Ким Кардасхиан Само објавио ретко домаће видео снимке севера и св

Ким Кардасхиан Вест задржала је релативно низак профил друштвених мрежа од када је у Паризу одржана у октобру прошле године. Међутим, чини се да почне да се осећа удобно да поново дели тидбитс о свом животу. Доказ А: Овај прекрасни, два и по минута видео Кардасхиан је управо објавио да има ретке снимке своје дјеце, Сјеверне и Свјетске. Припремите се за плакање.

Озбиљно, овај снимак је све врсте драгоцености. Главна видео надувавање приказује Сјевер, Свети и њихов отац, Кание Вест, као што их раније нисмо видели. Запад, чија је јавна личност типично већа од живота и ексцентричног, појављује се у видео-снимку осмехом, топлом и искреношћу. Сцене његовог плеса са Кардасхианом и склањању болесном Светићу отапају чак и срце најциничније особе. Све је тако чисто.

Истинито за бренд Кардасхиан-а, у видео-запису постоје и главе и гребање. У једној сцени, Север изгледа као да шета около шта држи Ја сам је светлуцава дечака. Да ли она има, као телохраниоце које је увек штите? Поводце изгледа као претеривање, зар не? Можда грешим!

Ох! Такође смо добили иза сцене сцене када су Кардасхиан и Нортх носили одговарајуће одјеће. Сећате ли се тог сјајног, сребрног тренутка од неколико месеци уназад? Још увек желим да се удам за онога ко је измислио ту идеју. (Молим те, пусти га да буде Сцотт Дисицк зато што стварно желим да се удам за Сцотт Дисица.)

Врхунац клипа, руке доле, је када Север доказује да је крајња сестра чишћењем сантиног пљувања. Чак и с њом доноси папирне пешкире! То је као Халлмарк картица, која нисам ни сигурна да је ствар. (То би требало да буде ствар.)

Хвала, Ким Кардасхиан, да нас благословимо таквим видео снимком тако рано у новој години. То нам је било потребно више него што нам је Гатораде требао јутрос након Нове године.

Погледајте уљепшће да се спусти у видео запису испод:

Ссылка на основную публикацию
2019