Полу формално? Блацк Тие Оптионал? Цоцктаил Аттире? Ево како се обући као свадбени гост.

Фрустрирајуће је, као свадбени гост, када је остатак позивнице за вјенчање тако директан – вријеме, дан, мјесто – да ти мали “облици дреса” на дну могу бити тако смрдљиви!

0524 dress code we
ФОТО: Гетти Имагес / БананаСтоцк РФ

Мачка носи врх капу

Када сте у сумњи, оставите свој врхунски шешир код куће. (Жао ми је, нисам могао да одолим слици мачке у врху шешира.)

Дакле, овде је мало прајмера да се разјасне ствари за вас:

Бела кравата је најситнији, а онај који је највероватније да видите. Ово је једино време, као жена, осећао сам обавезу да носим дугу хаљину. Мушкарци носе туксеве са белим кошуљицама, везицама и прслуцима.

За Црна кравата Вјенчање, у реду сам носити коктел хаљину и лепе ципеле. (Рори би носио свој тукс, који ми верује – супер је слатко.) Стара правила етикете су рекла да жене треба да носи дугачке хаљине, али све док сте у пријатељима од невјеста и младожења група – у супротности са групом пријатеља-родитеља – мислим да је угледна кратка хаљина у реду.

Такодје је креативна црна кравата, што значи да ће мушкарци и даље очекивати да се облаче тукс, али се могу забавити с њиховом селекцијом кравата. (Ако је могуће забавити се с селекцијом кравата …) Девојчице могу упарити све што су носили са вјенчањем црне кравате с смешним ципелама или смешном врећом.

Блацк тие опционо значи момци су слободни да носе тамно одело или тукс. Даме би требале носити оно што су носили на црно вјенчање кравата.

Рекли су нам венчања формално облачење, који су природно збунили људе. Само зато што је наше вјенчање било напољу и почело касним послијеподнева, нисмо желели да се наши гости појављују у хаљинама и дугмадима или сидриштима. Али нисмо могли рећи “црни кравате опционо” када ће младожења и његови момци носити одела.

Твоја пријатељица је некако пала цасуал елеганце на своје позиве. Жељела је момке у оделима, али није мислила да су везе потребне. После много размишљања, носио сам памучну банану Републику хаљину са хаљинама. Варијације у вези са овим: поподне елегантно,полу формално, или__Сундаи бест__.

Можда ћете такође видети __цоцктаил аттире__, што за мене значи одело (тамно или светло) за момке са везама опционо, и забавна коктел хаљина за даме. Док не бих носио нешто мини на црно вјенчање кравата, био бих пријатно кратак ако позвана страна “коктел одјеће.”

За венчање које је пало у близини зимских празника, добио сам позив који је рекао свечана одећа. То сам превео као “нешто сјајно”. Срећом, имам најближе пуне “нешто сјајно”. Рори је носила одело и кравату.

Такодје сам добио позивнице које су рекле кратке и сундјерице и плажа цасуал. (Морам да волим венчање у Нев Енгланд-у!) Носио сам сундресе и спаковане флип-флопс-за обоје.

Ох, и брза реч савета госпође Маннерс: “Свадбени гост наравно не би сањао да носи дугу хаљину поподне.” Нешто друго за разматрање.

Да ли сте икада примили позив са збуњујућим текстуалним облицима? Да ли укључујете предложени код за облачење на своје позиве? Или ћете га једноставно прескочити и надати се да се нико не појави у фармеркама. (Увек постоји то један ујак …)

п.с. Ако не можете направити главе или репове кода за одијевање, питајте пратитеља или родитеље младе и младожења. Ако је нејасно, ја

обећање

нећете бити једини који поставља питање!

Више разнородних венчаних ствари:

  • Треба ли да ослободите расположење? Пошаљите један од њих свом младожењу!

  • Каранфил: Излазим не мрзим ‘Ем-само погледај све ове паметне идеје!

  • Савети за савијање ваших продаваца

Више начина за гламур

Посетите Схопгламоур.цом за слатке ствари почевши од само 10 долара!

Унесите најновије гламурске награде!

Пратите нас на Твиттер-у

Додајте нас на вашу иГоогле почетну страницу

БЕСПЛАТНА Љепота! Унесите своју шансу да освојите нову награду сваког дана!

Фото: Јупитер Имагес
Ссылка на основную публикацию
2019