Принце Харри Интервјуисао Барака Обаму и Био је најслабији

Принце Харри је у последње време пуно радио, тако да би вам било опроштено ако сте пропустили нову титулу посла господин Мегхан Маркле недавно стекао: радио новинар.

То је тачно, британски принц је управо поставио за уредника за госте на ББЦ Радио 4 Данас схов. А за његову борбу за новинарство, придружио му се и посебан и једнако импресиван гост: Нико други осим бившег председника Барака Обаме. Шетња између њих двојице је, једним речима, дивна, и ми желимо више од тога.

У прегледном видео снимку интервјуа за празнике, који би требао бити пуштен 27. децембра, Обама и Харри могу се видети како се шале око тога шта ће доћи током њиховог сједења. Као што је и очекивано, обојица су изван шармантног, дајући нам пуно очекивања након Божића.

Обама-и-Принце-Харри
ФОТО: Гетти Имагес

“Да ли морам причати брже?” Обама тражи Харија док почиње. “Зато што сам спор звучник.”

“Не уопће”, уверава га Хари.

“ОК”, каже Обама. Онда додаје: “Да ли ми треба британски наглас?”

Умјесто да одговори, Харри својим гостом даје добронамерно упозорење: “Ако почнете користити дугачке паузе између одговора, вероватно ћете добити” лице “, каже он.

“Лемме види лице”, одговара Обама. Хари га пуца на озбиљан изглед који обавља посао: “Не желим да видим то лице”, каже бивши председник.

Наравно, Харри и Обама отиде назад. Недавно је Обама обрадио честитке Харију и Мегхану о њиховом ангажману. Такође су примећени како се друже са Јое Биденом у Торонту на Инвицтус Гамес у септембру.

Обама је такође направио путовање у Кенсингтон палату да посети Харија и његову породицу у мају – тако нешто нам говори да ће овај интервју бити примјер мијешања посла са задовољством. Није то што њихово пријатељство спречава Харија да доживи познате “првог дана” љутње на свом новом послу.

“Узбуђени сте због овога”, рекао је Обаму. “Нервозан сам због овога, то је баш смешно”.

“Ја ћу вас интервјуисати ако желите,” нуди Обама.

Али Харри вљудно одбија: “Не, не, држимо га овако, много бих волео то.”

Пази на све проклетнице испод – то ће дефинитивно направити своју недељу.

Повезане приче:
-Овај видео Барацк Обама Плаиинга Деда Мраза ће направити вашу сезону сјајно
-Барак Обама је упознао најсевернију поруку принцу Харију и Мегхан Марклу – Интернет је опседнут принцом Харијем и Обамином палатом Кенсингтон Реунион

Ссылка на основную публикацию
2019