Свака епизода ‘Тхе Хиллс’ До Лаурен Цонрад Лефт, Рангирана од стране Драма

Као да имам лиценцу или пољубим момка (ЛОЛ), гледам Брда је обред проласка кога сам дошао касније од других у мојој генерацији. Наравно, био сам свестан постојања емисије и његових централних ликова – знао сам ко је ЛЦ, кога је Јустин Бобби био, кога је Келли Цутроне – због своје свеобухватности, али у средњој и средњој школи нисам могао доведем себе да гледам било шта ван неопходних три епизоде ​​у спавање. Имао сам мало верности Дариа-ера МТВ-а (потпуно неупадљива верност, с обзиром да никад нисам видео Дариа) и написао банду са Л.А. као ходање, причајући Барбие лутке. Једно поподне у средњој школи, окренула сам се Лагуна Беацх да видимо две девојчице са плавим коњима на елиптичким машинама које говоре о ономе што се десило пре ноћи и одмах запишете реалистичке емисије засноване на неконкуренцији као “Кога брига?”

Па, сви, очигледно. Прошло је више од једне деценије откако је Лаурен Цонрад први пут распакован у Западном Холивуду – чак и ако је бројан Лагуна Беацх у брда оеувре. Иако главни играчи можда нису главни носиоци који су некада били, носталгија за емисију остаје константна. Често видим “Лаурен’с Сингле Масцара Теар” ГИФ распоређени на Тумблр-у, и када сам споменуо могућност да могу гледати Брда по први пут код мојих сарадника, у основи су викали (посебно Цхрис).

Ушао сам као антрополог, спреман да буде заинтригиран, па чак и фасциниран овим културним артефакатом који је био тако велики у зеитгеисту. Шта би пре-Држи се са Кардашијанима Броди Јеннер бити као? Пре наше садашње друштвене мреже, како су оговарање и гласине проширили међу партизанском елитом? Знао сам да је представа била мало блесава, али само зато што нешто о младим женама и њиховим забринутостима (дјечаци, мода) не значи да нема никакву вредност. Сигурно би било нешто вредно анализе у епском слому женског пријатељства. Вентилатори су звучали као изузетан хомеријски епик издаје и губитка током година на врелом сунцу Л.А. Оно што сам нашао је … у суштини ништа од овога. Углавном људи чине шминку за очи и пију водку бруснице. Што је у реду, било шта, али то је учинило мој задатак све теже. Како ви рангирате ренте једне приче која је, без обзира на сценарио (и дечак, да ли је то), а не ништа о чему? Треба да споменем да нисам Сеинфелд вентилатор. Морао сам судити емисију једним метричким приказом за коју се икад бринула, једина валута с којом се икада трговало: драааамааааа.

И тако без даљег упознавања, представљам званични ранг Брда Еписодес би Драма, плус избор цитата…

(Напомена: зауставио сам се после сезоне пет, епизода 11 – оног у коме Лаурен Цонрад одлази – зато што се суочимо са: Ово је свет ЛЦ-а.)

Епизоде ​​где углавном говоре

“Ти си то урадио” (сезона 4, епизода 16)

Аудрина је чула да се Лаурен прикључио Џастин. Ово се очигледно никада није десило да се сматра негативном драмом, јер то је прича о ништа и нема последица. Па ипак, Аудрина се супротставља Лаурену због гласина. Лаурен то пориче, а затим укључује Аудрину (која очигледно полуди јер Јустин игра с толико игара) јер ЛЦ тврди да ће јој прави пријатељ вјеровати више. Почећу полако да гребам очима.

“То је о поверењу” (сезона 4, епизода 17)

Лаурен наставља да се љути на Аудрину што јој се супротставља гласинама о Џастину; Аудрина је љута на Јустина јер није довољно брзо ускратио гласине. Спенсер, Хеиди и Степхание посећују Нану Пратт.

“Само бити опрезан” (сезона 3, епизода 23)

Келли Цутроне и даље је веома тежак шеф; Хеиди жели поново да се пријатељи са Аудрином, а Аудрина је: “Да, наравно, можда, не, у реду”, о томе; Степхание Пратт је сјенка.

“Увијек ми недостаје најбољи пријатељ” (сезона 4, епизода 6)

За некога ко је провео пуних месеци на каучу своје сестре, Спенсер је стварно кретен Холи, који само пада са Спеиди јер она нема никог другог да живи у Лос Анђелесу. Холли, у међувремену, жели поново да оживи њено пријатељство са Лореном. Иде на концерт са Аудрином. Холи изгледа као довољно лепа особа, али се такође понаша као да је начин живота Хеиди’с Л.А. Зар није видео прве три сезоне емисије??

“Изабрали сте” (сезона 2, епизода 6)

Схватам да Спенсер звучи као робот Маттхев МцЦонаугхеи. И он никад не затвара уста. И он је отрован. Некако, брига ме?

“Када се једна врата затворе” (сезона 3, епизода 18)

Жао ми је, али ово је најистакнутије срање које сам икада видео у свом животу. Лиса Љубав говори француски некоме на телефону кад улазе Вхитнеи и Лаурен. Као, шта, запалили су собу и добила је свој микрофон, а онда неко из Париза десило звати? Уосталом, Лаурен и Вхитнеи воде у “Цриллон Балл”, која је у ствари Бал дес Дебутантес у Паризу “Хотел де Цриллон”, али у сваком случају они иду за Теен Вогуе разлоге.

Вхитнеи има навику стављања “к” звука на крају “-нг” речи ако је крај реченице. Као, она каже “алонк” уместо “заједно”. Такође, она и Иванка Трумп изгледају слично, и морамо разговарати о томе!

“Изашао са старим” (сезона 2, епизода 1)

Уместо да показемо нешто што се догађало у сезони, само сазнамо шта се десило од завршетка прве сезоне. Аудрина је добила нови посао, Хеиди је добила промоцију, а Хеиди упознао Спенсера. Лаурен је неко време … мопинг на врху Џејсона неко време. Она још увек ради на интерном Теен Вогуе.

Цела ствар у Паризу је једна од многих брда приче су истрчале ђаво носи Праду. Слушајте, волим тај филм, али спојлер: Није сваки посао у часопису почињати са недостајањем рођендана свог дечка и завршава се са променљивим путовањем у Париз.

У клубу откривамо да ниједна од ових жена не зна где је шест сати у односу на просторну свијест (то је иза вас, заправо), што ме наводи на закључак да не могу да кажу времена и да сумњају да нису регистровани за гласање јер то не би имало смисла? Срећемо се са Броди Јеннер и сазнати да се Хеиди плаши да је можда трудна. То звучи драматично, али није.

