Хората са наистина разкъсани през 2018 г. на Джъстин Тимбърлейк в Super Bowl Showtime

Джъстин Тимбърлейк беше проблематичен избор за Суперкупата на покер хечбек тази година, нещо, което сме посочили многократно през последните няколко седмици. Фактът, че той се оказа сравнително невредим от споровете през 2004 г. на “Супербоул”, свързани с Джанет Джаксън, доказва, че белите мъже получават втори шанс в нашата култура отново и отново, докато цветните жени не получават същия лукс.

В края на краищата NFL съобщиха, че са “забранили” Джаксън и Тимбърлейк да се представят отново в Super Bowl, но 14 години по-късно Тимбърлейк е основната атракция. Но къде е Джаксън? Twitter реагира на тази несправедливост, като обяви Супербоул в неделя #JanetJacksonAppreciationDay, което даде много заслужен блясък на поп кралицата.

Всичко това накара много хора да се изправят пред опасенията си в полунощното представяне на Тимбърлейк тази вечер. В края на краищата той е бяла поп звезда, която рутинно носела черна култура като джинси и я изхвърлила, когато вече не му служеше. Това е очевидно повече от всякога с Timberlake’s Човекът на гората ерата, която съдържа много фланел и уиски и елементи, отразяващи корените на неговия Тенеси. В нашата текуща култура на разговор и промяна, нещо за “човек на гората”, изпълняващ в Super Bowl просто се чувства … off.

И точно това беше постижението на Тимбърлейк – победа. Изборът му за костюми беше спортен камуфлаж с ресни, пълен с графичен бутон надолу. Що се отнася до самата постановка, прогресията на шоуто се чувстваше приглушена, побързала и от време на време,.

Той изрита нещата с неон-светлинно оцветен превод на “Filthy”, първият изключен Човекът на гората. Множество екстри танцуваха около него и той направи някаква хореография с женска поставка, преди да се превърне в “Rock Your Body”, “SexyBack” и “My Love”, последвана от “Cry Me a River”.

След танцова почивка той изпълнява “Suit & Tie”, а след това отдава почит на принца, който включваше предмет на холограмно прожектиране на принца, който пееше “До края на времето”, докато целият стадион се превърна в лилаво. Разбира се, чувството вероятно беше искрено, но доставката изглеждаше тежка, особено като се има предвид скалната история на Принс и Тимбърлейк.

Той завършва нещата с “Огледала” и песента си от хита тролове саундтрак “Не мога да спра чувството”. Като цяло нещата се почувстваха претъпкани: Тимбърлейк рутинно се изгуби в организирания хаос, който го заобикаля, което в крайна сметка направи изпълнението да се почувства като бял шум. Той също така не извади * NSYNC, което беше просто пропусната възможност, като се има предвид маската на поп културата с носталгия.

Но това е само едно мнение на писателя. Twitter, междувременно, е разделен надолу по средата на представянето му – особено частта на принца. Ето няколко хора, които харесаха:

… и няколко, които не са:

Проблемът с връщането на Джъстин Тимбърлейк към корените му

#JanetJacksonAppreciationDay е славно тенденция в Twitter точно сега

Ссылка на основную публикацию
2019