“Могу ли имати 9 дјеверуша ако мој младић има само 2 момке ?!” (Кажем да!)

Да ли је чудно ако је ова свадбена забава углавном неуједначена?

1207 dilemma we

Пише Сачувај читач датума Датум Царрие:

На почетку сам почетак планирања мог венчања. Изузетно сам узбуђен због свих детаља, али не могу да схватим шта да радим са мојим деверушама! Невероватно имам среће да имам групу од девет пријатеља којима сам остао веома близу. Желим да сви буду део венчања и догађаје који воде до тога, али не знам како ћу укључити све!

Имамо прилично неформално вјенчање на отвореном са око 150 гостију, тако да није битно да ће то бити огромно вјенчање у коме бисте очекивали масовну вјенчању. Плус, мој дечко се кретао око себе, а има само два пријатеља којима је остао довољно близу да их укључи на наше венчање. Он је врло блиски са својом породицом, али живе у Мексику и неће моћи да присуствују венчању. (Желели смо да се венчамо у Мексику да би могли бити тамо, али због виза и новца, то једноставно неће бити могуће.)

Дакле, ево моје дилеме: не мислим на венчање има да имају исти број дјеверуша и младенци, али девет жена до два мушкарца осећа се мало ван баланса. Постоје ли други начини укључивања мојих пријатеља, без свих девет докумената? Помоћ!

Ево мојих мисли:

Да сам на твом месту, само бих питао свих девет пријатеља да буду деверје.

Мислим, постоје и други начини да се укључе људи којима те занима. Можете да замолите неколико пријатеља да читаности, али “читалац” увек ме осећа као улогу друге стопе. Ангажовање Цхицк је сањала неке необичне “послове” за своје пријатеље који нису направили забрану свадбе, али и они се осећају као друго запослење за мене.

Ево ствари, етикета “дјеверуша” (са неким слатким частима или частима части) чини ваше пријатеље једнако важним. Ако сте дали, рецимо, три пријатеља друге “послове” или наслове, они вероватно неће бити део планирања туша и бацхелоретте. Твоје шест дјеверуша ће водити тамо, а онда ће ствари вероватно постати лепљиве. (Да ли су три чувена пријатеља за туширање у питању? Да ли су укључени као “домаћини” када пошаљу позивницу?) Осећам се као да нема начина да сви имају исти статус ако дају Неки људи имају другачију етикету. Наравно да ће вас сви волети и доћи на венчање (и туш и бацхелоретте) без обзира на то да ли их зовете “деверуше” или “помагаче” или “читаоци”, али ће људи са насловом “дјеверуша” важнија улога на венчању. И осећам као да желите да све девет девојака буде једнако.

Уместо да неке од ваших девојака дају алтернативну улогу, зашто не упустите правила да их све укључите?

Можда сте момци ушли са стране, уместо да идете низ пролаз, а затим пошаљете дјевојке у два сета. Уместо да ставите дјевојчице на своју страну и момке на његовом мјесту, могли бисте их све стати у лук иза себе, који би требали потпуно радити на вањском простору. (То је оно што смо Рори и ја радили са нашом неуједначеном свадбеном забавом!) Или можете да имате своју свадбену забаву уопште. Могли би ходати низ пролаз и седети у првом реду. (Као бридесмаида која је стајао преко 40-минутне церемоније, могу вам обећати да ће бити олакшан!)

Изнад тога, претпостављам да бисте можда били забринути због тога што ваше фотографије изгледају безобзирно, али сматрам да је ово не-питање. (Кога брига ?!) И претпостављам да ако планирате “уводјење” свадбене забаве пре почетка пријема, можда би било мало чудно, али можете упознати дјевојчице у паровима или једноставно прескочити тај дио. (То је мој глас! Увек сам мрзео што сам ушао као деверуша!)

Наравно, вјенчање може изгледати мало лупусно за аутсајдера, али сви на вашем вјенчању ће знати своју ситуацију, тако да ће схватити да људи са којима је ваш младоженик најближи не могу бити тамо за вјенчање.

Даме, шта мислите? Да ли би Кери требало да олакша њену листу дјеверуша? Или је добро питати свих девет њих?

Да ли имате властиту дилему о венчању? Пошаљи ми емаил!

Више дилеме читаоца решено!

  • Шта ако се ваша слава части не уклапа у њену хаљину – два тједна прије вјенчања?!

  • Да ли би девојка рекла у чему изгледа њен прстен за ангажовање?

  • Можеш ли се срећно удати – али још увек је заљубљен у твог бившег?

Фото: Тхинкстоцк
Ссылка на основную публикацию
2019