Империја је напустила своје жене у сезони 2 – и убија се

Пре годину дана у овом тренутку, свијет је био у стању Империја. Империјаоцењујуће оцене, Империјапрелепе бајке, и Империјацењена хероина: Цоокие Лион. Са својим једнодељеницама и њеним отиском на леопарде, водила је оптужбу на емисији која се такође похвалила сложеним женским личностима: међу њима су и Аника, суђа Рхонда и јуниорска дива Тијана.

То је немогуће било који серије да дођу до врсте међузвездане сезоне – једна опклада Империја Искусан. Али, ако се и друга сезона осјећа за вас, предлажем да је то због тога: снажна женска компонента је отишла у АВОЛ током последњих неколико епизода.

Не веруј ми? Можда то зато што не погледај на тај начин на површини. Још увек има пуно стомака, преговарања и борбених речи када су у питању све женске приче – али разлог због којег се осећате тако празно гледајући их како се одвијају зато што не садрже стварне моћ. Писци су снеаком подривали своје девојке са пуно збуњујућих кривина и окретања, а ја сам, знате, донекле преварила. Дакле, ево погледа на мојој листи свих начина Империја је закаснила своје даме. (Опрез: ако нисте ухваћени, постоје сприједа.)

ЕМПИРЕ: Pictured L-R: Serayah McNeil and Bryshere Gray  in the

Тиана је само шок за глатке оне. Нисам заправо покренуо Тијиново време проведбе у односу на време разговора ове сезоне Империја, али ја бих проценила да је барем пет пута више певала и тресла док је говорила и расте. А када су јој писци пустили да оде иза сцене, чини се да не могу схватити шта даље с њом. “Ох, да ли би она, сасвим прекасно, још увек била заљубљена у Хакеема и показала класичну љубомору у кћери према његовој групи?” “Звучи добро, идемо на ручак.”

Фреда Гатз, врхунска лоша, некако је смањена на статус пионира. Када размишљам о томе колико мало Империја успела је да ради са магнетним Бре-З до сада, чини ме бесним као … па, као Фреда Гатз. Овде имамо један од најбогатијих ликова који је икада направио шоу: репер, бербер, ћерка гангстера који може да се држи на улицама и у сали за састанке. Такође, њен стил би требао бити подстрек покретачком моду сада – начин на који она упија осјетљиве драгуље са андрогеним дезеном! Не могу. И под “не могу”, мислим “не могу у потпуности да ценим њен изглед, ако не зауставим телевизију стално, јер се у овој сезони Фреда углавном само показује да ће се борити од Луциоуса и Јамала”. Стварно је фрустрирајуће – мада вероватно не толико за мене као што је то за Бре-З, који је морао да проведе много драгоцених минута на екрану који су убедљиво рекли “то је вруће” за куке Лиона.

Скоро да сам ове сезоне скоро звала полицију над несталим женама. У зимском периоду, Аника је гурнула Рхонда низ степенице и сама себе оборила Хакемовом бебом. Онда нисмо је видјели за оно што се осећало као век. Требала је бити, као рано треће триместре до тада Империја открила је да би је открила за њену бебу откривајући, али некако је и даље равно стомачана и повраћала. Где је она иди све те епизоде? Такође, мислим да се сви можемо сложити да ова сезона пати од хроничног недостатка Порсхе. Наравно, чак и не морамо причати о женама Империја јер теоретски недостаје, јер сада имамо једног кога заправо био: Луциоусова мама. Можда се сећате да је Луциоус провео емоционални дан када је поставио видео о томе како се његова мајка убила пред њим, само да би касније слегла од ње када је изашла да је жена још увек жива и да је бачена у кућу. И не, Луциоус, јеси не одустати од оправдања ове лажи рекавши да је мртва ти дан кад је полудео. Мртав је сертификат. Стварно је прилично пресечено и суво.

ЕМПИРЕ: Pictured L-R: Terrence Howard, Taraji P. Henson and Jussie Smollett in the
ФОТО: Фок

Колачић не чини ништа осим судије коцкарнице. Истина је: Недавно је све колачица уједно између својих синова и бившег мужа, умирујући њихов егос. Сада, ово је увек било део Мама Лиона динамично – али пошто се корпоративни помак дивљо променио међу мушкарцима у другој сезони, то је постала њен пуно радно време. Мисија за мир је очигледно збунила њеним самопоуздањем. Како другачије објаснити њену блиставу, демантујућу, потпуно неуједначену реакцију на акционаре који су је питали, а Луциоус је ко-ЦЕО? Колачић коју знам, не би рекла да на лицу места – она ​​би физички зауставила испред Луциоуса пре него што је то рекла. Али ту је била, без говора, ударала се да она и Луциоус би требало да разговарају о овој идеји. Само морам да кажем себи да је имала грозницу или тако нешто тог дана.

И, ох, да, било је и пуно насиља према женама. Само кажем, Империја: Можда желите да будете свесни чињенице да сте у последњих неколико епизода имали Луциоус сила Цамилла да се убије на нишану, претећи Аники да неке жене “не преживеју порођај”, и оркестрирају киднаповање и можда убиство тог блиставог блогера са којим је спавао. Шоу је постала физички опасна за жене 2016. године. Даме Лионског универзума, ако ме можете чути, поравнајте се са Луциоусовом мамом. Тренутно је безобразна галама у клики, а њено оружје су ножеви и колачи. Толико колача.

Ссылка на основную публикацию
2019