“Ноћ у опери” (сезона 3, епизода 16)

Они не иду у оперу – иду у клуб позвани Опера. Упознајемо Степхание Пратт или, како она зове Лаурен, “она Пратт”. Хеиди и Спенцер су морали да се реше своје живих медуза јер никада нису плаћали рачун за струју. Да ли мислите да ако би икада имали медузу, видели би смо их? Можда сам то пропустио, али можда је медуза била преварант. Анна мисли да Јустин (Бобби) је и преварант, јер он не изгледа као Аудринина врста, али је њихов цјелокупни однос превише непотребно компликован да буде писан. Степхание иде банане на Лаурен у клуб.

“Најбоља ноћ” (сезона 2, епизода 3)

На крају сам науцио име бринета: Јен Буннеи. Аудринин сарадник, Цхиара, приказује емисију као “епски приправник”, за коју знам да је стажиста у Епиц Рецордс-у, али зар не би било боље да је њен стажирање било толико невероватно да би се то могло описати само као епиц? Ово је Цхиара, ЕПИЦ ИНТЕРН. У сваком случају, иду у неке клубове.

“Шта се дешава” (сезона 3, епизода 10)

Лаурен покушава да се извини Аудриини што је тако негативна за Јустина, али је страшна у извињавању, тако да се једва рачуна. Хеиди се сукобио са Спенцер-ом о покретању гласине о сексуалној траци и осмехну се као психопата, што није признање кривице, али није не кривица за пријем.

“Роллинг Витх тхе Енеми” (сезона 3, епизода 5)

Изађу са неким по имену Риан, који има плаву Афро. Лаурен регалује групу са причом о томе како је видео две жене које пијано раде у купатилу. Ах, клубски живот. На послу Вхитнеи и Лаурен причају о својим пријатељима да се упишу у тиффу, а.к.а, у пљују, што води до открића да се Лаурен готово назвао Тиффани или Цристал. Вхитнеи прави гнусно лице. Класицизам је забаван, сви.

Касније банда иде у базен како би гласно увредила мушкарце које виде.

“Ко је изабрао?” (Сезона 4, епизода 10)

Хулу инсистира да је ова епизода под називом “Ко је изабрао?”, Што није у реду на толико граматичким нивоима, али се не расправљам са боговима Хулу-а, да не бих изазвао њихов гнев и да ме избацују са мог пријатеља Тони-овог рачуна. (Хвала, Тони!) У другим вестима, сањала сам ноћ пре него што сам гледала ову епизоду Брда потпуно је иста, али песма је била тема Зоеи 101 тематска песма, и потпуно је радила. Аудрина одлази на састанак са аустралијским човјеком и креветом над Кога је одабрао да доведе у Цабо. Лаурен сумира Аудрину дилему тако: “Па, видела је Колина, али онда Колин није стварно успјела, па се вратила у Јустин, али онда је налетела на Цорија, али Јустин никада није напустио слику, тако да је” Ја ћу бити или Јустин или Цори. “

“Никад нећеш имати ово” (сезона 4, епизода 11)

Мора се давати реквизитима Френкију да се доследно појављују у епизодама, а да никада нису део плота. Узми тај МТВ новац, Франкие. Док су на одмору, дјечаци расправљају о томе ко ће користити своју “халу пролази”, ствар која постоји само у фикцији и члановима часописа. Ниједна жена у историји хетеросексуалности није издала ходник; Само те не занима, брате. Пратт браћа и њихови други значајни други излазе на оброк, и то је непријатно. Лаурен својим пријатељима даје добар савет, али на жалост она све виче.

“Доста је доста” (сезона 2, епизода 8)

Некако схватам зашто Хеиди воли Спенсера: Он је једина особа у њеном животу који је увијек не критикује. Наравно, он критикује њене пријатеље и породицу како би одвезао клин између њих и социјално изоловао Хајди јер је манипулативан и увредљив, али он чини њеној осећају се посебним и важним (с његовим ријечима, а не његовим радњама, које остају посмртне). Сви остали у Хеидијевом животу желе да одрастају, пронађу посао, пронађу другог момка итд. Итд. Спенцер јој је пријатна док је испуцава мозак.

Ја имам тинејџерку, малу кост коју могу одабрати с продуцентима: зашто је то добар курац снимио? Ти бездушно плашите, зашто сте профитирали од ниске самопоуздање ове жене и наивете?

Они одлазе у Грове, отворени тржни центар који је ужасан. Спеиди иде Санта Барбари; Аудрина и Лаурен одлазе на двоструки датум када јој Лауренов датум пита где је у округу Оранге. Овај дечак очигледно није свестан да се његов датум једном појавио на програму који се зове Лагуна Беацх: Реал ОЦ.

“Извињење није прихваћено” (сезона 2, епизода 10)

Хеиди и Лаурен се везују за нешто важно: њихову међусобну неприлику Јену. Међутим, све то иде на комаде када Спенсер повуче Хајдију у ноћ ноћи Лореновог рођендана. Али, сачекајте минут, то је била тотална лаж јер је то изненађујућа забава, а Аудрина је на њој! А Броди је ту!

“Нови цимер” (сезона 3, епизода 25)

Сви Гоаови Гоа, где су сви у четвртком, према свима. Чак и Јустин је ту јер сви Гоа су до Гоа четвртком. Лаурен жели да се пресели у кућу са Лоом. Спенсер је веома груба према жени на коју он наводно ради на повратку. Пише “Париз” широм Степхание Праттовог стана, што је дефинитивно наговештај произвођачима да жели да лети у Париз. Ах добро.

“Не можеш само бити са мном?” (Сезона 1, епизода 8)

Покушавају венчанице. Кихнуо сам и пропуштао зашто. Вхитнеи и Лаурен имају задатак да фотографишу мале мајчке моделе и схватају гигантно. Одличан део представе је да Вхитнеи решава модне проблеме. Гледао бих само емисију. Очигледно, то је оно што Град је. Да гледам Град? Звучи у нашим непостојећим коментарима! Требало би да поменем да се овај модел одлази у студију где Аудрина ради, тако да је Аудрина тамо. Лаурен и Јасон морају читаву сцену да одлуче да остану и гледају филм.

“Дечаци и посао не мешајте” (сезона 1, епизода 6)

Јасон и Лаурен причају о њиховим осећањима. Хајди коначно стиже да ради у клубу, али није исто што и клуббинг, па јој се то не свиђа. Лаурен касни на посао и неко јој објашњава зашто је то лоше, али нема никаквих последица. Модел је МИА из пуцања, тако да Вхитнеи добија модел. Вхитнеи!

“Неко увек мора да плаче” (сезона 1, епизода 7)

Сви Лауренови жељама је новогодишњи пољубац без драме, ви момци, то је све (и Цханел торба за Божић). Хеиди каже својим пријатељима да никада није плакала за Божић, и никада нисам веровао ништа више. Хеиди жели штенце. Оба поклона девојака захтевала би пуно одржавања и одговорности. Не сви су искључени да поседују Цханел. Јасон, Лаурен, Хеиди и Хеиди’с боифриенд (Риан, можда?) Размјењују поклоне, и сви добијају оно што желе. Тада се Дћејсон и Лаурен боре из неког разлога, али он долази на њено место и виче на њу док не изађе напоље и пољуби се у поноћ у новогодишњој вечери. Аввввввв.

