Ова Бизарре (али Потпуно Плаусибле) Фан Тхеори повезује “Гилморе Гирлс” и “Фриендс”

То је било прије или касније: сада се повезује теорија навијача Гилморе Гирлс и Пријатељи. То је већина миленијума што сте икада чули, зар не? (Све што недостаје је неки зачини од тиквице.)

Али пре него што се окажете, само брзо ским ова теорија, коју Реддит корисник НотАнАверагеТаунТаун ставља у универзум. Заправо има одређених заслуга.

Ево шта мисли НотАнАверагеТаунТаун: лук Париза Геллера током каснијих сезона Гилморе Гирлс заправо је Рејчел Гринова прича о искупљењу. Нисам сигуран шта то значи? Корисник је сасвим лепо сломио.

Током финала серије Пријатељи 2004. године, Рејчел одбија свој посао из снова Париз да живите срећно икада после са проблематичном Россом који воли диносаурусе Геллер. Наравно, Парис Геллер је већ постојао Гилморе Гирлс пре него што се то догодило, тако да њен лик није добио име по Рејчеловом граду сања и презимену Росса. То је само случајност. Међутим, НотАнАверагеТаунТаун претпоставља да је, након што је Рејчел одбила Париз да би се спустила са Гелером, Гилморе Гирлс Писци су користили причу из Париза Геллера (и иронично име) како би истражили шта је Рејчелов живот могао сам бити је изабрала да прати своје снове. Јесте ли са мном?

“Моја теорија је то, док се име Париза Геллер повезује Пријатељи можда је започела као несрећа, њен лични лик је намјерна флип страна новчића из Рехела Греен-а – врста приче о искупљењу “, пише НотАнАверагеТаунТаун.

И, када размислите о томе, то има потпун смисао. Прича о Паризу Гилморе Гирлс и Рејчелов лук Пријатељи драстично се разликују. Рејчел жртвује своју каријеру за љубав, али у Паризу је управо супротно Гилморе Гирлс: Разбија се с њеним дечком Јејлом, Дојлом, у страху да ће ометати планове своје медицинске школе. Дојл на крају спасава њихов однос пратећи Париз у медицинску школу, за коју НотАнАверагеТаунТаун мисли да је коментар на то што Росс требало је за Рацхел. Да ли је ово стријељање? Можда. Да ли је вероватно? Апсолутно.

Интернет је достигао највиши Интернет, моји пријатељи.

Ссылка на основную публикацию
2019