“Тхе Хиллс” је направио смртну континуитетну грешку у злогласној “Ти знаш шта си урадио” епизода

Не морам те убедити Брда била је лажна. Реалистична емисија МТВа није била ништа друго до сјајно, високо продуковано издање где су само главни играчи десило да нема линија. Није било ништа стварно, нарочито до краја њеног трчања – тачка коју је Кристин Цаваллари направио у неколико наврата. Једноставно речено, сви смо били лагани.

Иако знамо Брда био је само парче сјајних лажних, мислили бисте да ће продуценти и уредници покушати мало теже да то постигну Изгледа прави. Недавно сам поново гледао емисију са свежим критичним очима и било је очигледно да су произвођачи поставили разговоре и хранили линије таленту. Наравно, ово је само моја хипотеза; за све што знам, то су били прави разговори – мало је вероватно, али могуће. Принудни дијалог између Вхитнеи Порта и Лорена Цонрада Теен Вогуе није баш Б.С. пиштољ за пушење.

Али ова грешка континуитета из злогласне епизоде ​​”Знаш шта си урадила” јесте. Дефинитивно се сећате овог: У првој епизоди треће сезоне, Цонрад сумња да су Хеиди Монтаг и Спенцер Пратт почели гласине да је направила сексуалну траку с бившим момком, Јасоном Вахлером. Шпекулација се претвара у спаринг у слабо осветљеном затвору Лос Ангелеса након што Монтаг пориче захтев. Борба достигне врхунац када Цонрад, коктел у руци, виче на Монтаг на врху плућа, “Знаш шта си урадио!”

То је вероватно најквалитетнија сцена у реалности телевизијске историје – али није 100% аутентична. Док сам преиспитивао ову епизоду, открио сам хилариосу очигледну грешку континуитета у коју не могу да верујем да сам пропустила 2007. године. (Заправо, могу: превише сам био заузет живећи преко Конрада да бих приметио нешто друго.)

Ево је: Када Монтаг уђе у ноћни клуб и види Цонрада, носи црну јакну, а њена коса и обрве су практично платила плаву плаву. Погледајте потврду, доле:

ФОТО: МТВ

Убрзо након тога, Монтаг и Цонрад се боре, а Монтаг и Пратт напусте клуб. МТВ тада поседује снимак Монтаг-а који изгледа мрачно у колима – вероватно да сугеришу да је буммед о борби – али мрежа је збунила. Снимци Монтага нису чак ни исте вечери, “Знате шта сте учинили” се боре! Њена коса је краћа и мање плавуша, њене обрве су њихова природна браон боје, а носи потпуно другачију јакну! Погледајте снимак који је директно следио Монтаг-Цонрад спут, доле:

ФОТО: МТВ

Ја имам превише времена на мојим рукама. Не превариш ме, МТВ! (Па, бар више не.)

Повезани: Свака епизода Брда, Рангирано од Драмаааааа

Ссылка на основную публикацию
2019