Хилари Клинтън Отива на работа, докато тя е болна, е универсално нещо – ето защо

Всички сме били там: се събуждате за работа, чувствайки се като глупости, а мисълта за пътуването ви кара да се наклоните на топка, но вие се изтласквате от леглото и страдате цял ден от бюрото си. Аз със сигурност имам. Има дори и научен термин за работа, когато сте болни: Неотдавнашен метаанализ установи, че “присъствие” се случва най-често при служители, които не могат да понесат финансови загуби поради заболяване или чиято работна среда е стресираща и натоварена с натиск.

Звучи ли познато? Би било за Хилари Клинтън, който се бори с пневмония, докато тя е (НБД) кампания, за да стане следващият президент на Съединените щати. Докторът на Клинтън й призна рязкото си излизане от церемонията този уикенд, отбелязващ 15-ата годишнина от нападенията от 11 септември, в случай на пневмония и дехидратация. И тъй като тя е публична личност и нейната болест е в пълна демонстрация, нейното здраве е било обект на безкрайни спекулации:

Бившият кандидат на ПП Бен Карсън (който се гордее с това, че е лекар) дори претегля:

“Най-големият проблем с здравето на Хилъри Клинтън е болестта на нечестността”, казва Карсън. “Хората в Америка са склонни да разбират природни заболявания и са симпатични, но добавят повече гориво към пожара на подозрение за нейната честност, като скриват диагнозата пневмония и вероятно други неща може да са грешка, от която няма възстановяване”.

И:

По дяволите, имайте тези хора никога отиде на работа болен? Моля те.

Но опровержението на комедиант Патън Осуалт каза най-добре:

Мета-анализът също така предполага, че хората, които работят, докато са болни, не искат да бъдат далеч от работата си, защото обичат това, което правят.

Можем да твърдим, че да, Клинтън показва особености на председателите: Работата й е една от най-стресиращите на планетата и тя не иска да остави болестта да й пречи. Сигурна съм, че също така обича работата си и не иска да прекара един ден далеч от нея. ние всичко да се разболеем – и докато трябва да се приберем вкъщи и да си починем (което Клинтън направи), за да можем да вършим най-доброто в работата си, повечето от нас чрез нашите заболявания и да отидем на работа. Клинтън не трябва да бъде съден за това.

Ссылка на основную публикацию
2019