Суппортер оф Доналд Трумп терорише лезбејску пау у првом “АХС: Цулт” приколица

Седма сезона Америцан Хоррор Стори управо је била једна, велика загонетка. Риан Мурпхи је у фебруару 2017. открио следећу траншу АХС је тема на изборима, али је онда он наводно вратио неколико месеци касније када је рекао да се у њему не појављују ликови Доналда Трумпа и Хилари Клинтон. Затим је започела емитовање гомиле промо са пчелама и кловнама, што је збунило АХС фанбасе још више. Да ли пчеле или кловнови у ВТФ-у имају везе са политиком? Да ли је Мурпхи рекла да је Трумп заправо реинкарнирани кловн? Да ли су пчеле постављале изборе?

Људи су га заиста изгубили средином августа, када је промо са масерама Еерие Трумп и Цлинтон погодио интернет. О.К., тако да су председнички кандидати део ове сезоне? Постало је јасно након што је ТВ спот Мурпхи намјерно покушавао да нас избаци, како је у стању да уради. Он гаса осветљава навијаче – и очигледно и цаст, који чак није ни знао име сезоне до Цомиц-Цона. (Ако живите под стеном, зову се АХС: Култ.) Зашто све тајне? Зашто све лажи? Зашто. Све. Тхе. Кловнови?

Па, коначно имамо неке одговоре – некако. Прва пуна приколица за АХС: Култ управо је пала, и, како се испоставило, Мурпхијеви жељезни одговори о његовој повезаности са политиком су уперени. Ова сезона има све и нема никакве везе са изборима. Да ли се Трумп и Цлинтон карактери појављују? Не, не у овој приколици, барем – али заговорници трумпета Да тероришу пакао из лезбејског пара. аха.

Ово је оно што знамо сигурно из ове приче: Сарах Паулсон игра Алли, куеер жену са женским партнером Иви (Алисон Пилл) и младим сином. Алли и Иви су опустошени изборним резултатима, толико да Алијев страх од кловнова прелази у превладање. Почиње да их види свуда, а чак и њен терапеут (Цхеиенне Јацксон) не може помоћи.

Сада изговарајте Каи (Еван Петерс), плавокосачког Трумповог навијача који наизглед жели да гура Алија преко ивице. Он је присилио младу жену Зиму (Биллие Лоурд) да постане дадиља Алли и Иви-а и ту почиње прави терор. Превод? Зима почиње пунити Алијеву кућу са кловновима, укључујући и Твисти тхе Цловн АХС: Фреак Схов! Схоок.

Гледајте приколица за себе, доле.

АХС: Култ премијерно 5. септембра на ФКС.

Риан Мурпхи је можда коначно објаснио како је сваки Америцан Хоррор Стори Сезона је повезана

Ссылка на основную публикацию
2019