Хайли Щайнфелд, че е в екипа на Тейлър Суифт: “Аз съм в едно поколение, в което жените овластяват и подкрепят един друг”

hailee steinfeld courtesy

Освен ако не сте били активно избягвани да слушате нова музика напоследък, тогава вие знаете – и сте обсебени от … “Любов себе си”, новото конфитюр на Хайли Щайнфелд, който може или не може да бъде свързан с мастурбацията. (Hailee напуска това според вашето тълкуване, което означава, че вероятно е.) Но тя не е тук, за да бъде едно чудно чудо: всеки песен на новия ЕП на Hailee, Haiz (от петък, 13 ноември) е също толкова пристрастяваща, че да слушате. Това е супер солидно начало за актрисата, която се превръща в поп и не можем да чакаме да видим къде ще заеме следващата й музикална кариера. Затова хванахме Хайли за нейните музикални амбиции, Pitch Perfect 3 плановете и предстоящото й турне с Jingle Ball.

Glamour: Обичам ЕП – толкова забавно. И какво ви вдъхнови да влезете в музиката? Защо да направи този преход?

Хайле Щайнфелд: Музиката винаги е била нещо, което исках да направя. Мисля, че само идеята за изпълнение и забавление и да бъдете в студиото е наистина това, което исках да знам как се чувствах. Започнах да влизам в него по едно и също време, когато влязох в ролята на актьор, но се превърна в страничен проект, защото филмите ми поемат по-голямата част от времето ми. Но преди малко повече от година бях в къщата Pitch Perfect 2 и това всъщност е перфектното сегмент в професионално заснемане на музика. Срещнах един човек на име Чарли Петър, след като завърших снимането на филма и той направи саундтрака за първия Pitch Perfect. Трябва да си поговорим и аз му изиграх част от оригиналната си музика и в крайна сметка подписах етикета. Първият сингъл дойде, а сега имам ЕП. Това е доста лудост!

Glamour: И сега ще влезеш Pitch Perfect 3

HS: Аз съм!

Glamour: Ще чуем част от оригиналната си музика във филма?

HS: Аз бих абсолютно обичам това. Очевидно не съм виждал скрипт или нищо, но аз работя върху него.

Glamour: И така, какво ви вдъхнови да влезете в поп музиката специално?

HS: В началото, когато започнах да се срещам с писатели и продуценти, знаех, че искам моят звук да бъде, но имах най-трудното време, за да го изразя. Не след като се срещнах с Джъстин Трантер, Джулия Майкълс и Матман и Робин, които написаха и произведоха всичко, което е в ЕП, че … никога не беше въпрос на моя опит да обясня какво исках да бъде , това просто се случи. Сега мога да говоря за това, което е, и това е нещо като изнервен поп, който чух, че е от самото начало. Това е невероятно и толкова лудо, че успях да работя с хора, които са могли да помогнат да се случи това за мен и за мен.

Glamour: Като слушате ЕП, чувствах се, че песните имат много послания за овластяване. Изглеждаше като цялостна тема. Това беше целта ви да влезе?

HS: Това определено е важно за мен, но в реда, в който се е случило, то просто е съвпадащо по някакъв начин. Чувствам, че в ЕП първите две песни “Любовта сама” и “Ти си такава” са просто супер забавни, по-свирепи, по-овлажни песни. “Rock Bottom” и “Hell No’s and Headphones” са от другата страна на линията на спектъра – в по-уязвимата част от нещата. Чувствам се, че четирите песни, които са на ЕП, улавят различно усещане във всяка песен.

Glamour: “Любовта си” вече е огромен хит и знам, че е имало някакъв разговор по интернет за това, което означава текста на песента. Казахте, че е останало да бъде интерпретирано от слушателя, но каква е реакцията ви към разбърканото, което е създадено онлайн?

