Таилор Свифт ће бити бридесмаид за члана овог састава

Таилор Свифт се креће низ улицу – не, не са новим причом, Јое Алвин – већ као дјеверуша за једног од чланова њеног састава.

Док Таиова екипа има доста од којих би се могли одабрати парови (Селена и Тхе Веекнд, Гиги и Заин), то је једна од њених ОГ-ових бебица да се наводи да поп звезда преузима улогу дјеверуше за: Абигаил Андерсон. Вентилатори ће препознати Андерсона за предмет Свифтове песме “Фифтеен” из 2009. године, као и неколико инстаграмских спотова, па чак и као Свифтов датум до 2015 Граммис.

Шпекулација да је Свифт члан Андерсонове свадбене странке започела је када је Андерсон објавио фотографију њеној причи о Инстаграму, која показује неке љубазне дупе од Љубави своју мелон. Фотографија, коју је први спот видио ХеллоГигглес, показује кутију са именом “Таилор”, слављајући фанове у тиззи да је то намењено Андерсоновом убер-познатом дјечачком другару.

“Хвала ти пуно @ловеиоурмелон за покварење племена моје невесте и дајући ми све осећања!” Андерсонова порука је прочитала. И док Андерсон није потврдио да је дар дефинитивно био намењен за Свифт, њихов статус БФФ-а више од једне деценије чини се да је све више вјероватно.

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Да не спомињем, Свифт је прилично упозната са слављењем најбољег детињства. Она је раније бацила Андерсон забаву (током прошлогодишњих прослава четвртог јула) – заједно са Едом Схеераном – а 2015. године, Свифт је изненадио Андерсона са рођенданским концертом са концертом Андерсоновог омиљеног пјевача Цхриса Царраббеа Дасхбоард Цонфессионал. И прошле године, поп звезда је послао Андерсону ручно обојене читалачке картице, “Моје чудно срце воли ваше чудно срце”. (#скуадгоалс, много?) Можемо само замислити шта би Таилор имао у продавници за Андерсоново венчање по овом курсу.

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Ово такође неће бити Свифт први пут на свадби. Прошле године, певачица је деловала као честитка за другог пријатеља из детињства, Британи Маацк-а, који је подарио интернетом слатком и емоционалном говору посвећеном овом пару. Чак је и срушила фанове венчање прошлог јуна, јер будимо искрени, Таилор је безнадежни романтик.

Андерсон је објавила свој ангажман у јуну прошле године на друштвеним медијима, објављујући њену фотографију (са великим блингом) и вереником Матт Луциером у Насхвилу, Теннессее (њен родни град и Таилор).

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Можда ће Таиова четврта јула ове године бити свеобухватна свадба за Андерсон? Али питање остаје: Хоће ли Јое Алвин добити позив??

Повезан: Селена Гомез одобрава новог дечка Таилор Свифт Јое Алвин

Ссылка на основную публикацию
2019