Тиффани Хаддисх на тој тачки Беионце јој је изашла из борбе

Гирлс ТрипТиффани Хаддисх је имао невероватну годину. Била је лудачка звезда хитове летње комедије, најавила је да ће номинације за Оскара, потписати уговор са ХБО-ом, бити приказане у Супер Бовл ад-у и да је у преговорима да ради са режисером Паулом Тхомасом Андерсоном. Међутим, ништа није у реду с чињеницом да је срела сама краљицу, Беионце Гиселле Кновлес-Цартер, на забави и добила сами себе с њеним величанством – све у име свјетског мира.

Погледај:

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Говорећи с Вултуре о њеној невероватној вожњи, рекла је онолико колико је могла о томе како је она завршила са сликањем, а мудрост Беи јој је поделила. “ОК, тако да се десило нешто што се догодило са неким на забави, зар не? Нисам слободан да кажем шта се десило на забави, али је Беионце само рекла да се добро проводим, и Био сам као: ‘Не, завршићу се борити се са овом кучком!’ Била је као: “Не, забавите се, Тифани”, а ја сам рекао: “Само ћу се забавити ако се узмете са мном”, рекао је Хаддиш.

“[Беионце] је рекла,” ОК “, а онда јој је сахранила лице у својој перикама. Снимили смо слику и ја сам била:” Да ли ми перика клизи? ” И она је била: “Ммм-хмм.” Али она је знала ко сам ја! Дошла је до мене и била је: “Мислим да си тако смешна, Тиффани Хаддисх.” Ја сам био: “Шта? Знаш ме ?!” Рекла је: “Ја сам Беионце.” ‘ЗНАМ!'”

ОК, сада стварно морамо знати ко ће се Тиффани бори. Још један комичар? Још једна глумица? Неко ко је рекао да је Беионце претеран? Јер ако је то случај, искрено, понекад га морате извадити.

Повезан: Тиффани Хаддисх је управо назвала сексуално узнемиравање у комедији

Ссылка на основную публикацию
2019