Ешли Бенсон каже да су постери “прилично малих лажова” били јако Пхотосхоповани

слатке мале лазљивице (РИП) можда је изграђен на мрежи лажи, али Ешли Бенсон није овде због било каквог обмане ИРЛ-а посебно када је у питању снимање њеног снимка.

У недавном интервјуу Стилецастер, Асхлеи се отворила због нелагодности са фотографијом која је урађена у промотивним материјалима емисије. “ПЛЛ поставио је овај постер и то је било из наше прве сезоне, и било је потпуно лудо “, рекла је она.” Нико није личио на себе “.

Асхлеи је објаснила да фотографирање није само резервирано за постере – то је било питање у читавој индустрији. “Чак и за покривке часописа, они ће радити на сликама из кртице, учинити ваше сисе веће или ваш струк четири величине мањи, а ви сте као,” То није ни ја “, рекла је. “Никад не знате како ће се то испоставити јер немате контролу и не правите фотографије, али је срање када сте ви” Вов, то је потпуно друга особа “.”

Сада, кад је реч о фотографијама, одлучна је да буде права. “Увијек сам сигуран да кажем људима, са било којим сх схијем тко радим или било ким другима, да ако се не најави да није фотокопиран, то је фотокопирање”, рекла је. “И немојте се спуштати на себе јер не гледате на одређени начин јер је потребно пуно косе и шминке, тона доброг осветљења, а након пуцања, све је то уређивање.”

Ешли Benson Says the Pretty Little Liars Posters Were Overly Photoshopped
ФОТО: Породица АБЦ

После 2014 ГК пуцање ПЛЛ-а је добило реакцију због тога колико је уредио, колега изложбени тројац Троиан Беллисарио је у Инстаграму дао важну изјаву о томе да ли су жене биле фотосхопиране у ширењу. “КУРСА ЈА ЈЕ БИЛА!” она написала. “Докле год ми признаје како је то постигнуто, ми знамо да то није стварно … Али исто је и свугдје. То је иста ствар на плакатима наше емисије, па чак иу женским часописима. Ова индустрија чини се да улаже више у савршенство него у грешци. “

Ако би само емисија одржала истинитост као и глумице, фанови су могли да се спасу пуно несретних ноћи питајући се ко је убио Цхарлотте ДиЛаурентис.

Повезане приче:
-9 познатих личности које су се јавиле о томе да су смењиване Пхотосхоппед
-Није бушилица: А ПЛЛ Спин-офф се дешава са две ваше омиљене особе
-Ево шта је следеће за слатке мале лазљивице Цаст

Ссылка на основную публикацию
2019