HS: Искам да кажа, че изобщо не ме изненада, но мисля, че е интересно как някои хора го приемат. Винаги ми е интересно да видя как хората интерпретират някаква форма на изкуство, така че беше интересно, че това беше моята песен специално. Интересно е да се види какво мислят хората, но за мен, осъзнавайки, че дори и с двойното си значение нивото на важност само отива по-дълбоко в смисъла, който държи.

Glamour: И заглавието на ЕП, Haiz– Това е псевдоним за теб?

HS: То е. Това е, което феновете ми са ме наричали, а моите приятели всъщност за известно време. Феновете ми ме наричат ​​достатъчно дълго, за да си помисля, че ако озаглавих това ЕП, ще се почувствам, че го наричат. Това е вид почит към тях.

hailee steinfeld album cover

Glamour: Забелязах, че много от женските звезди са се появили за излизането на ЕП. Публикувал си снимка на Елизабет Банкс, която държеше знак за твоя албум, а Абигейл Бресън се свърза с нея. Толкова е страхотно, че има толкова много подкрепящи жени в индустрията. Смятате ли, че това е нещо, което се случва в екипа на Тейлър Суифт?

HS: Да, наистина се чувствам като в едно поколение, в което жените овластяват и подкрепят един друг. Толкова невероятно е да се чувствам част от това. Мисля, че Тейлър е направил такава невероятна работа да направи това известно и да покаже, че то е реално и то съществува. И това се случва в рамките на нашата група приятели и в рамките на мен и моята група приятели, с които съм израснала и с хора, с които съм работил през последните няколко години, Елизабет е един от тях. Наистина мисля, че е невероятно, че е нещо. Само лично подкрепата, която получавам от моите приятели, е просто … аз съм много благодарна за [това].

Glamour: Мисля, че това е чудесно послание за младите фенове.

HS: абсолютно.

Очарование: Джоуи Крал публикува знак за всичко, което тя обича за теб, и тя казва, че правиш страхотна впечатление Миранда. Който Miranda?!

HS: Миранда пее в YouTube. Отидох като нея за Хелоуин миналата година и това е странно нещо, в което влизам.

Glamour: Имате ли други впечатления, които можете да извлечете за забавление?

HS: Не, не, но не съм лош в тях. Мога да взема нещо, което някой прави и да се опита да се представя за него, но нямам каквото мога да кажа: “Мога да направя наистина страхотно, така и така”.

Glamour: Вие също ще ходите на турне с Jingle Ball, има ли някакви действия, които сте най-развълнувани да виждате?

HS: Боже мой, да! Толкова много! И трябва да призная честно казано, че съм толкова невероятно щастлив и честно да мога да се обадя на някои от хората в този състав приятелите ми. Аз съм толкова развълнуван да видя Селена [Гомес] да изпълнява песни на разстояние възраждане защото е един от любимите ми албуми в момента. А Weekly, Tove Lo, Alessia Cara е един от любимите ми творци на момента. Това е наистина страхотно. Аз съм толкова развълнуван, че съм част от него.

Glamour: Определено е добър момент да бъдете в поп музиката. Говорейки за това, вашият ЕП излиза в същия ден като новите албуми на Justin Bieber и One Direction. Радваш ли се да бъдеш в тази група? Кой би искал да си сътрудничите с един ден, ако това се случи?

HS: Е, на първо място, 13-ти петък ще бъде един ад на ден. В този ден излиза и албумът на Alessia, така че съм в невероятна компания. Аз наистина съм развълнуван от това. Не мога да чакам да чуя албума на Джъстин – всичко толкова далече от албума, в който съм толкова влюбен, и той е работил с някои хора в албума, че също съм огромен фен. 1D и албумите на Alessia, които не мога да чакам и бих искал да си сътруднича. Ако мога да избера, добре някой от тях, но аз съм развълнуван, че всичко се случва. Ще бъде страхотен петък на 13-и!

Ссылка на основную публикацию
2019