“Љубав није можда ствар” (сезона 1, епизода 9)

Јордан! Хеидиов дечко је био Јордан. Јел тако. Разбијају се док штенад игра на кревету, а у дневној соби Лаурен чита часопис и жвакаће жваке. Хеиди и Аудрина излазе. Девет епизода, нули људи боје су говорили на овој емисији.

“Једном играч …” (сезона 3, епизода 17)

Јен је на забави Халловеен, која је веома важна. Аудрина и Цори су слатки заједно. Хеиди и Спенцер се боре. Лаурен се сломи на Бродија; док су напољу, зарађује свој телефон и чита његову листу контаката. Они су: “Алек. Алек. Аллие. Аллисон. Аманда. Ами. Ами. Анна. Анна. Амбер. Ешли. Блонде хоттие. Бридгет. Ванна Банг. Бриттани Миами Цалл Хер. Бриттани Платинум Блонде. Бреттани Цанада Вхоре. “То је најсмјернија ствар коју сам икада имао сценску испоруку, садржај, контекст, све. Савршена сцена телевизије.

“Датум с прошлошћу” (сезона 3, епизода 26)

Степхен од Лагуна Беацх се појављује, што је очигледно велика ствар. Ло и Лаурен проводе добар део времена како се забављају од Јустина, што је прилично значило. Ло жели Лаурен и Степхен да се венчају. Броди долази на њихову кућну журку која носи поклон соковника, али већ имају још два соковника!

Епизоде ​​Када се, као, Једна ствар дешава

“Време је све” (сезона 1, епизода 10)

Ох. Срање. И’алл. То је Келли Цутроне, викање на Лаурен. “Морате да радите брже од овога, ако ћете радити у модном послу”, Цутроне се баца на Цонраду док се бори да пронађе имена људи за које добија карте за (Хамисх Бовлес и Лаурен Ховелл). Касније Кели каже: “Знам сваки уредник у Вогуе,”Што је вјероватно тачно, али је још увек необична ствар за рећи. Такође смо добили Ејми Астли за време целог питања “За Париз или не за Париз?”. Одговор долази након пуне пет минута “вожње” снимака: Вхитнеи је ушао у Париз, а Лаурен ће провести лето са Јасоном.

“Нема места попут куће” (сезона 3, епизода 27)

Аудрина ради са бендом Алкалине Трио, који звучи као фенси водена вода, али то није, то је бенд. Лаурен и Ло посећују је у студију за снимање, као 10 секунди пре него што откаче јер Ло жели храну. Ово је део читаве ствари Ло-Беинг-цолд-то-Аудрина, што је заправо прилично релатибилно, јер сви имамо тог пријатеља који је безначајно судити и издржљив (у мом тиму, тај пријатељ се зове Елизабетх Логан). Касније, Ло и Лаурен добијају штене заједно по имену Цхлое, тако да се могу дружити са другом ствар која није Аудрина. Хајди води посао у Вегас, а Ох, Спенсер је тако тужан.

“Нема више господина Ница Гуи” (сезона 3, епизода 11)

Лаурен се затражи од мушког модела; он једва сести сусхи и покушава да је укључи у разговор о кампингу, али сигуран сам да ће вам се допасти да сазнате да Лаурен Цонрад није љубитељ кампирања. Касније Броди долази и прљају се.

“Неочекивани пријатељ” (сезона 3, епизода 21)

Лаурен и Степхание су у истој компјутерској класи, за коју Аудрина мисли да је случајност, јер нико није рекао Аудрини да су на изложби. Лаурен и Степхание постају пријатељи. Али све није добро у Вховилле; у Њујорку сви су истакнути и обучени у црно и наглашени.

“Када Спенцер нађе” (сезона 3, епизода 22)

То је Лорен рођендан, али стварно, када то није? Пиће ноћи изгледа да је Ред Булл кроз сламу. Лаурен жели да настави своје пријатељство са Степхание, проглашавајући: “Не занима ме да ли сте спенцерова сестра”, за коју стварно желим да га прате, “… и баш ме брига шта наши родитељи кажу! Баш ме брига што умиреш, и није ме брига што морам ићи у свемир за три дана. Требали смо да будемо заједно, Степхание, и ништа од вас или било ког другог не може да промени начин на који осећам за вас. “ Али није. Хајди се сукобља са Степханиеом о њеном растућем љубавна афера пријатељство са Лаурен, али Степхание даје добру тачку да она и Лаурен имају “заједничку моду”. А онда Хеиди још боље каже да “свака девојка има заједничку моду”.

“Када се најмање очекујеш” (сезона 2, епизода 2)

Када су Лаурен и Хеиди добили мачку? Хајди користи плашење трудноће као тест да види колико је Спенсер брига о њој и није задовољна резултатима јер дух. Играње игара на уму са трудноћом, за коју знате да није стварно, неће никада, икада завршити добро и искрено је мало непријатно гледати.

“Гирлс Нигхт Оут” (сезона 3, епизода 24)

Хеиди жели да има ГНО са Аудрином и њеним пријатељима, али Спенцер је у клубу и флертује са неком девојком, тако да проводе читаву ноћну борбу. Исцрпљујући. Лаурен помаже Вхитнеи на модној ревији, а Келли Цутроне је толико импресионирана да јој нуди посао.

“Збогом за сад” (сезона 2, епизода 12)

Хеиди заиста не жели да се пресели са Спенцером, али она и заиста не жели да се сломи са њим, али неће престати причати о заједничком животу. Хајди одлази у Лаурен због подршке / савета (претпостављам?), А Лаурен казне Хеиди да проводи толико времена са Спенцер-ом. Хеиди не може победити, човече.

“Јасон’с Биртхдаи” (сезона 1, епизода 5)

Отворили смо Лаурен куповину за поклон Јасону у продавници опреме за голф. Али она не жели да буде превише “голф”, па му купује неке ствари за голф. Голф. Реч је изгубило свако значење! Лаурен мора радити на рођендану свог момка на свом модном магазинском послу, што је буквално сцена ђаво носи Праду, који се појавио тачно око времена када је ова епизода емитовала. Да ли је било средине деведесетих година ослобађања саботажа рођендана модног часописа о чему нисам знао? У међувремену Аудрина је на пекингу. Сви се исмејавају због тога што су радили у Хоотерс-у (груба), а онда њен момак изговара бесмртну фразу: “Ова салата је као забава!” Што ме је навело да верујем да он никада није присуствовао забави.

“Лаурен анд Јасон, Таке Тво” (сезона 1, епизода 4)

Отварамо на дискусији о томе како се ослободити штуцања. Велика драма овде је да Лаурен шаље њеног бившег Јасон, а Хеиди заборавља своје шефово пиће у свом ручном налогу. Он га љубазно подсећа на пиће, и она зове свог дечка да плаче о томе. Али да ли ћу сједити овдје и исмевати тинејџера због претераног понашања? Ма не, нисам. Плачао сам мање. Оно што желим да истакнем је да када ваше решење за сваки проблем буде ваш дечко, ствари стварно постају стварно тешко ако ваш дечко постане проблем. А то је лекција Брда, мис амигас.

