Интернет се промъква над това Ultra-Candid Instagram видео на Beyoncé

За една определена планета Земя Бионсе е небесно същество, което преобръща над останалите от нас обикновени смъртни, като небрежно прави неща като да прави историята на Коачела, доминиращи събития, които дори не са присъствали, и да задейства аплодисменти за излизане от стаята.

Но от време на време тя прави нещо, което да ни напомня, че под нейното внимателно подредено изображение е човек. Този уикенд: До голяма степен за насладата на Beyhive, дългогодишният приятел на Beyoncé, Мали Рончал публикува видеоклип на Instagram на кралица Бей, заловен в релевантния акт на представяне за видео, което според нея е снимка.

В клипа Рончал пита: “Коя е най-красивата жена на планетата?” докато Бионсе показва най-добрата си целувка лице. Бързо осъзнава, че Рончал заснема видео и започва да крещи. “Чакай – това е видеоклип? Съжалявам”, казва тя смях. – Аз съм тук, правейки рибни устни.

Зареждане

Преглед на Instagram

Ронкал описва снимката, като казва: “Срещнах този друг светски землен ангел, когато беше на 19 години и сега, два брака, шест деца, безброй сеанси за грим, снимки / видео, церемонии по награждаване и 16 години между нас Виждам, че е като вчера! Благодарим ви за любящия, любезен, глупав и вдъхновяващ дух.

Разбира се, феновете разтревожиха колко шокиращо е нормалното цялото взаимодействие. Бързо се обърнаха към социалните медии, за да изтръпнат колко радост е един момент на объркване на Бей.

“Не мога да опиша начина, по който сърдечният ми индекс се променя, когато виждам искрено видео на Бионсе”, пише един човек. Някой друг се пошегува: “Бионсе е изобретил” о чакай това е видео, “не го е чувал до днес”.

Това не е първият път, когато Бионсе остави феновете си да се разтресе, като направи нещо, което обикновеният човек би направил. Тя, в един момент в човешката история, е държала кутия за сок, посетила Target и носела 10 стрийма.

Би могло да е, че Бионсе е (издихание) точно като нас? Не можем да сме сигурни – просто ще трябва да изчакаме да се появят повече доказателства.

Гледайте Beyoncé да поправите грешка в средата без дори да спрете

Beyonce и Jay-Z Само споделени Някои много голи, много интимни снимки

Ссылка на основную публикацию
2019