Јулиа Лоуис-Дреифус представља Доналд Трумп на наградама САГ-а

Када су почели награђивати награде Гуилд Ацторс Гуилд 2017, постало је одмах јасно да ће вечерња емисија бити политичка. Јулиа Лоуис-Дреифус је била један од присутних глумаца који су одговорни за тај пивот. Услед забране Доналда Трумпа за имигранте из претежно муслиманских земаља као што су Иран, Сирија, Судан, Либија, Сомалија, Јемен и Ирак – која је од тада изазвала протесте на аеродромима широм земље – ЈЛД је користила свој пријемни говор за женског глумца у комедијској серији Вееп да проговориш.

Јулиа Лоуис-Дреифус, која игра ПОТУС-а на политичкој сатири, искористила је свој подијум да преузме тренутног председника. “Хвала”, рекла је, пре него што је започела утисак Трумп-а. “Да ли су Руси учинили или нису хакирали гласање вечерас награда САГ-а, пазим на милион или милион и по људи у овој соби и кажем да је ова награда легитимна и победила сам, победник сам. Ја сам пљесак. “

Њен говор, који се насмејао око собе, није био само смешан – већ је био дубоко у покрету. После гласања председника, ЈЛД је говорила о својим јеврејским коренима имиграната, рекавши: “Желела бих да кажем да сам јако поносна чланица ове уније, и одушевљена сам што сам овде вечерас и захваљујем Сцреен Гуилд Гуилд. Желим да сви знате да сам ћерка имигранта. Мој отац је побјегао од верског прогона у Француској окупираној на нацистима. ” То је благовремено расположење с обзиром да је Трумпова забрана ступила на снагу на Међународни дан сјећања на холокауст.

ЈЛД је завршила свој говор истичући колико нам требају причкарници више него икада. “Ја сам амерички патриот, и волим ову земљу”, рекла је. “Зато што волим ову земљу, ја сам ужаснут његовим бразама и ова имигрантска забрана је недостатак и то је неамеричка. Ја вам кажем ово: Наш сестрински савез, ВГА, дала сам изјаву коју бих волио да прочитам. синдикати приповједача који су одувек поздравили оне из других народа и различита веровања, који желе дијелити своју креативност с Америком, захваљујући њима, ми стојимо с њима и ми ћемо се борити за њих. ти.”

Ссылка на основную публикацию
2019