“Са овим прстеном” (сезона 3, епизода 15)

Спеиди провјерава потенцијални црквени простор за своје вјенчање; Аудрина, Лаурен и Вхитнеи излазе у спортску салу са својим тренером. Следећег дана, Вхитнеи и тренер Рунион Цанион и неки тренинг крећу се на врху, што изгледа као датум из пакла, али Вхитнеи је у то. Спенсер је сертификован социопат, а Хеиди отклони њен прстен за ангажман јер је заиста заиста озбиљна у вези са распадом овог пута.

“Када је Лаурен’с Аваи” (сезона 4, епизода 7)

Лаурен је из Италије из разлога. Аудрина и Ло се боре за размишљање да је сјајно што Степхание жели да оде на састанак са Дагом, што Степхание рационализује рекавши да Лаурен неће сазнати јер је без ћелијског сервиса. Добра тачка, ако их и нису снимили за телевизијску емисију коју ће сви коначно видети. Али то није моје логично питање овде. Моје логично питање је: Лаурен је завршила ствари са Дагом, јер није била заинтересована да даље предузме ствари, па зашто би она (или њени пријатељи) бринула о свему коме је дато? Разумем да “не дају правила из пријатеља” ако: (а) је однос био дуг и интензиван или (б) пријатељ је био забрањен и још увек је повређен због ситуације. Али како Лаурен још увек има било какву тврдњу над Доугом овде? Ја сам тим Степхание о овоме.

“Не делуј невин” (сезона 4, епизода 8)

Међутим, нико други није у тиму Степхание. Сви су бесни, а Степхание се чак извињава. Уздах. Спенсер и Хеиди-ова мама се боре против Холлија која наставља да живи са Спеиди, а Хеиди-ова мама је далеко најпаметнија и најрационалнија особа на овој емисији. Она је једина одрасла особа. Она каже Спенцеру о чему сви размишљамо: “Мислим да сте врло контролишући и манипулативни …” Ја мислим да сте у овом тренутку умерени, груби и веома непријатељски. “Иаас, Хеиди’с мама. На шта Спенцер одговара: “Ја нисам учинио ништа лоше, по мом мишљењу”, јер је Спенсер у основи Трумп без свих ствари.

“Ако никад није срела Спенцер” (сезона 4, епизода 9)

Лаурен и Холли се приближавају, што има смисла јер заправо имају стварно сличне личности. Они имају јака мишљења, али су веома прилагођени осећањима других, чак и ако не кажу увек праву ствар. Анализа! Холи објашњава Лаурен да Хеиди у основи нема пријатеља, а Лаурен је симпатична, али не толико. Хајди пише Лаурен поштено врло слатко писмо о томе како она пропусти своје пријатељство и воли је. Прилично је депресивна ситуација.

“Промена плана” (сезона 1, епизода 2)

Исповест: Пошто прва сезона није на Хулу-у, налазила сам уплоад на ИоуТубе-у, која је само мало убрзана, што чини сваку епизоду 18 минута и даје мушким гласовима глупости. Веома је забавно, посебно зато што имају толико драмских пауза. Да би била поштена, Лаурен је сјајан у давању некога А Лоок, али и даље је схов који је углавном паузе и Б-ролл. Ова епизода се бави оштећењима Вхитнеи-а који су Хеиди и њени пријатељи пустили на младу холивудску забаву; Вхитнеи се понаша као да се Лаурен заглавила за њу јер није открила да је она она пустила, али за свој новац Лаурен је бацио Вхитнеи под аутобус. “Не знам како су ушли” је огроман полицајац. Знаш! Ви сте то организовали! Хеиди добија посао и жели да напусти школу, тако да певају “Фасхион Сцхоол Дропоут”, што ме чини да желим умрети, а онда игра Али & АЈ пјесму. Забавна чињеница: Спед-уп Али & АЈ звучи баш као Хилари Дуфф.

“Неочекивани позив” (сезона 1, епизода 3)

Хајди је толико тужна да је њен нови посао у основи од 9 до 5 година. Лаурен има “велики задатак у школи”, али долази на други задатак да лети у Њујорку да би му донио хаљину на Фасхион Вееку. Хеиди даје Лаурен савршен савет за паковање / моду: У авиону носите нешто удобно, а затим промените на одредишном аеродрому и носите дизајнера до емисије. Неочекивани позив је из БОИ-а.

“Друга шанса” (сезона 3, епизода 6)

Волим како Вхитнеи ради не дружи се са осталим улогом. Она је на састанку са тренером и носи тамно плаву америчку одјећу за одјећу коју ја препознајем јер сам имала исти. Били су веома ИН, ОК? Хеиди одлучује да учествује у промоцији коју Елодие такође жели. Ово је епизода у којој Лаурен говори о томе како су ваши еке психички повезани са вама и тек ће вас текст упозорити да бисте јебали свој живот када то добро иде. То је, у ретроспекту, себична ствар коју треба претпоставити, пошто заправо Јасон само жели да поздрави зато што он управо изашао из рехабилитације. Можда је Лаурен још увек узнемирена што је њен најновији датум био досадан и причао о ценама винтаге мајица током вечере.

“Дреам Бои, Дреам Јоб” (сезона 4, епизода 18)

Вхитнеи, чија је коса изненада тамнија, интервјуе за њен посао из снова у ДВФ-у у Њујорку. Мало је чудно што је Келли Цутроне поставила интервју у другој компанији за свог цењеног запосленог, али можда је Келли тако лепо. Вхитнеи очигледно добија позицију, која је савршена јер је такође у Нев Иорк-у, дјечака по имену Јаи. Престани да туку око грмља: ова епизода је она која се поставља Град. Као што каже Вхитнеи, време јој је да “… дође у град.” Узми? Схваташ. У међувремену, Лаурен и Ло спакирају Лауренов родитељску кућу. То није кућа у којој је одрастала, осим последњих година средње школе, али претпостављам да је она живела док су пуцали Лагуна Беацх. Лаурен чита гласно вољу коју је написала када је била тинејџер, а хистерично је што жели да буде сахрањена у њеној хаљини. Затим Лаурен и Ло гледају залазак сунца са терасе Цонрад Цаса и размишљају о старењу и непрестаном напредовању времена.

“Нови град, нова драма” (сезона 1, епизода 1)

Наоружан ружичастим кофером и црним БМВ-ом, Лаурен Цонрад стиже у Л.А. да проучава моду и преузме свет. Ни у једном тренутку она не признаје да је она и била је на телевизији, али она јој помаже природу свог живота. Постоји тренутак где је пегла равно косу косу и слушала Риханин “Пон де Реплаи”, а помислила сам: “Ово је најбоља емисија коју сам икада видео.” ФИТМ је веома импресионирана својом 3.6 ГПА, а декан јој чак каже да би “пуно ученика платило” прилику за интерну Теен Вогуе, наизглед не знају да је МТВ у ствари плаћање.

