Дори Бека не може да се заеме със състезателите “балелорети” през тази сезон

ако Бъчвалото имаше игра за пиене –Гледайте какво се случва на живо стил-тази вечер дума би била “Ричмънд” и бих бил прекалено пиян, за да завърша тази рекаптация. Сериозно гледам това шоу в продължение на почти десетилетие и не мога да си спомня, че някой град е получил толкова много промоции. Можеш ли?

Тя започва точно на върха, а Бека се разхожда из Ричмънд, за да разкаже как е точно обратното на Лас Вегас, защото Ричмънд има “свеж, чист въздух”. Дори Крис Харисън е пътувал до Ричмънд, за да преживее този невероятен свеж, чист въздух! Но най-напред той бързо седна с Бека, за да й се обади, че гледа на сватбените списания на полета там. Нарежете си почивка, CH – това е малко по-голямо, разбира се, но това не е Tinsley – опитвайки се за сватбени рокли – за нея – мама – макар и и тя не е ангажирана допълнително.

Междувременно Джейсън получава карта за първата седмица на седмицата. Крис, никога да не пропусне възможността да бъде най-лошото, заявява, че иска другата дата на среща “един на един”, но би се съгласила на две на едно. По някаква причина Линкълн се сблъсква с това и двамата се бие и се бие, докато камерата странно се приближава на краката си докосва. (За какво става въпрос?)

Всичко е така, толкова глупаво, че дори Гарет, човек, който някога “хареса” пост, предполагащ оцелял от Паркленд, е кризисен актьор в социалните медии, започва да изглежда по-добре от Крис. Междувременно Крис заявява, че може да “унищожи” Линкълн, въпреки че според Линкълн е съобщено осъден за нападение и батерия.

– Много е очевидно, че колелата на автобуса са изчезнали. -Colton

За щастие, че е време да преминете към срещата на Джейсън с Бека. Те завеждат количката до мястото, където Патрик Хенри даде речта си “Дай ми свобода или дай смърт”, а Джейсън прави половин достойна работа да се преструва, че това го интересува. Те се насочват към магазин за понички и след това обиколка на музея Едгар Алън По. Истинското вълнение възниква в “нещастния час” – събиране, което един човек, облечен в черно, казва, че е за “онези, които са по-склонни към готическата сфера на нещата”. Както би казал Стефън, тази страна има всичко: тъжен човек, който свири на акордеон, тъжен човек, играещ мандолин, напитки, които изглеждат като кръв, интерпретивно готическо танцуване и ледоразбивачи като “Обичате ли живота или смъртта?”

– Може ли да бъдеш нещастен още повече. – Действителен тост

Бека твърди, че има още по-голяма изненада пред Джейсън, макар че не мога да си представя какво може да върне този възхитителен готически коктейл час. Оказа се, че това са най-добрите му приятели, които са пътували до Ричмънд в забавен обрат. Брошките служат като отлични крилати, казвайки на Бека, че Джейсън е добър улов. През нощта Джейсън разкрива за Алцхаймер на баба си – той го учеше да не приема нито един момент за даденост – и получава роза.

На следващия ден групата се среща с Колтън, Гарет, Уилс, Конър, Блейк, Линкълн и Крис. Те са посрещнати от “Джордж Вашингтон” и “Абе Линкълн”, които казват на момчетата, че ще се разискват. Или по-скоро, Beccalection 2018.

Това е толкова сериозно събитие, че губернаторът на Вирджиния, Ралф Норям, се явява, за да зададе първия въпрос. Аз съм прекалено разсеян, за да го чуя какво е това, защото той произнася идея като “идеар”.

THE BACHELORETTE
ФОТО: Пол Хеберт

“Чудо: ‘Безкрайна война е най-амбициозното кръстосано събитие в историята. ” ABC: “Бъчвалото x Управител на Вирджиния. ” – Ана Колон

Както и да е, разискването върви доста добре, докато Линкълн – състезателят, а не президентът – извика Крис за това време, че заплаши да напусне. Крис се връща, като намеква, че някои от тях “играят” Бека и се хвалят за “гадната” страна на Линкълн. Аудиторията, включително господин Ралф, изглежда шокирана – вероятно защото изненадата на Бека не е казала на Крис да си тръгне още. Тя признава, че не е доволна от поведението на Линкълн или от Крис и я нарича неудобно.

