Упознајте Адорабле Сингинг Дуо Алек и Сиерра

Недавно Алек и Сиерра, победници финалне сезоне Кс-фактор, зауставила наша канцеларија и певала акустичну верзију свог потпуно новог сингла “Страшило”. Да кажем да је то интимна представа је потцењивање. Прави пар је одиграо своју песму само за мене и једног другог колеге, али до краја, цијеле Гламур особље је имало носове до врата, покушавајући да добију бољи изглед и слушају опуштене, убер-талентоване (и тотално нормалан) дуо. Разговарао сам са родитељима из Флориде док су на путу до аеродрома за још један пут у Нев Иорк Цити-у о ономе што можемо очекивати од њиховог предстојећег албума (из ове јесени) и одређеног целеба који прави најбоље глатке ствари. Прочитајте на!

А S 2

Гламур: Како се твој живот промијенио од тада? Кс-фактор?

Алек КинсеиЉуди долазе по нас сада с времена на време. Још увек је ново и чудно, али на добар начин. Генерално, свакодневно се дешава пуно предсказања и узбуђења.

Гламур: Шта можемо очекивати од вашег предстојећег албума?

Сиерра Деатон: На албуму има много варијација. Није само испуњена спорим или узбудљивим песмама, тако да се надамо да ће постати један од оних албума које можете слушати без песама које су икад звучале исто.

Гламур: Какав је био процес писања песама??

СД: Прошле недеље смо провели у кући продуцента Јулиана Бунетта у Малибуу. Било је на страни планина, а у кући је био студио. Из шоуа смо добили групу продуцената и пјесама из текста и провели пет дана заједно. Алекс и ја никад пре тога нису писали заједно, и то је било стварно ретко и магично искуство. Већина песама на албуму долазило је из тог времена. То је била једна од најхладнијих недеља нашег живота.

АК: Изашли смо са 20 пјесама за пет дана.

__Гламоур__: Вау, то је продуктивно! Реци ми за лирски видео за твој сингл “Страшило”. То је дивно!

__СД__: Желели смо лирички видео који је био интересантнији од речи преко екрана. Видео снимак који смо снимили за видео снимак је много озбиљнији, па смо мислили да би то било забаван начин да покажемо другу страну песми.

__АК__: Забавни смо људи, и волимо да радимо глупе ствари. Мислили смо да је то замишљена идеја за видео. Плус, лутке су кул.

__СД__: Лутке не би требале бити нас – они би требали бити лутке са којима би били најбољи пријатељи.

__Гламоур__: То је тако слатко. Дакле, кроз овај вихор вожње, која је најслађа ствар коју сте до сада урадили?

__СД__: Џејсон Мраз нас је позвао да проведемо викенд с њим у његовој кући да заједно напишемо песму. Ми смо се пробудили за њега који је направио пеглање за нас. То је била најнереалнија ствар икада.

__Гламоур__: Вау! Какве су вам гомиле учинили господин Мраз?

__АК__: Имала је кале и гомилу лепих биљака, али је одлично пробала. Требало је и да имају авокадо, али још нису били зрели. Било је укусно.

__Гламоур__: То звучи прилично небеско.

__АК__: Морао сам да сурфујем са њим двапут.

__СД__: И ја сам!

__АК__: Био сам као, ОК, сада могу умрети сретан. То је био мој циљ у животу.

__Гламоур__: Да ли ће песма коју сте написали са Јасон Мразом на албуму?

__СД__: Надам се да ћемо направити бонус стазу. Заиста нам се свиђа.

[#имаге: / пхотос / 5695ц27793еф4б09520еаб41]

Гламур: Па, момци, морам да питам … када сте први пут почели да се зовете пре три године, да ли сте икада помислили да ћете проводити толико времена колико и сада?

СД: Не када смо први пут почели да се забављамо! Међутим, и ми нисмо мислили да се ово никада не би десило. То је била луда вожња.

АК: И ми стварно добро радимо с обзиром на колико времена проводимо заједно!

Гламур: Да ли и даље радите вријеме да заједно идете на датуме??

СД: Ми то радимо, јер чак и када радимо, не ради се као да радимо 24 сата. Нађемо време, чак и ако је за лепу вечеру. Када смо имали више времена, користили смо Гроупон за забавне авантуристичке датуме као што су тигрови сусрети или одлазак у балоне са топлим ваздухом. Али када смо заузети, вечера и филм увек је стварно леп.

АК: Такође кувамо заједно. Направим средњи лосос теријаки. То је мој џем.

__Да ли сте узбуђени за Алек и Сиерра предстојећи албум као и ми? (А ако сте, добре вести – можете и данас да преузмете њихов сингл “Страшило”.)

Ссылка на основную публикацию
2019