Ексклузивно: модерното семейство Ариел зимата се отваря заради намаляването на гърдите

Ариел winter modern family 2015 new

Всеки път, когато Ариел Уинтър постъпи на червен килим, тя знаеше какво ще дойде: очите, шепота, слуховете. Но за 17-годишната звезда на Модерно семейство, тя имаше работа да направи – да действа. Действайте и се преструвайте, че не е забелязала. Но макар че отвън изглеждаше, че вниманието не я притесняваше, имаше емоционална и физическа битка, с която се бореше дълбоко вътре. На 5’1 “малката звезда се занимаваше с нещо повече от неловкото разрастване на растежа.” Това наистина се случи за една нощ “, казва Зима за развитието на гърдите й. Спомням си, че съм в сватбата на сестра ми и съм толкова плоска и мисля, че просто пожелавам да растат цици! и след това направих една нощ. Но те продължават да растат, растат и се разрастват и не изглежда, че ще спрат. “Трудно е да бъдеш тийнейджър в живота, но да бъдеш на един от най-популярните и критично аплодирани сериали се е засилил.” Бях на 15 години с [размер] F [гърди], “разказва Зима.” Това е като “Как се ориентирате”

И все пак, навигирайте – тя поне по най-добрия начин. Намирането на сутиени и дрехи, които пасват, е повече от трудно емоционално, но нищо в сравнение с физическата болка, която е издържала ежедневно. Забелязвайки, че изправянето в продължение на часове наред се оказва трудно, зимата често се е озовала на сцената. “Започна да боли толкова зле, че не мога да понасям болката”, признава младата звезда. Отбелязвайки, че женската страна на семейството си има “история на големи гърди”, няколко членове на семейството не са шокирани, когато зимата се е доверила на мислите си, че евентуално е подложена на операция за редукция на гърдата. “Някои от моите братовчеди са имали намаление на гърдите, така че не беше шок, когато реших да взема едно.” И все пак зимата подчертава, че решението е изцяло нейно, а не резултат от онлайн тормоза. “Взех го за себе си. Не мога дори да го кажа в думи за това колко невероятно е да се чувствам добре.”

На сутринта на 4 юни – малко преди повече от два месеца – зимата се събуди, готов да задържи физическата и емоционална болка зад себе си. Тъй като каза само на няколко избрани семейство и приятели, Модерно семейство звезда претърпя хирургия за намаляване на гърдите, за да намали размера на гърдите си от 32F до 34D. Резултатът за зимата бе забележим веднага. През цялото време на изключителното ни заседание за интервю, тя често споменава, че “се чувства като нов човек”. Зимата знае, че физическата разлика е това, за което всички ще говорят, но това е най-очевидната емоционална промяна.

След като интервюирала зимата многократно през младата си кариера, става ясно, че звездата никога не е била толкова щастлива или спокойна. “Изумително е най-накрая да се почувствате добре”, споделя тя блясък. – Така трябваше да бъда. Ето нейната история:

Ариел winter new 2015 coral dress

Glamour: Кога решихте да направите операция за намаляване на гърдите?

Ариел зима: Преди няколко месеца отидох в магазин за бански костюми с моя братовчед и не можах да намеря бански костюм, който да ми пасне. Наистина се чувствах зле за себе си. Не се чувствах щастлив. Току-що продължих да казвам: “Какво ще нося? Няма какво да нося на плажа, край басейна.” Не мога да отида на парти с приятелите си и да нося същото като тях. Трябва да бъда напълно покрита, в противен случай ще изглеждам по определен начин, който не възнамерявам да гледам.

Блясък: На червените килими изглеждате много уверени и уверени в себе си с вашите криви и размер на гърдите. Чувствахте ли се уверени?

Ариел: Определено не. Живеем в един ден и възраст, когато всичко, което правите, е осмивано. Интернет насилниците са ужасни. Мога да публикувам снимка, в която се чувствам добре, а 500 души ще коментират колко мазнини съм аз и че съм отвратителна. На [червените килими] просто си казах: “Трябва да направиш всичко възможно, за да изглеждаш уверен и да се изправиш висок и да направиш себе си да изглеждаш толкова добре, колкото можеш в тези снимки”, защото всеки ще ги види. Определено изглеждах уверен; Аз съм актриса, това правим. Но отвътре не се чувствах толкова щастлив.

Glamour: Вие носите много дизайнерски форми на наградите. Колко трудно е да се обличаш за официални събития?

Ариел: Беше наистина трудно. Имаше толкова малко, че мога да нося, което е подходящо за възрастта. Трябваше да нося рокля, която е била супер здрава и формирана навсякъде, защото ако не го направих, не изглеждаше добре. Всъщност нямах друга възможност освен да нося монтирани дрехи. Всеки би казал: “Защо се облича толкова зряла? Това е толкова неподходящо за възрастта й!” Разбрах какво говорят. Не като че ли исках да избера тези неподходящи рокли, просто нямах друг избор или щях да се подигравам. Трудно е, когато си тийнейджърка и вече си много се подиграваш, а след това се натрупваш повече и това е нещо … то просто става твърде много.

провисвания ariel winter

Glamour: Колко често бихте чели какво говорят хората за вас? Това не бяха само табла за съобщения – добре известни обекти за това писаха за откъсването в заглавията.

Ариел: Това е почти всичко, за което бях известен, и това ме разстрои. Това ме накара да се чувствам наистина неудобно, защото като жени в индустрията, ние сме напълно над сексуализирани и третирани като предмети. Всяка статия, която е свързана с мен на червен килим, винаги е била свързана с лудото разцепване на Ариел Уинтър! Или Ариел зимата показва огромни болки в едно събитие! Това е всичко, което хората биха ме познавали, не, “О, тя работи чудесно Модерно семейство.”