Хеиди није заинтересован за школу или за рад у малопродаји, што је, поштено; рад у малопродаји је срање.

На Теен Вогуе канцеларија, срећемо Вхитнеи и девојке добијају “ансамбелски чек”. Толико хаљина одеће. Тако. Многи. Белтед. Хаљине. Касније Лаурен добија Вхитнеи да се ухвати Хајди и њене пријатеље на младу холивудску забаву. За мене, најважнији део пилот-а је када Лауренов телефон зазвони и њена звона је Јоурнеи’с “Ани Ваи Иоу Вант Ит”.

“Нова година, нови пријатељи” (сезона 2, епизода 9)

Ло улази у емисију. Лаурен и Аудрина (Лаудрина?) Иду у Вхитнеи софтбалл игру. Новогодишња, а не само то, постаје 2007. Наратор Лаурен се односи на 2006. годину као “тежу годину”. За њу је то била. Али, и 2016. године, тако је напето, ви момци. Лаурен и Аудрина гласно чине Новогодишње планове испред Хеиди само да би били кретени, претпостављам. Хајди жели да се пресели са Спенсером, што у великој мери узнемирава Лаурен, иако Лаурен очигледно више не жели да живи са Хеиди.

“Драма Фолловс” (сезона 4, епизода 2)

По наруцији ЛЦ-а, ствари се “спремају”. Али када нису? Ло наставља да буде низак ниво (или можда Ло ниво). Још увек не знам шта ради Народна револуција, јер изгледа да увек планирају догађаје док паре одећу. Доуг је и даље Доуг-инг. Степхание Пратт има рођенданску забаву, и сви појављује. Од када су не Узимајући се, постоји а лот бочног ока. Међутим, нема сукоба. И то је све, некако, о Лаурен.

“Истина и време свима говори” (сезона 3, епизода 3)

Спенсер је курац. Јустин одлази у пиће са Лаурен и удари у свако лице. Хеиди слика преко грозног муралског Спенсера који је наручен на њиховом зиду.

“Упознајте родитеље” (сезона 3, епизода 4)

Броди баца забаву на плажу где Лаурен сломи Бродијев прст и онда се смеје у његову глуму. Лаурен плаче Аудрини о Хеиди, а затим Аудрина плаче Лаурену о Јустину (“Хомебои је носио бојне чизме на плажи, знам да не желите да назовете свог дечка”). Хеиди вуче Спенсера у Колорадо да би се упознао са својом породицом, гдје обећава да ће успјети да га спори иако су ангажовани и као 20 година? Хеиди-ова породица су врло разумни људи.

“Боље као пријатељи” (сезона 4, епизода 3)

Келли поставља Вхитнеи на састанак са моделом. Лаурен одлаже Дага, који одговара рекавши је да је она за разлику од било које девојчице коју је икада упознао и подсећа да је стварно добар момак. Вау!

“Назад у ЛА” (сезона 3, епизода 20)

Лаурен је поражен у Бродију због … неког разлога … тако да Броди одлучи да уради зрело ствар и затражи физичку наклоност његовом младеничком пријатељицом: “Не разумем се? Стварно ме неће загрлити? Нећеш ми сада загрлим загрљај? “Спенсер је” изнервиран “што мора да се исели, јер проналазак новог места за живот и новог досадашњег лица су обоје такве невоље. Он није погрешио, али је стварно најгори. Степхание, у међувремену, користи своје моћи за зло и капље наговешта Хеиди да се Спенцер креће да би у основи уплашио Хајди у однос. На послу Хеиди каже ствари попут “ево фајлова”, јер ниједан од ових људи нема стварне послове, желим само да се уверим да то сви разумију. Такође, шта Спенцер ради целог дана?

“То је њено померање” (сезона 4, епизода 13)

осећам се као Брда треба емитовати у петоминутним појачањима на екранима на задњим седиштима таксија. осећам се као Брда је резултат опкладе. осећам се као Брда је веома дугачак комерцијални тампон. Хеиди одлази на радни догађај (па, она “ради” догађај), доводи свог дечка, обојица су супер пијана, добива отказ. Аудрина добије ново место.

“Последња последња шанса” (сезона 4, епизода 15)

О. М. Г. Холли Монтаг остаје код Лаурен и Ло. Хајди добија свој посао, али је речено без икаквих неизвјесних увјета да Спенцер спријечи све радне догађаје. Хеиди схвата да је Спенсер извор свих њених проблема. Она не схвата да има моћ да уради нешто у вези с тим! Аудрина воли Јустина и не занима шта јој пријатељи причају о њему, али ипак и даље причају са њом.

“Све се збива због разлога” (сезона 5, епизода 3)

Сви дискутују о догађајима који су се догодили на броду током Лауренове изненадне забаве, њеног другог изненађења у серији. Лаурен даје Степхание строго упозорење о покушају да јој врати заједно са Хеиди, мада су Хеиди и Лаурен буквално плакали и загрлили када су се прошли пут видели. Хајди иде у бар да се супротстави девојци са којом Спенцер флертује, а онда у Колораду она и њена мама уђу у “доброг, снажног хришћанског дечака”. Хеиди-ова мама и даље је разумна, али изгледа да је све више у контакту са кћерком која је постала и какав би живот она могла реално имати у Лос Анђелима Броди ручак са Спенцер-ом и пиће са Лауреном, па знате да је добио ПАИД за ову епизоду.

“Луди у љубави” (сезона 5, епизода 5)

Сазнајемо од Наратор Лаурен да је прстен Џастин дао Аудрину “обецан прстен”, мада је “обећање” било ТБД. Спенсер се брани против оптузби за флертовање и евентуално варања са аргументом за звук, “она нема блиставу косу, а ја сам у блонд”. Они иду на терапију. Броди и Франкие планирају дечаков пут на Хавајима само за дечаке, али Лаурен жели и да оде, а Аудрина жели да зајебава Бродија (утео ју је тако што ју је назвао лепим када је видела Јустина у клубу), па су ишли. Ло напомиње да је време на Хавајима заиста лепо.

“Увек сам имао малу гужву” (сезона 5, епизода 6)

Спенцер и Хеиди иду на двоструки састанак са Хеидиовим бившим дечком и његовом девојком. Обе су хришћанске девице, и волим их. Девојка каће Хеиди на лице да “изгледа као друга особа”. Види, ја не судим Хеиди за добивање пластичне операције, а чини се да и ова девојка не чини. Али Хеиди је неугодан, непријатан одговор чини да мислим да није у реду да је позвана на то, а то није добар знак. Људи би требали добити само козметичке процедуре више удобно са својим изгледом, не мање, и треба узети у обзир да ће једна од посљедица постизања великог посла што ће људи приметити. Немојте се бринути о оперативним одлукама! ОК, крај дијалога.

