Bowl, като го целуна пред Гага половин изпълнение, според Нашите Седмични. Той също така донесе Gaga на шоуто на приятеля си Томи Хилфигър на 8 февруари. В допълнение към Гага, Кристиан представя знаменитости като Джъстин Бийбър, Амбър Сърд, Кристина Агилера, Саймън Коуъл, Майли Сайръс и Дженифър Лопес.

В интервю за Райън Сейкърст на 9 февруари лейди Гага изигра съчувствие, когато го попита за любовта си, нито като отрича, нито потвърждава новата връзка. – Знам, че не говоря за моя любовен живот, Райън – каза Гага.

Лейди Гага е сингъл от юни 2016 г., когато тя и Кинни се разделиха, цитирайки отдалечени разстояния и “сложни графици” като причина за разделянето им. Фенове на двойката, които започнаха да се запознават през 2011 г. и са били ангажирани през 2015 г., издържаха надежда за помирение, особено след като Gaga Instagrammed, че те просто “си почиват”.

“Тейлър и аз винаги сме вярвали, че сме души-души”, пишеше тогава тя. “Както всички двойки, ние имаме нагоре и надолу, а ние сме се разделили. И двамата сме амбициозни артисти, надявайки се да работим на дълги разстояния и сложни графици, за да продължим простата любов, която винаги сме споделяли. Ние сме като всички останали и ние наистина се обичаме един друг. “

Зареждане

Преглед на Instagram

Ссылка на основную публикацию
2019