Прва фотографија Блац Цхине и Роб Кардасхиан’с Баби Гирл је овдје, и то је срдачно

Блац Цхина и Роб Кардасхиан прослављају своје прво дете од 06:40 у четвртак, 10. новембра, када је Дреам Ренее Кардасхиан рођен у болници Цедарс Синаи у Лос Ангелесу. Какав тужилац!

Сањ се придружи њеном великом брату Краљу Каиро као члану породице Цхина, и, наравно, придружи се све већој војсци слатке дјеце која је породица Кардасхиан-Јеннер. Можете ли да замислите Плаидате за сјеверозапад и Дреам Ренее, под надзором Килие Јеннер? (Толико више комплета за усне бити суђено!) Шта би тетка Кхлое рекла? Хоће ли Коуртнеи довести децу Дисика на забаве? Хоће ли Ким Кардасхиан и Кание Вест позвати кућу да питају када се Нортхие врати кући?

Постоји приближно 1.000 Кс да то пита. Тако. Први пут!

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Вероватно ћемо га видети на ТВ-у, па хајде да се задржимо на тренутак и усредсредимо се на чудесност. Пар је поделио ексклузивне фотографије своје бебе са Е! Вијести и Цхина су поставили многе инстаграме који су водили до догађаја, укључујући и ове повратне нападе до рођења Каиру.

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Наравно, у истинском стилу Цхина, главни догађај Дреам-а је документован са инстаграмом. Цхина је поделила ову #МаннекуинЦхалленге собу за испоруку само неколико сати након што је донела Дреам у свет.

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Завршено као прави Кардашијан. Добродошли у фам, Дреам!

Ссылка на основную публикацию
2019