Назад на девице. Они не пију, јер ништа добро не долази од тога (поштено), не остану у истој просторији јер ако покушавате да немате секс, избјегавање искушења је прилично неопходно (паметно) т данце. Они не играју. Они Не плесај јер то спашавају за брак. И МТВ НИЈЕ ИГРАЈО ЈЕДНУ ПЕСНУ ФООТЛООСЕ У ОВОМ ЕПИЗОДУ. ШТА ОТПАД. Све заједно, они изгледају много више у миру са својим одлукама него што Спенсер и Хеиди раде са својим, тако да опет нема пресуда. У једном тренутку Хеиди, Спенцер, Хеиди’с ек, и Хеиди’с бивша дјевојка сједе да проучавају списе. Волим. То.

На Хавајима, Броди и његови пријатељи, од којих је један познат као Слеази Т, објективизирају срање из Аудрине иза леђа. Броди жели да одржи своју ноћ са Аудрином, али на његов кредит се сећа да је снимљен и завршава својој девојци, Јаиде, шта се десило касније, офф-цамера.

“Држите своје непријатеље ближе” (сезона 5, епизода 8)

Видимо Ло на свом послу. Бармен Стацие још увек ради ствари. Аудрина удаљава Јустина стотину пута.

“Отац невесте” (сезона 5, епизода 9)

Упознајемо Хајидиног стварног, биолошког оца, који носи каубојске чизме и каубојску шешир и има оружје и застрашујући. По Келијевим наређењима, Лаурен пуца Степхание.

Епизоде ​​које нисам гледао

Нисам гледао епизоду петогодишњу сезону, јер је то “епизода предвиђања” и живот је кратак. Нисам гледао ниједну епизоду након што Лаурен одлази (задња половина сезоне пет и сва сезона шест). Дато ми је да верујем да Кристин узрокује пуно драме, Стаци постаје главни играч, а Пратци се упуштају у кристале. И људи имају проблеме са дрогама и зависности од хируршке интервенције. Ум … Не желим то видети! Волим неуредну драму, а не на самоуништењу на телевизији! И Брда је о Лаурен; без Лаурена, шта ми чинимо (поред полако умиру)?

Епизоде ​​које доносе драму

“Плаиматес Бринг тхе Драма” (сезона 5, епизода 7)

Блинкао сам и промашио ко је у глумцу играц; Можда је то шала? Искрено вјерујем да су глумили Јаидеа јер изгледа мало као Аудрина, али у сваком случају присуствују забави у кући која изгледа баш као Цохенс у ОЦ. Аудрина се више пута удара у Јаидеово лице и шокирана је што Броди не узима своју страну против своје девојке. Спенсер и Хеиди настављају да иду на терапију, и настављам да верујем да све што је на телевизији није терапија. (Гледајући вас, “доктори” Пхил и Пински.)

“Опрости и заборави” (сезона 3, епизода 14)

Сви се удружују на некој забави како би охрабрили људе да се региструју да би гласали (ОК!). Јустин наставља да се шири на Аудрину јер је сероња. Шон Кингстон изводи “Лепе девојке” и објашњава шта значи “поппин”. Лаурен говори Хеиди: “Желим да ти опростим, и желим да те заборавим.”.

“Сви падови” (сезона 2, епизода 1)

…али углавном Вхитнеи, који пада приликом моделирања хаљине Хилари Сванк је носила да прихвати њен Оскар Миллион Доллар Баби на Добро јутро Америка. Такође, моделирање у овом сегменту је Емили. Андре Леон Таллеи се појављује и каже Вхитнеи моделу, и она је као “хаха, нооооо“И Таллеи је као”ОК, али уради то“И Вхитнеи је као”али већ сам на ТВ-у.”

“За бољи или лошији” (сезона 3, епизода 8)

О мој слободан живот, Јасон има дјевојку коју је упознао у А.А. Њено име је Катја, али за целу епизоду мислила сам да је Тасха. Потпуно верујем да су њихови односи стварни, јер сам током 10 или више месеци живио у Лос Анђелесу, упознао сам десетак парова који су се упознали у А.А. То је СоЦалов број један за упознавање. Џејсон предлаже Катји, иако се само зезају за “шест месеци и неколико чудних дана”.

У међувремену, Вхитнеи мора да стави Ред Јумпсуит Аппаратус (бенд) за фотографисање. Када она и Лаурен оду у своју хотелску собу, члан бенда који одговара на врата буквално носи гитару, па знате да је сигурно у бенду. Они покушавају на много фармерки и нула црвене јумпсуите јер су лажови. Затим сви пију са Вхитнеи-ом и, изненађујуће, појављују се касније сутрадан до њиховог пуцања. Певачица (мислим?) Постаје тестижна и неће се променити из његових кул ланаца у фармерке Теен Вогуе је обезбеђен. Гах!

“Коме вјерујете?” (Сезона 2, епизода 4)

Требало би бити “кога”, али ОК. До доручка, Спенсер и Хеиди удари у некога са којим Хеиди ради, а Спенцер стигне право у његово лице и покушава да га подигне у борбу. Спенцер је или (а) на стероидима, (б) на кокаин, (ц) ментално болесан, или (д) неку комбинацију горе наведеног. Изгледа да је идиот покушавао да почне срања на доручак. У међувремену, Хеиди стварно не жели чути ништа од упозорења које има неко за њену ре: Спенсер. Касније, Броди и Спенцер су погодили клуб са неким Плаибои модели у вучу.

Један од најбољих филмова задњих 20 година је Јосие и Пуссицатс, сатире о томе како влада користи популарну музику за прање мозга у Америци. У њему Царсон Дали признаје да су он и сви МТВ интегрални чеп на овој машини. Само кажем!

“Поново се срећу” (сезона 3, епизода 7)

Јасон и Лаурен се добро осећају, иако Јасон провјерава друге дјевојке, али онда излазе у ресторан Кетцхуп, гдје, не знате ли то, Спенсер и Хеиди су такођер благоваони. Спенсер се дуља на њих и глупо коментарише; игноришу га. Спеиди шаље Јаурена напитке; Јаурен одбија. Неко помиње веома мртво да је Јасон можда био увредљив и да је био у затвору. Буквално, који су произвођачи МТВ-а? Елоди каже Хеиди да је крива што је изгубила све своје пријатеље и да је она кучка. Поинт Елодие.

“Шта се дешава у Вегасу” (сезона 3, епизода 9)

Лете у Вегас да изненађују Бродија за његов рођендан, “они су Ло, Аудрина, Лаурен, Јустин и Јустинова гитара. У мојим белешкама за ову епизоду написао сам “Јилл.” Да ли неко зна за чега се ради? Ко је био Џил? Заборавио сам. Ло и Броди разјасните! Хајди мора раније да напусти годишњицу вечери са Спенцером, јер Елодие није покривала њу на догађају, јер саботира Хеиди јер Хеиди је украла свој посао и, уосталом, Елодие је напустила Болтхоусе. Још једна ствар за Елодие.

