Исабел Фурман за игра на новия Сали Драпеър

Обичаме добър авантюрен телевизионен тийнейджър (au revoir, Sally Draper!). И точно сега никой не прави това толкова добре, колкото и Изабел Фърман Майсторите на секса. Тя играе Теса, уискито на Вирджиния, глупава католическа дъщеря на ученичка. Двете жени се сблъскват през целия сезон – генът за определянето на Вирджиния напълно се връща да я преследва. А битките на Теса – които се занимават с натиска на привързаност, като се нахвърлят върху хубавата ти рокля при завръщане, са се превърнали в най-вълнуващата нишка в шоуто, благодарение на великата работа на Фурман. Говорих с Вашингтон, Д. К., роден по телефона за Теса, навършил 18 години, и любимите й момичета в биз.

майстори of sex fuhrman caplan

Ти беше на сираци в страховит филм за 2009 година сирак, за което всички отидоха. Какво си спомняте за частта? Как си го получил?

Спомням си, че майка ми чете първо сценария, тъй като беше много неподходящо за мен на 10 години. Тя затъмни всички F-думи и секс сцени с Sharpie. Тогава го прочетох и защото бях толкова млад, мисля, че разбирам характера. Под всичко, тя просто искаше да намери любов. Хората все още ме разпознават – ще отидат “О, Боже мой!” и се обърнете и кажете на кого са много силни. Аз съм като: “Стоя тук, мога да те чуя.”

Обзалагам се, че и ти признаваш много от твоята страна Игрите на глада– играеш “Клоувър”, който се опитва да убие Катнис.

Игри на глада феновете са наистина страхотни. Когато заснех филм в Санта Фе, отидох и закусих в кафене. Бях сам, просто чета книга. Когато дойде сметката, [сървърът] ми каза, че е платена и посочи тази кабина на 12- до 18-годишните. Отидох да ви благодаря и те ми казаха, че са неофициални Игри на глада Санта Фе фен клуб. Направи ми сутрин.

Четох, че първоначално сте се явили на прослушване, за да играете Катънс, но сте били твърде млади. Вярно?

Да. Обичам тези книги толкова много, затова, когато влязох, направих монолог от епилога на сойка присмехулка. Режисьорът на кастинга каза, че това я кара да мисли за мен за “Клоувър”, защото Clove има този огромен монолог, както всеки злодей, когато се опитвате да убиете героинята.

Тази героиня, разбира се, беше Дженифър Лорънс, който получи част от “Катинс” и сега е една от най-големите звезди в бизнеса. Какво беше да работиш в тясно сътрудничество с нея?

Аз уважавам способността й да се впускам и излизам от сцена. Тя може да премине от камбанка на камерата, за да накара всички да се смеят на снимачната площадка. Тя е баластична и тя не е само талантлива актриса, тя е истински велик човек. Мисля, че затова е станала такъв модел за младите актьори.

Fuhrman shipka

Вашата Теса на Майсторите на секса и Сали Драпеър на Киърън Шипка Луди хора биха могли да се изправят заедно с някои неприятности – те са силни и се борят с майките си през цялото време.

Киернан е мой приятел и аз я обожавам. Спомням си, че срещнах я с Хайли Щайнфелд преди няколко години, мисля, че е около втория сезон Луди хора. И никога няма да забравя това: След това Киернан ме изрече и каза: “Да направим кафе или лек обяд”. Тя е толкова малка жена! Обичам я. Аз искам да бъда нея.

Трябва да е чудесно да имате други млади актриси в системата си за подкрепа, особено след като много от вас играят наистина сложни роли в телевизията.

Хубаво е да имате приятели, за които можете да сте доволни от частите, които получават, и да говорите с хората за тези неща. [Последният човек и Оправдани актриса] Кайтлин Девер и аз разговаряхме цял ден за романтичните сцени.

Masters те хвърли в дълбокия край на този фронт – трябваше да целунеш Майкъл Шийн в началото на сезона и сега имаш история с приятел, който настоява Теса да прави неща, с които не се чувства добре.

[Сцената на приятеля] беше наистина трудно да се стреля. Първото нещо, за което мислех, когато завърших четенето на сценария, беше, Знам хора, които са преминали през това. Спомням си много момичета в гимназията, които са имали момчета, очакват нещата и се оказаха по-далеч, отколкото искаха да отидат. И тогава се чудех, Това ли е моят приятел? Ние сме заедно?Теса определено има непокорен миг. Можеш ли да се отнасят?

Ние сме много различни хора. Тя е много сексуална и много дива, и това ме плаши. Но това го прави идеалната част за мен. Това ми помага да растат като актриса и това ми помага да се чувствам по-свободно по някакъв начин. Израствах, винаги бях много зрял за моята възраст. Бях много сигурен, че никога не съм искал да съжалявам, така че не се държа като другите млади хора. За мен беше добре да играя герой, който прави нещата толкова импулсивно. Въпреки че не ми харесва да ходя на партита, отидох при някои сега, на хората – гледах и мога да разбера защо Теса намира тези неща забавно.

Наскоро сте навършили 18 години и сте завършили гимназия – огромен крайъгълен камък. Чувствате ли се различно?

Исках да съм на 18 години – всеки млад човек иска да бъде възрастен, това е сънят. Всъщност казах това в речта си за дипломиране. Но вечерта преди 18-тия ми рожден ден плачех в ръцете на моята майка, защото не исках да съм възрастен. Но се чувствам като единствената разлика, всъщност, че майка ми няма за мен часовник. Въпреки, че все още трябва да съм вкъщи достатъчно рано, за да ходя на кучетата си преди лягане.

Задръжте нагоре – говорихте при дипломирането си?

Аз бях избраният от класа говорител, което беше доста готино. Отидох в онлайн гимназия, затова познавам съучениците си и учителите от виртуален чат, но никога не съм ги срещнал лично. Когато получих бележката, че ме гласуваха клас, аз бях като, “Е, те ме избраха само защото бях в Игрите на глада!”Така че аз написах това в речта си. Мисля, че шегата действително работи доста добре.

Майсторите на секса е шоу, изпълнявано от жена с фантастично глас, женско мнозинство. Какво научихте да работите там?

Жените са причината за шоуто. Вече не съм правил телевизия. Но когато отидох да се срещна с Мишел [Ашфорд, създател на Майсторите на секса], имахме най-голямо време да говорим за жените в Холивуд. Всяка жена в шоуто е супер умна и всички са вкусни хора. А Лизи е толкова силна жена и толкова смешна. След като имах сцената, където трябваше да се целунам с Майкъл, излязох от саундтрака и тя стоеше там в халат. Току-що каза: “Ю, щастлив 18-ти рожден ден!”

Майсторите на секса въздух при 10 рМ. Неделя в Showtime. За повече информация относно това, как шоуто изважда сексуалните си сцени, проверете интервюто ни с Ashford.

Ссылка на основную публикацию
2019