Цамила Цабелло коначно отвара о остављању пете хармоније

Као неозбиљан љубавник поп музике, још увек нисам превише чињеница да је Цамила Цабелло у децембру оставила Пету хармонију. (Знам да је прошло два месеца, али “Рад од куће” једноставно неће бити исти без Цабеллоових високих нота. Како претпостављам да живим ?!) Излаз из певача из бенда није био чиста. Четири преостале жене у Пети Хармони-Алли Брооке, Нормани Кордеи, Динах Јане и Лаурен Јаурегуи – тврде у изјави коју су сазнали о одласку Цабелла кроз њене “представнике”, што је прилично хладно. Међутим, Цабелло је ударила са својом изјавом која је тврдила да су она и остали већ неколико пута разговарали о неизбежном одласку. Брооке, Кордеи, Јане и Јаурегуи су то негирали у другој изјави. Према њих, Цабелло је “одбио” да се састане са њима како би разговарали о будућности групе. Бесмислено, неуредно, неуредно!

У изјави Цабеллоа, она је кратко додирнула зашто је желела да напусти Пету хармонију. За њу, соло каријера је логичан следећи корак на путу ка срећи. “Ја ћу радити на својој музици и давати вам велики део мог срца”, написала је.

Ово је сасвим нејасно – али сада, Цабелло даје мало више увид у њену одлуку. У новом интервјуу Седамнаест, она открива зашто више није гелила са Петом хармонијом. И то није зато што јој више не воли остале. (Жао ми је, таблоиди и троллови.)

“Пета Хармонија није била максимално изражавање мене појединачно”, рекао је Цабелло магазину. “Моји фанови ће ме стварно упознати из музике коју пишем. Мој циљ је бити храбар и отворити моју душу.”

Она је додала: “Наставићу да желим [Пету хармонију] све најбоље и срећна сам што настављају путовање као Пета хармонија. Такође се радујем слушању нове музике из групе и њихових соло напора. “

Тамо имате, Хармонизери. Према Цабелло, нема лоше крви. Ово је једноставан случај уметника који је превазишао своје бубблегум поп корене.

Ово има смисла, ако размислите о томе. Све жене у Пети хармонији су биле солисти Кс-фактор пре него што се састави у супер групу. Нису имали интересовања да постану бенд. Сигуран сам да су увек планирају да се раздвоје да се усредсреде на своје оригинал снове соло суперстардом; Кабелло је само први који је скочио на брод. Само је питање времена пре него што четворица преосталих умјетника почну експериментисати са појединачним пројектима. Да ли нас је нека наука нас ништа научила??

Ссылка на основную публикацию
2019