Какво да гледате, четете, поточно и да слушате този уикенд

TGIF, приятели! Време е да обсъдим всички поп-култови начини за прекарване на уикенда, но първо, предупреждение: Ако не сте на сигурно място навсякъде – един за заслугите на басите срещу високите, ние и аз сме на път да не сме съгласни поне на един долу. Надяваме се, че можем да намерим обща основа в киното и извън него:

КАКВО ДА ВИДИТЕ В ТЕАТРИТЕ

100 foot journey

Пътуването от стотина стъпки Безкрайно популяризиране (предимно по време на Бъчвалото и Бакалавър в Рая) почти ме хипнотизира да препоръчам това, но фактът си остава: Трудно би било да се съсипе филм, който включва Хелън Мирън, великолепни пейзажи, приятна храна и очарователна романтика.

Меган fox tmnt

Костенурките нинджа “Любопитството на 90-те години / силно чувство за лоялност към любимите ви пиволюбиви земноводни може да ви отведе до театъра, за да видите тази актуализация този уикенд. И тогава да разискваме заслугата си за следващата седмица.

относно alex

За Алекс Този страшно отпечатан плакат настрана, За Алекс е вид перфектен филм за лятно приятелство. Аубри Плаза и Макс Грийнфийлд имат химия, хора. Възможностите за кръстосване на телевизора са безкрайни.

КАКВО МОЖЕ ДА БЪДЕ СТЪПКА НА NETFLIX

космос

Космос: Одисея в пространството-време Ако сте пропуснали хипнотизиращата научна серия, за която всички са говорили, о, половината от годината, тук е вашият шанс да се хванете.

нимфоманка poster

Nymphomaniac: Vol. I и II Ший Лабьоф Годината на Големите вълшебства затъмнява главния герой (Ума Търман, Вилем Дафо, Кристиан Слейтър), участващ в спорните двойки секс филми на Ларс фон Триер. Само не забравяйте да опресните себе си, на когото сте споделили Netflix с вход, преди да го направите във вашата опашка.

Какво да прочетете

дарител sequels

Останалата част от дарител трилогия: Събиране на синьо, пратеник и син Ако вече сте малко нервен за начина, по който филмовата версия ще засегне спомените ви за книгата, каналът ви дарител вълнение в тези три спътнически романа, които никога не сте чели. Това е моят план.

КАКВО МОЖЕТЕ ДА ВИ ПЛЕЙЛИСТИ

пазители soundtrack

Най- пазителите на галактиката саундтрак, a.k.a Awesome Mix Vol. аз аз обещание да отстъпя от моя пазители фиксиране веднага щом ви увещавам да вземете саундтрака за само $ 8.99 за iTunes. Това е пълен с класически песни, които постоянно искате – но и забравяте – да добавите към библиотеката си.

* __ The Knick __ * Тази препоръка идва с предупреждение: Настройте само, ако можете да се справите с медицинския gore. Мислете * на Грей * на стероидите, но преди някой от инструментите да е отдалечено изтънчен. (Tonight, Cinemax, 10 P.M.)

[#image: / снимки / 56957f20085ae0a85036ef6b]

__чужденец Уау: Повече от един милион души вече са гледали първия епизод от тази поредица, базиран на най-продаваните романи, онлайн. Тук се надяваме, че сме открили нашата следваща фантастична мания. (Събота, Starz, 9 P.M.)

Ссылка на основную публикацию
2019