Джон Сноу и Даенерис накрая са имали секс, а интернет е много разкъсан

Хайде да стигнем до точката. (И ако не сте заловени Игра на тронове тогава очевидно това съдържа спойлери.) Джон Сноу и Даенейс Таргариен най-накрая правят секс в сезона-седем финала и трябва да говорим за това.

Като опреснител, по-рано този сезон, феновете загубиха съзнанието си, когато кралят на север и майка на драконите се срещнаха лице в лице. О, докъде сме дошли. Оттогава насам политическото напрежение между двете се е развило, за да стане решително сексуално, което е малко странно, тъй като те са технически свързани. Да, Деенери е леля на Джон Сноу – не че са наясно със семейните си връзки. Преместване на!

Голямата (и много гола) секс сцена на финала не беше огромна изненада, тъй като феновете първо научиха, че това е възможност известно време, когато Има сериала Дейвид Бениоф каза, че чувствата на героите са “силни” в задния край на сезона седем, епизод шест. Оттогава насам има изобилие от признаци, включително сериозни докосвания на ръцете и смислени погледи, въпреки че актрисата Емилия Кларк се опита да ни изхвърли от аромата с случайно споменаване на Сера Йора като “един” в HBO зад – интервю на сценарии след епизод пет.

Тогава! В епизод шест от този сезон имаше забележителни признаци, че може би Дани е в състояние да има повече деца в края на краищата. Това е твърде много.

Twitter очевидно избухна, когато Джон Сноу, а.к. Егон Таргариен (!) И Дани го взеха настрана, а хората не знаят как да се чувстват във факта, че всички ние сега колективно изпращаме кръвосмешение. Но е Игра на тронове в края на краищата, и тези неща се случват. Нека пее песента от лед и огън.

Свързани: Емилия Кларк и Кит Харингтън имат една и съща заплата за епизод

Ссылка на основную публикацию
2019