Прави пут да се избаците из свадбене странке

Када дјеверуша испадне са свадбене вечери, то је за све укључене. (Бивша бридесмаид осећа се кривом, млада се осећа помало.) Ипак, постоје начини да се поклоните од венчања и још увек останите пријатељи.

0106 maid we

Пратите ове савете и још увек ћете бити пријатељи са неведом на њен велики дан.

Ево мојих савета:

__Летајте младу што је пре могуће. – Можда сте се сложили да будете “служавка у тренутку тренутка, а онда схватите да нећете имати времена или новца за брачно љуљање. Позовите (немојте е-маил) младу одмах. Одлазиш годину прије венчања? Добро. Кретање месец дана пре венчања? Није у реду.

__ Дај јој легитиман разлог за одустајање. Ако немате готовину за покривање хаљине, косе, шминке, ципела, туша, бацхелоретте, боравка у хотелу и вјенчања, невеста ће (надам се) разумјети. То је рекло, ако сте већ ожењени и она је отворила тона да бисте се нашли на венчању, ово размишљање можда неће летети. Ако је ваш изговор мање-од-легитиман – рецимо, само желите да престанете јер је млада жаба – кажите бијелу лаж (о вашим финансијама или распореду) ако желите да сачувате своје пријатељство.

Пружају помоћ. Нека млада зна да још увек желиш да будеш део венчања. Изаберите пројекат на који можете управљати – на пример, монтирање програма – и рећи јој да желите да помогнете у том пројекту. Избегните одећу, “Још увек могу помоћи кад год вам затреба!” осим ако уствари немате времена да посветите необавештеним стварима (адресирањем коверата, стварањем услуга, стајањем преко књиге гостију).

Направити један леп гест. Донесите је цвеће или је одведите на ручак као представа добре воље. Али немојте се изнова и изнова извињавати и понудити јој да се бави док се не врати са свог меденог месеца. Понашање кривице даје утисак да сте учинили нешто погрешно. Реците да вам је жао једном, а затим наставите даље.

Јеси ли момци икад напустили свадбу? Како је прошло? Или, ако сте већ венчани, да ли је било која од твојих “девојака” престала? Јесте ли још увек пријатељи??

Више о службеницима:

  • Како бити најбољи бридесмаид у свету (и не заврши се поражавајући или мрзећи невесте)

  • Ја или не знам: Хаљине за невестице носите микс-и-хаљине (ја радим!!!)

  • Бридесмаид Грипе: Да ли је невеста икада направила куповину ципела?

Више начина за гламур

Можете добити 50.000 долара само за регистрацију или пријављивање на Гламоур.цом!

Пријавите се за Гламоур.цом стилове савета недељника и савете за савете дневног листа!

Додајте Гламур на своју иГоогле страницу.

Пратите Гламур на Твиттеру.

Фото: Јупитер Имагес
Ссылка на основную публикацию
2019