“Стрес и град” (сезона 3, епизода 12)

Лаурен среће Марц Јацобса и игра се тако хладно да се питам да ли препознаје коме је говорила. Вхитнеи је прилично неприпремљена за презентацију испред Ами Астлеи; она признаје да уопште није вежбала и да нема никакве резервне идеје када јој се не свиђају њени први избори. Али не брините, ово нема никаквих последица. Спенсер позваје Бродија да направи мир, а касније се Броди удара са Лореном. То је дивно нормално.

“Млади Холивуд” (сезона 3, епизода 13)

Хеиди прелази 21 годину и одједном схватим да је у основи била дијете све време. Спенцер јој добије врло цоол Цханел торбу, али у ствари не надокнађује чињеницу да проводите свој рођендан како седи у тишини у ресторану јер је одвезао све њене пријатеље даље. На забави Иоунг Холливоод, Вхитнеи и Лаурен проводе пуних пет минута играјући са својим слушалицама, а затим и модна ревија. Толико има славица! Емми Россум, Емма Робертс, Селена Гомез! Уредници су мудро извадили све снимке људи који су ишли, “Зар то није девојка Брда?”

“Господин. и госпођа Пратт “(сезона 4, епизода 19)

Спенсер шиша Хеиди у романтичном путу у Мексико где га пије и убеди да се удати за њега. Схади! Ја проналазим Хеиди-јев “текуила акцент”, која је мало расистичка, али на коју се потпуно обавезује, фасцинантно. Вхитнеи се поздравља са Л.А., тако да банда добије пиће за путовање и упознајемо њеног тате Џефа Порта, који је безобразно и пријатно тат-исх. Лаурен каже Вхитнеи: “Имате савршен посао и савршен дечко. Оставићете све и имате савршени живот “, који се, из изгледа Вхитнеи Инстаграма, испоставља да је истинит.

“И Хеиди Таке Тхее Спенцер” (сезона 4, епизода 20 у пламену)

Хајди, драги мој, немојте рећи свом шефу да мрзи свог дечка да сте се оженили тог дечака у Мексику, поготово када тај шеф није тражио. Хајдиова мамица исправно интуицира да венчање није спонтан тренутак пијаног лета, већ манипулација од стране Спенсера. Степхание Пратт такође зна да би била грешка да судија учини праву браку: “Чак ни не знам шта друго да кажем, али ово није у реду.” Степхание може бити паметна када није висока! Некако, нешто прође до Спенсера, и он у последњем тренутку позове своје браће јер зна да су своје породице присутне на њиховом венчању важне за Хеиди. Авв, господар је имао тренутак милости! Хеиди плаче, а онда иду кући.

“Назад у Њујорк” (сезона 4, епизода 14)

Срећемо Алека, мушког модела кога Келли жели Вхитнеи да удари, на другој модној ревији. Они иду да виде нечији бенд; на журци, Вхитнеи игра тешко за добивање, али то враћа јер Алек збуњује око тога шта је посао. Љубав је тако тешка! Хеиди и Спенцер одлазе у клуб и трче у Брент Болтхоусе, који је управо испалио Хеиди због, у суштини, Спенцеровог утицаја, тако да га је очигледно Спенцер суочио, и он је као, Излази одмах из мог лица.

“Нект Мове Ис Иоур” (сезона 3, епизода 28)

Спенсер одлучује да прати Хеиди у Вегас, а Степхание долази из неког разлога. Он прекида Хеиди-јев пословни састанак и не исприча се ни речима ништа лепо – он само инсистира да се врати код њега. И она ради! Она одлази с њим! Мајко! Цимери имају драму, а Ло се шокантно не занима чињеница да је она (можда без значења) изазвала проблеме између два блиска пријатеља.

“Желим да будеш са мном” (сезона 4, епизода 12)

БРАНДИ. ИС. ИН. ОВО. ЕПиСОДЕ.

“Знате шта сте радили” (сезона 3, епизода 1)

Иконе! Ова епизода је извор и “Знате шта сте учинили, Хеиди!”, Викао је утакмицу и “Да ли је сладак? Пијан сам “тренутке. Спијлер: Вхитнеи каже да дечко није слатко.

“Никада нећемо бити пријатељи” (сезона 4, епизода 1)

То је четврта сезона. Зашто се претварамо да ове девојке имају послове који нису “у току” Брда.”Стварно мислим да би било интересантније само да им се допусти да имају слободно време да се напију и разумеју једни друге или можда погледају како је то, ох, не знам, појављују се на насловној страни Теен Вогуе (више од једном) и Роллинг Стоне (каналисање Го-Гос-а, што је крајње непоштовање). То би било фасцинантно. Али не, ми ћемо сједити овдје и понашати се као Лаурен, који полако успоставља везе у модном свијету. Мммк.

Срећемо Холли Монтаг, Хеиди-ову сестру. Хеиди одвео Холли у салон за преуређење Л.А., а.к.а ужасних продужења. Аудрина позове своје пријатеље у кућу на журку, а Ло проводи добар део горе у игри са својим псом, а затим се пожали да не зна ни једну од Аудрина пријатеља. Ох Ло, само да постоји начин да их упознате. Као на забави.

Тема песме се враћа! Мистериозно је одсутан из треће сезоне, а сада се вратио. Осјећам кишу на својој кожи (нико други то не може осјетити за мене, само ја то могу допустити).

“Биг Гирлс До нот Цри” (сезона 3, епизода 2)

Сада је Лаурен други мачка и носи џемпер. Одакле долазе ове мачке?? Јесу ли они исти мач? Једна је велика и једна је мала, али можда је мала мачка у џемперу уствари велика мачка након облоге косе и потребан је џемпер јер је било хладно након облоге?

Спенцер добија најглупље графите на свету на зиду стана који дели са Хеиди; она је разумљиво узнемирена, али он изгледа као: “Какве везе, кучко. Ја сам чудовиште. “(Парафразира.) Онда купи Хеиди прстен.

Џастин не жели да се дружиш са Аудрининим пријатељима и можеш видјети зашто (за референцу: последња два сезона емисије). Ло признаје да јој мора бити лепша Џастин, али она уопште не прати. Лаурен признаје да она треба да задржи своја мишљења за себе, али она у ствари не прати. Она, међутим, одлази у Лагуна да разговара са својом мамом, која је средином пресецања средина из парадајза за њу. Да ли Лаурен само воли спољашње или унутрашње делове парадајза?

“Боис Маке Гирлс Цри” (сезона 4, епизода 4)

Они иду у Вегас. Ова емисија ми је већ спасила толико новца јер сада никада не морам ићи у Вегас. Броди иде у затвор.

