Мушкарци брда нису баш слатки у будућности

Пре десет година, када Брда премијерно, мушке звезде шоуа изгледале су вруће, богате и узбудљиве – управо тип човјека кога бисте желели да дате, док постанете чудесна независна жена коју сте увијек сањали о постојању. Али, пошто смо постали старији и мудрији, Броди и сви 2006. године нису били добри. Хајде да погледамо мушкарце Брда са нашим непријатељским 20/20 ретроспективом. Ко је био страшан од самог почетка (кашаљ Спенсер)? Ко је заправо био слатки, ако је узнемирен (Јасон Вахлер!)? А ко је био век век (Јустин Бобби)?

Броди Јеннер

Онда: Броди је изгледао тако светски и софистициран. Већ је био у стваралачкој телевизији са својом представом, Кнезови Малибу (који није ништа друго него кристални ентузијаст Спенцер Пратт), и датирао је неке познате бебе, укључујући Аврил Лавигне и колега брда алум Кристин Цаваллари. Броди је, такође, био изузетно врућ. Био је то врста глатког оператера који обично постоји само код одраслих особа: шармантан, зрео и способан да каже све праве ствари у право време. Кад је сумња, Броди је отишао за комплименте (“изгледаш тако дивно вечерас” “Забављам се … сад кад си овде”, а увек добар “твој осмех није језив, то је слатко!”) – Није изненађујуће што су девојчице падале на њега лево и десно.

Ретроспективно: Броди је био шармантан зато што је буквално изашао из материце која је пљувала Л. А. игру. Он је Јеннер, па је наравно био пред камерама – ти генерички комплимати осећају се као да су директни од Како направити девојке попут тебе, а да их заправо не упознате приручник! И начин на који је он клекнуо Јен Буннеи и возио је клин између ње и Лаурен био је неопростив (иако сада знамо да се то заправо можда и није догодило). То је рекао, да је стар добар и да није тотално чудовиште, за разлику од неких других бројева испод.

Спенцер Пратт

Онда: Од другог Спенсера Прата прво је сакрио наше екране, цитирајући песника Свифт-а, “знали смо да му је проблем”. Он је изазвао драму лево и десно без икаквог стварног мотива, осим што је био сенатан. Од покушаја физичке сукобе са Хеидиовим сарадником који је рекао да је њена хаљина била неприкладна за канцеларијске одјеће које су се смириле на сваку клубску дјевојчицу коју је могао наћи (обично испред Хеиди-ја) како би ударио Аудрину како би направио супер чудан тост на 21. годишњици рођендана Лаурен (Парафразира: “Никада нећемо бити пријатељи, али обојица волимо Хеиди, тако срећан рођендан”) да шири гласине о Лаурен-у да имају сексуалну траку (као да) да причају о МиСпаце-у на буквално сваку прилику, па, сретна особа.

Ретроспективно: Како смо били у праву! Чак и гледајући у емисију, тешко је видети прошлост Спенцерових манипулативних начина да пронађу било какве сјајне тачке. Имао је добар смисао за хумор? Изненађујуће, Спенцер и Хеиди су још увек снажни, а Спенцер нас је насмислио једном или два пута на Твиттер-у.

Јасон Вахлер

Онда: Јасон је био лош момак и није се могао држати даље од класичне добре девојке Лаурен. Од двојице су имали историју Лагуна Беацх: Реал ОЦ, и јасно је да су то везе које се не могу затамњети. Међутим, колико је слатко као и Јасон, сви смо знали да он није био добар за Лаурен када га је изабрао за Париз и он је потпуно пустио. Онда га је брзо отпустио. Непристојан!

Ретроспективно: Јасон је дефинитивно био проблематичан – али гледајући уназад, он изгледа као лијепо, добро дете у срцу, које је лако ухватило погрешну публику. Сцена Л.А., нарочито у 2006. години (то је било када су Парис Хилтон и Линдсаи Лохан још увек владали врхом у Лес Деуку) био је опојни свет, и видимо како би неко могао бити заробљен у диму и огледалима. У шокантном преокрету, Џејсон је сада врелији него икад, ожењен и користи своје прошлостне проблеме да створи нешто добро на свету тако што ће соустановити мужјак трезвен живи дом под називом “Широко распрострањено опоравак”, гдје друго? Лагуна Беацх.

Јустин Бобби

Онда: Јустин Бобби је био ф-кбои пре него што смо чак знали шта је ф-кбои. На жалост, баш као Аудрина, заслепили смо се од хорности. Његова луда структура костију и пробој плаве очи, нека побегне од убиства (а не буквално, за које знамо).

Ретроспективно: Када се осврнемо на Јустин Бобби-а, баш као и многи од наших првих односа, само нас разбјесни. Али, очигледно је да он ради фризер за цоол познате личности као што је Адам Левине. Добро за њега!

Ссылка на основную публикацию
2019