Милеи Цирус све иде на Ускрс на инстаграму одмах

Ако знате нешто о Милеи Цирус-у, знате да не чини ништа на пола пута. Како она слави Ускрс свакако није изузетак: Снимање фотографија са одмора – комплетно са розним зечевим ушима и ускрсом са Ускршњим зечем – тренутно покреће првих пет редова на њеној Инстаграм страници. Они су попут Алице ин Вондерланд прославили Ускршњи с њиховим огромним реквизитима и благо триппи, сањским квалитетом – и не можемо да зауставимо, нећемо престати кликнути кроз њих.

“Хоппи Ускршња Ербоди”, Цирус је додао једну од фотографија које је дијелила на Инстаграму. Обучени у бубблегум-розе валовите перике, сунчане наочаре Брадлеи Кеннетх МцПеек и зечеви зека, Цирус удара у пози у пролећним пастелима које је стајала сама, побољшана фантастичним филтером. Фотограф иза објектива? Вијат Мохиндра, који је снимио насловну слику о Кира- Милеи Цирус и Хер Деад Петз албум.

Њене невероватне инспириране слике о Ускршњи теми су очигледно тек следеће рате у низу одмора које је направила ове године. “Почело је са Валентиново на пуцњави са Еллен вон Унвертх, отишло је на дан св. Паддија, забављајући се са неким пријатељима, а сада је Ускрс”, рекла је Вогуе.

Ево више оних Еастер пика:

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Искрено, једва чекамо да видимо шта ради за четврти јул.

Повезане приче:
-Постоји чињенична грешка у партији Милеи Цирус “Сонг” у САД “Да се ​​нико није остварио
-Цхрис Хемсвортх говори о гласини Милеи Цирус и Лиам Хемсвортх се тајно удају
-Милеи Цирус потпуно искључује гласове трудноће за трудноћу

Ссылка на основную публикацию
2019