“Нешто мора да се промени” (сезона 4, епизода 5)

Ј.К., то је био затвор у казину! Спенсер извади Холли из свог места. Лаурен и Аудрина се боре и измишљају. Извадимо овај ГИФ:

Искрено сам се преселио њиховим разговорима. Изгубио сам пријатељства над петљим борбама и веома је важно да будем у могућности да имам аргументе лицем у лице, а не само да игноришем проблем и пустим ваше пријатеље да се раздвоје. Гледајући ову епизоду, ја сам…

У сваком случају, онда су Вхитнеи и Лаурен стил ЛАДИ ФКН ГАГА за фотографисање.

“Синоћ сам завршио” (сезона 5, епизода 4)

Нашао сам га, извор свих вокалних прстију у Северној Америци! Ради се о Пеопле’с Револутион-у, фирми за сточарство / ПР / стилинг / производној компанији у којој запослени или комуницирају са висококвалитетним клијентима или стављају блузе на полице. Степхание је очајна да тамо студира, па га Лаурен препоручује иако она не жели, а Келли га унајмљује иако она не жели. Степхание-ов “коначни циљ у животу” је дизајн торбица, што није готово толико лоше колико би могло бити. Келли пита да ли Степхание може говорити француски и штампати етикете. Не сасвим одговара, али Келли је застрашујућа, тако да је схватим. Кели га свакако ангажује зато што је толико размакнута да је можда геније. Наравно!

“Са пријатељима попут ове” (сезона 2, епизода 7)

Да ли? Спенцер? Имати? А? Јоб? Лаурен изгледа као врста девојке којој треба текст доброг јутра, и боље је да укључи емоји у срцу. У сваком случају, она се љути због тога што је Јен – чији је рођендан – можда пољубио Бродија, момка коју воли. Лауренова правила за кога ће бити са ким су … луди.

“Парис Цхангес Еверитхинг” (сезона 3, епизода 19)

Двострука епизода, мој господару. Спенсер одлази у Колорадо да би вратио Хеиди / не дати јој минуту мира, и очигледно му се оштро. Зашто МТВ дозвољава да се то деси?

У Паризу, Лаурен добија позив од Аудрине да су Броди и његова девојка у Лес Деуку, али опет, сигуран сам да Лес Деук постоји у другом домену, тако да ли то рачуна? Лес Деук је у врху. Лес Деук је та клупа са краја Његови тамни материјали серије на којима Лила и Вилл седе на неки начин … осећају се међусобно кроз димензије. Али ко је забринут због тога што Вхитнеи и Лаурен излазе са најбољим момцима које сам икада видео. Лауренов лик је тако вруће и носи црну боју и пуши француске цигарете на мотоциклу, а нема ништа о њему који није привлачан за сваки дио мог беса тинејџерне душе. Није битно да кажу неумно туристичко срање попут: “Требали бисмо да идемо у Еиффелов торањ”. Није битно да смо морали провести 20 минута да схватимо како да добијемо Лаурен нову хаљину, јер она спалила је своју дизајнерску хаљину са гвожђем. Ја сам узети са овом париском романсом (ха ха, запамтите филм Преузето? Ја радим! Данас сам запаљен шалама!).

“Не плачи на рођендан” (сезона 5, епизода 2)

Дефинитивно су подигли музички буџет за сезону пет, јер препознајем све ове песме. П! Нк! Лаурен одлази на забавну забаву изненадјења на броду где се коцку, мислим? Они такође пију и носе тамне усне. А Хеиди је ту! Делује потпуно нормално јер није са Спенцер-ом! Зато што је Спенцер изашао у бару који се флертовао са барменом, а затим Хеиди добија текст о наведеном флерту и има мали распад. Хајди и Лаурен плакати и загрли се и стварно се креће.

Али то није ништа у поређењу са оним што пада у бар. Стацие бармен објашњава Спенцеру да је Деф Леппардова “Поур неког шећера на мене” песма која ће јој омогућити да плеше на столу. Јебени дух. “Поур неког шећера на мене” могао би добити Калуђерица да плешете на столу. Та песма је научно дизајнирана како би све жене (и неке мушкарце) претвориле у стриптизете у својој посљедњој смјени пре него што је најам.

(“Цхерри Пие” има сличан ефекат, али мало је лепљиво.)

Тада Спенцер добије ријеч да је један на својој забави протумачио вијест Хеиди о његовој неприлици и он удари тог човека у главу. “Додирни ме, да, да те могу зајебати”, каже Спенце. Степхание Пратт се залаже са Лауреном да се договори са Хајидом, рекавши: “Тај део је још увек у њој”, позивајући се на део Хеиди који је био хладан и пријатељи са Лаурен, али ненамерно парафразира када је Леиа рекла Лукеу да зна да је њихов отац Анакин још увек негде унутар Дартха Вадера. Оно што ја кажем је да морамо да поставимо ситуацију у којој Спенцер гаси Лаурен испред Хеиди и чини Хеиди схватити да је на мрачној страни, а онда се жртвује да спасе Лаурен и откупи њену душу и постане Форце Гхост.

“Хи Лаурен, Ит’с Спенцер” (сезона 5, епизода 10)

Лорен шапуће много савета у Хеиди. Касније, Спенсер позива Лаурен да призна да је почео и ширио гласове о сексу. Извињавам се. Искрен или не, бар он више не кривио Бродија.

“Нешто стар, нешто ново” (сезона 5, епизода 11)

Још једна двострука епизода! Степхание се слаже да је Хеиди направила Холлију своју слатку част, што је очигледно лажно од (а) Холли је Хеиди стварна сестра и (б) Степхание то зна и (ц) ко жели да буде честитка? Поштење части је досадно као пакао. Холли постаје савјетан и баца храну и плаче на вечеру на Спенцер и Хеиди, али свако од њих је велики. Спенцер се понаша.

Лаурен и Броди се везују за чињеницу да обојица имају мала ушеса. Осјећам се присиљено да примијетим да и ја имам неуобичајено мале уши.

Кристин стиже на вјенчање и са једом речи, “Кристин” постаје најинтересантнији лик (фин, “особа”) на изложби.

Спенцер и Хеиди размјењују завете. То је као гледање кроз прозор као десетогодишња задњица наиван, безопасни зека.

“Један велики прекид” (сезона 2, епизода 5)

ВЕ МЕЕТ ЕМИЛИ, А.К.А. СУПЕР ИНТЕРН, А.К.А. НЕВ ИОРК ВЕРСИОН ОФ ВХИТНЕИ ВХО ВАС БЛАЦК, А.К.А. ЕМИЛИ ВЕИСС, ОСНИВАЦ У ГЛОСС И ГЛОССИР.

Она узима пун курс на НИУ, стажисти на Теен Вогуе и Цханел, носи стилетове, је некако крута и непријатна у друштву, генерално познаје њено срање, говори као одрасла особа, и неизбјежно је љубазна. А њена коса је природна боја !!!!! Она је одмах моја омиљена, заувек и увек. Интерн Емили, је т’аиме.

0803 emily weiss into the gloss leather trend glamour bd

КРАЉИЦА МОЈА СРЦЕ

Ссылка на основную публикацию
2019