То је званични: Авквардов Асхлеи Рицкардс је фреакинг Хилариоус и она је поделила своје телефонске слике да докаже

Момци, ја сам мало неред, у губитку за речи, и мало мала. На крају крајева, сезонски финале Непријатно је вечерас, што значи да ћу морати научити да функционишем без моје недељне дозе раздражене између Теам Матти и Теам Јаке (што је и исцрпљујуће и узбудљиво, ако морате знати). На срећу, звезда емисије, Асхлеи Рицкардс, била је више од игре која нам је помогла да продужимо Непријатноу нашим животима. Увидите у Ешлиов свет с њеним хистеричним фотографијама.

0919 ashley rickards 1 ob

__Тумбирам до мог естетичара! __

0919 ashley rickards 2 ob

Неки питају како то радим. Они предвиђају егзистенцијални одговор. Прошао сам им Роцкстар.

0919 ashley rickards 3 ob

Неко је покушао да ме удари у лифту. Нисам узела мамац. Желео је мој број, али нисам дао цифре. Онда ме је питао путем пост-Ит ноте које сам нашао након мог састанка. Сада, објављујем то.

0919 ashley rickards 4 ob

__Желим ли да је време изнутра или изнутра, ја још увек сањам ово време. __

0919 ashley rickards 5 ob

__Напомена: 50% мање кикирикија не значи 50% мање анафилактичног шока. __

0919 ashley rickards 6 ob

Ох, вау. Ти си такав побуњеник, клизање у саобраћају. Ох, вау. Ти си такав симболични егзистенцијалиста, клизање у саобраћају. Ох, вау. Ти си такав идиот, клизање у саобраћају.

А пошто је не можемо само да је зауставимо тамо, Ешли је одговорила на нека од наших горућих питања…

Моја тренутна опсесија је: Продавница контејнера. Имам све што је у мојој кући организовано до непотребног Т, и волим га! Једина лоша страна: немам изговора због губитка мојих задатака.

Филм који могу да рецитујем сваку реч: Ужасно сам цитирала филмове! Чак и моје омиљене ствари се не могу лако позвати или програмирати у меморију. Када људи почну да цитирају филм око мене, ја сам та особа која се само осмехује и потом погледа на референцу касније.

Ставка у мом ормару којом сам опседнут јесте: Моје Ј Брандке. То је моја омиљена марка фармерки, и најизраженија етикета у мом ормару. Добро ме уклапају, нису претерано дуги, загрли мој дупе (и покажите да имам једну!), И дођите у било коју боју или материјал који бисте икад желели. Осим свиле. Зато што су свилене панталоне у сваком случају сложене деведесете.

Могао бих банкротирати од куповине: Производи за његу коже. Волим негу коже и заправо желим да будем естетичар дуги низ година. Када видим обећавајући производ, ја имати да га купите – то је компулсивно и скоро Моја чудна зависност ТЛЦ-достојан. Ја увек покушавам и се залагам за то на Твиттер-у. Када верујем у нешто, ја то потпуно подржавам. На тој ноти, ја потпуно не подржавам Велцро ципеле.

0919 ashley rickards blonde ob
ФОТО: Мандатори Билине: Јуан Рицо / ФАМЕФЛИНЕТ ПИЦТУРЕС

Мој најлуђи холивудски тренутак до сада је био: Пре неки дан сам био у продавници и разговарао сам с мојим пријатељем Непријатно. Жена иза иза нас је почела да виче на мене: “Престаните лагати, Б * $%! Ти ниси Јенна! Јена има смеђу косу!”

Моја прва славна славица је била: Аарон Цартер. Био сам опседнут с њим зато што је, “Ставио га је на обруч као слем. Чуо је публику како вришти” џем “. Кунем се да ми говори чињенице. ” Зато је тако победио Схак. И увек је желео бомбоне. Као ја.

__Ниси ли се мало заљубио у Асхлеи? Уверите се да сте ушли у финале сезоне Непријатно вечерас у 10:30 сати ЕТ на МТВ. __

Више

10 Разлози Ми смо Псицхед за Премијера Паркови и рекреација (илустровано са ГИФ-ом!)

Ово је само учинило да ме још више узбуђује Савршени корак

15 Одличне слике о Џозефу Гордону-Левитту. Јер, Па, Да ли стварно треба разлог??

Љубазношћу Асхлеи Рицкардс, МТВ и ФамеФлинет, Инц.
Ссылка на основную публикацию
2019