Доналд Трумп, муж године, добио је своју жену “лепу карту” за њен рођендан

Председник Доналд Трумп позвао је у свој омиљени информативни програм јутрос, Фок Невс ‘ Фок и Пријатељи, да се дружи са три саговорника домаћина. Али када је Трумп коментарисао како је одговарајући дан за такав интервју зато што је рођендан прве даме Мелание Трумп, ствари су почеле да се чудно.

“Одабрао сам јако посебан дан јер је Меланија рођендан”, рекао је Трумп да започне телефонски интервју. “Рекао сам,” Урадимо то на рођендан Меланија “. Срећан рођендан, Меланија. ” Можда осећате шансу да мало замислите Трумп, Фок и Пријатељи домаћин Брајан Килмајаде затим бацио Трумпу софтбалл питање: Шта је купио своју специјалну даму за свој велики дан?

“Па, боље да не улазим у то зато што могу да дођем у невоље”, Трумп је коначно одговорио након паузе. “Можда нисам је толико схватила, добила сам јој лепу карту! Знаш да сам заузета да бих потражила поклоне, ОК? Али добила сам јој лепу карту и лепо цвеће.” Можда Кание Вестове трепавице преузимају превише времена.

Он је, међутим, бацао комплимент Меланија на начин како се сама руководила током недавне државне посете од стране француског предсједника Еммануела Мацрона и његове супруге Бригитте. (Штампа су била прилично повољна.) “Направила је фантастичан посао с Француском”, истакао је он. “Рећи ћу вам шта, људи Француске су били оштетили оним што се десило.”

Између недостатка поклона и недавне катастрофе која држи пар, молимо вас да наручите још неке #ФрееМеланиа мајице.

Ссылка на основную публикацию
2019