Кайла на бакалавър разкрива защо е изненадала Бен (и тайната на красивата й коса)

caila quinn the bachelor season 20

Железопътна катастрофа може да има премиера миналото лято, но телевизионната версия оживя Ергенът снощи, когато Бен каза на Лорън и Джо Джо, че ги обича, а след това зрителите трябваше да пострадат с най-сърцераздиращия край, когато Кайла – в опит да избие Бен от краката си – бе отхвърлен. (Прочетете оживеното на Меган Анджело бакалавър съкратете тук). Кейла с красива, блестяща коса, с ерозиращия си дух и усмивка, сякаш си мислеше, че ще бъде последната жена, която стои, само за да бъде заслепена, когато Бен призна, че не може да върне чувствата. Ако не беше достатъчно трудно действително да преживеете тези събития, тогава си представете да трябва да го гледате отново –и вижте как предстоящият Бен е казал “Обичам те” на Лорън и Джо Жо-като Кайла направи тази миналата събота вечер, преди да запише “Жените кажете всичко”.

След заснемането седнахме с 24-годишния представител на продажбите на софтуер от Хъдсън, Охайо, за да говорим за последния епизод на сърцето, защо реши да пробие протокола и да изненада Бен след датата на фантастичния апартамент и преди всичко , открийте тайната на нейната коса на Кейт Мидълтън.

Блясък: Най-напред трябва да отидем на важни неща: Косата ви е най-удивителното нещо в света.

Caila: О, Боже мой, ти си толкова сладка!

Glamour: Фактът, че е оцелял от всякакви климатични условия и все още харесва реклама за коса, трябва да знам всичко. Какви продукти използвате?

Caila: Ти си толкова смешно! Изсушавах косата си само с пръсти. Аз гребе, че през, а след това използвам един-инчов бъчво curling желязо. Просто я изтръгвам в по-голямата си част. Това е в основата си. Аз използвам Спрея за суха финна не на майка ти, но това е преди да си навивам косата!

Glamour: Но естествено е прав и просто използвайте кърлинг, за да дадете на косата си някакво подскачане?

Caila: Да. [Смее] Ти си първият човек, на когото всъщност съм отговорил, трябва да ти кажа.

Glamour: Добре, сега нека да се заемем с бизнеса. Когато посетихте Бен няколко дни след фантастичната си среща, ви помолиха да го изненадате? Подобно на: “Мисля, че ще ви хареса за посещение!” нещо като нещо.

Caila: Не.

Glamour: Просто не се случва точно там, където бакалавърът отново ще види момиче след фантастична среща до церемонията за розата.

Caila: Изглежда, че няма място, съгласен съм.

Блясък: Така че всичко това можете да направите?

Caila: Това беше 100 процента от мен. Всъщност беше дълга седмица и знаех, че след моята среща на един човек / нощта ми се случиха други, и аз го пропуснах. Бях в този дворец, където виждах други двойки, и аз просто исках да го изненадам и да имам сладък миг. Исках да направя нещо много романтично и да го изтръгна от краката му по някакъв начин. За съжаление, това беше обратното на метене и аз се разбих в океана. [Смее]

Glamour: Сърцето ни просто се разчупи за вас.

Caila: Да.

Бен higgins caila quinn hair the bachelor

Glamour: Щом влезеш в колата и се върнеш обратно, за да поговориш с Бен, чувстваш, че искаш да го попиташ за твоята нощ заедно. Току-що се ядосвах като зрител, защото – и не знам дали сте спали заедно или не, но ако го направите, и той знаеше, че ще ви каже сбогом, това ще ме разстрои.

Caila: [Смее] Не, това е добре. Няма да кажа [ако сме спали заедно], но останахме цяла нощ и се опознахме по-добре, което означаваше много. Беше много интимно. Никоя част от мен не искаше да го разпитва за нашата нощ, само защото…

Glamour: Не знаех дали това е, което искате да знаете от него, когато сте се оттеглили от колата или ако смятате, че имате отговори на въпросите си, след като сте му говорили.

Caila: Първият път, когато влязох в колата, беше толкова неудобно как го завършихме. Беше толкова студено и аз исках истински Бен. Исках да приключа с интимен отговор. И това е, което имам.

Блясък: Бен също каза, че нещо липсва. Усетихте ли това??

Caila: Знам точно какво казва той. Нещо липсва, но просто не знам какво е то. Гледайки връзките му с Лорън и Джо Джо, виждам как говори за тях и виждам, че той е по-удобен и забавен. Дори се питах, може би съм твърде скучен и не го правя достатъчно удобен, за да бъда себе си. И знаеш ли какво? Това е добре, защото не може да се омъжи за 100 души. Той имаше намерение да бъде само с един човек и може би не аз.

Glamour: През януари седнах с Бен и аз те изведох само въз основа на това, което знаехме за теб от първия епизод. В този момент бих могъл да кажа, че нещо за слушане на вашето име, което се е регистрирал с него, и имах чувството, че ще бъдете някой, който е близо до самия край.

Caila: Много ми е сладко, че ми казваш това, о, боже мой.

Glamour: Мога да кажа, когато седнах с него, че наистина се интересува от теб. И така, как се справяте сега? Тези няколко месеца не можеха да бъдат лесни.

Caila: Казвате, че това означава много, защото имахме много реални отношения и имахме дълбоки разговори, и отидохме там и беше прекрасно. Сега се чувствам малко затваряне, което е добро. Просто се чувствам щастлив, че е щастлив и това е всичко, което исках да видя. Наистина чувствам това и това значи много за мен.

Glamour: Не знам дали тази част ще се появи на “Жените Кажете Всички”, но вие казахте на Крис Харисън, че искате човек да ви гледа по начина, по който виждате Бен, гледайки Лорън или Джо Джо. Мисля, че всяко момиче може да се отнесе към това по едно или друго време.

Caila: Да, и аз го оценявам.

“Жените кажат всичко” ще излетят следващия понеделник вечер на ABC. Върнете се в Glamour.com утре – ще седнем с Бен, за да говорим за тези двойни “Обичам те” и как той се занимава с последиците. (И да, Бен казва, че определено е ангажиран.)

Още от блясък:

Ссылка на основную публикацию
2019