– Това е детенце и незряло. – този, който е детски и незрял

Тази вечер, в едно след парти в имение, което Бека описва като “страховито”, Линкълн иска само време. Вместо това, не знам, като се свързвам, той използва това време, за да разговаря с Крис, като й казва, че се страхува да бъде около него. Преди да успее да каже нещо повече, Крис прекъсва.

Бека се изправя срещу Крис за това, което Линкълн каза и признава, че се е изплашила от всичко. Той отрича всичко, но Гарет влезе, преди да приключат разговора си. Раздразнена от цялата драма, Бека се пита дали вместо нея може да има пет минути сама за себе си.

Междувременно Крис и Линкълн отново се бият и е така, така че, толкова глупаво. Единствените ярки петна: очите на Конър и лицето, което Уилс прави, когато трябва да слуша глупостите на Крис. Гарет в крайна сметка казва на Крис, че трябва да млъкне и да го преодолее, защото разрушава настроението за всички – за Бека, за другите момчета, за каквито призраци се крият в това страховито имение и за нас, зрителите вкъщи, които са уморени от това лайна.

По-късно през нощта Бека се приготвя, след като прекарва известно време с Гарет, Колтън и Уилс, а родовата роза отива в Колтън.

На следващия ден е соло дата на Лео, но Бека признава, че все още е в главата си за предната вечер. Лео е много сладък за него – той просто слуша Бека вентилатор и казва, че е щастлив, че просто не прави нищо, каквото и да го кара да се чувства добре. Тя го оценява и настроението й се подобрява още повече, след като слага косите си на луксозен мъж, докато хващат стриди. По-късно, на вечеря, Лео се отваря за несигурността си – той винаги се чувстваше като да остави баща си надолу, което пренася в други аспекти на живота му. Бека обича да вижда уязвимата страна на Лео, затова получава роза.

Датата завършва с концерт от Morgan Evans-an, изчакайте, всъщност знам това! Той е певица, омъжена за Нешвил е момиче Келси Балерини.

Обратно в хотела, обичам това моминско който включва Крис, седнал сам в тъмната си хотелска стая, който пише … неща … докато Джейсън и Конър клюкарстват колко много е “променен”. Когато Лео се връща от датата си с роза в ръка, Крис излиза от стаята, без да каже нито дума.

Той минава през тъмните паркинги на Ричмънд, като се оплаква, че Линкълн яде твърде много яйца в един ден, докато стигне до хотел Бека на улицата. Тя прави всичко възможно да се преструва, че не се притеснява от изненадващия си вид, въпреки че всички знаем, че предпочита да има гореща вана и маска за лице, отколкото да излиза с момчето, което изглежда като луд Еди. Разговорът е напрегнат и неудобен и завършва с изхвърлянето на Кечи от Бека. Това е най-доброто обаждане, което е направила през целия сезон. Той реагира много подобно на Крис, хленчеше за това как не се нуждае от нея, за да го изпъди, и прокара задника си обратно в хотела, за да опакова чантите си.

Той е такъв убиец на настроение, всъщност, че Becca решава да пропусне коктейла на следващия ден и да се отправи директно към церемонията за розата. Това оставя момчета като Конър, който все още не е имал среща на едно лице, се разтресе. Но съм разтърсен от великолепната рокля на Бека и от пристигането на стари коли. Stunnnnnning.

Както и да е, розите отиват при Гарет, Блейк и Уилс, а ние сбогуваме с очилата на Линкълн, Конър и Конър. Следващата седмица екипажът се отправя към Бахамите!

PS: Надявам се, че сте затънали наоколо, за да гледате тази сцена на “Бекка”, която продава лоши играчки и Ари изгаря с “Абе” и “Джордж” като “Това наистина затопля сърцето ми да знае, че се еманципирахте от тази Ари”.

Ссылка на основную публикацию
2019