Ким Кардашиан просто споделя първия семеен портрет на Запад

Цялото семейство на Запад най-накрая направи своя дебют в Instagram. В сряда вечерта (4 април) Ким Кардашиан Уест сподели първия по рода си семеен портрет с Kanye West, North, Saint и Little Chicago в една и съща рамка. Преди този велик повод за социални медии феновете видяха тримесечната дъщеря на “Запада” на “Инстаграм” на Ким, но за пръв път тя беше представена с майка си, баща си и по-големите си братя и сестри.

В снимката, която е направена на много слънчева Великденска неделя, членовете на семейството на Запад стоят навън в нещо, което изглежда като тревна трева или двор, с висок хедж, осигуряващ листния фон. Всеки Запад е приел напълно различен израз на лицето: Ким размазва (или смачква) в камерата до Кани, който прави своя подпис с неприличен баща, докато Чикаго спи в ръцете на Ким. Пред тях се вижда, че Сен се разсейва от нещо отстрани, а Северният е единственият, който всъщност се усмихва, дори изхвърляйки знак за мир.

Зареждане

Преглед на Instagram

Въпреки, че всички изглеждат невероятно – макар и с малко прекалено слънце в очите – очарователният семеен портрет всъщност беше много по-трудно да се установи, отколкото изглежда. “Не мисля, че наистина разбирате колко е трудно да вземете добър семеен сценарий”, призна Ким в надписа. – Това беше всичко, което получихме и преди трите деца да започнат да плачат. Мисля, че и аз плачех.

В последващо чудовище Ким разработи малко повече за това, което беше толкова трудно за снимката. “Една ръка, която държи бебето, а другата ръка сграбчи задната част на ризата на Сен, защото продължаваше да избяга – споделя тя, макар че успя да хване близък лъч на самия Сент в едно излитане по Instagram.

Зареждане

Преглед на Instagram

Зареждане

Преглед на Instagram

Макар че Ким не споделяше нищо друго от Великден 2018 г., тя написа писмо за завръщане в чест на празника. “Великден винаги е бил толкова специален момент за мен и семейството ми. Растях, че обичах да посещавам бабите и дядовците ми в Палм Спрингс и да правя великденски яйца с Kourt”, споделя тя, заедно със снимки на албума, в които малко Ким и малкото Куртни са затруднили фотографа да хване снимка. Очевидно тя работи в семейството.

Ссылка на основную публикацию
2019