Glamour: Има ли много физическа болка поради големите си гърди?

Ариел: Беше толкова болезнено. Имах много проблеми с гърба. Наистина не можах да се изправя направо за дълъг период от време. Започна да боли толкова зле, че не можех да понеса болката. Вратът ме боли толкова зле и всъщност имах проблеми с гръбнака. Преди много години обсъждах гърдите си с лекарите, но когато най-накрая казах: “Мисля да направя това”, каза той, “гърба ви ще ви благодари много”.

Glamour: Как се настанихте на D-чаша??

Ариел: [Моят лекар и аз] направихме. Знаех със сигурност, че няма да отида по-голям от D, защото целият въпрос беше да се отърва от него! Аз бях 32F и това беше твърде голямо за мен! Моят лекар каза, че не трябва да отиваме по-големи от D, и аз се съгласих. Той каза, че не мисли, че трябва да отидем по-малки от С, и аз се съгласих. И причината, поради която казах, е, че винаги съм била момиче. Винаги. И аз се радвам да бъда момиче. Не искам отново да съм непропорционална. Имам голям задник, харесвам да имам голям задник. Не исках да имам голям задник и никакви цици!

Glamour: Казахте ли ти? Модерно семейство costars или производителите за операцията?

Ариел: Аз [само] казах на Джули Боуън, защото преди това бях разговарял с нея за желанието ми да извърша операцията. Тя наистина подкрепяше и разбираше. Току-що видях София [Vergara] онзи ден и тя беше като “О, Боже мой! Обичам те! Аз бях като “Това е оживен.” Това е смешно, това е като момчетата не искат да кажат нищо, така че не го правят и те просто са като [мислене], Има промяна. Което е добро, искам да кажа [смее], но сега е смешно да забелязват и да видят реакциите. Всеки е наистина щастлив за мен и е супер поддържащ. Те разбират, че се боря с това от толкова години.

модерен family cast 2015

Зимата в гласове снимка от началото на този сезон.

Glamour: Имахте ли притеснения, че това такова глупаво гърди ще повлияе на ролята на актьорските роли, които ви предлагаме?

Ариел: Тя играеше роля в това, че вече не можех да играя по-млади роли. След като се развихя, не можех да играя вече 12 или 13 или 14 вече. Биха искали да ме изпратят на 18 или 19, но проблемът с 18 или 19 е, че още не съм навършил 18 години. Тогава защо ще ме наемат, когато могат да наемат някой на 18 или 19 години? Това беше проблем, в който се натъкнах. [Като големи гърди] автоматично прави някой да изглежда по-стар и по-зрял. Така че определено беше проблем.

Glamour: Представяхте ли предизвикателствата на гардероба Модерно семейство?

Ариел: Трябваше да го скрият Модерно семейство много. Големи пуловери [или], които ме притискат – което е добре – разбирам, че не се вписват в характера, който имат предвид. Аз разбирам, че. Но беше трудно да се направи това всеки ден.

Glamour: Досега сте прекарали толкова много в младия си живот и сте го сторили толкова добре в общественото око. Как си го направил?

Ариел: Честно казано не знам. Благодаря ти за това. Ти се научиш да се справяш с нея и да отидеш с потока. Научих се от хората, които са направили много грешки около мен. Виждал съм, че младите актриси имат големи падания от кариерата си и това просто не е това, което искам. Аз съм много съзнателен за начина, по който се отнасям към хората, защото никога не съм се научил да третирам хората по уважение или милост. Никога не съм виждал този модел на подражание, така че за мен това ме кара да искам да съм точно обратното на това, което имам, и да се отнасям с хората, обратното на начина, по който видях други хора да се отнасят към другите хора.

Ариел winter new 2015 red cuolottes

Glamour: Кой смятате, че системата ви за поддръжка?

Ариел: Сестра ми, Шанел, е толкова подкрепяща и любяща. Тя е най-добрата ми приятелка в света. Приятелите ми също са прекрасни и приятелят ми е чудесно да поговорим. Той и сестра ми бяха там за операцията и в центъра за възстановяване. Светият ми, племенниците ми, баща ми … през това време всички бяха толкова прекрасни за мен. Чувствах се толкова щастлив, защото никога не съм имал това преди. А сега съм на едно място, където съм толкова обичана и толкова щастлива, че наистина е благословение. Когато се впуснах в сестра си, решихме, че трябва да отида на терапия и това се промени за мен.

Glamour: Какво ви накара да решите да отворите и споделите историята си?

Ариел: Не исках да не казвам на никого и след това да има още милион истории [кажете]: “Какво се е случило с Ариел? Тя изглежда толкова различна.” И също така мисля, че има нещо добро, което може да дойде от [разказвайки] моята история. Това е нещо, което направих, за да подобря живота си и по-добре здравето си и мисля, че това може да бъде от полза за много млади момичета. Чувствах се по-щастлив от себе си, отколкото някога съм имал. Живея мечта, че много момичета на моята възраст биха искали да живеят и аз съм наясно с това. Много съм благодарен, че мога да го направя и да имам глас, който мога да говоря с тийнейджъри. Не искам да правя нищо, за да се забъркам.

Glamour: Забелязали ли сте промяна в начина, по който хората се отнасят с вас от операцията?

Ариел: Хората започнаха да ме търсят в очите. Момчета, с които съм с приятели, могат да започнат да ме търсят в очите. Други хора, които познавам, най-накрая не могат да се обърнат и да шепнат зад гърба ми: “Истинските ли са тези фалшиви?” Чувал съм това толкова много години. Дори на 14 години хората ме питат: “Имате ли фалшиви цици?” Но ние живеем в едно общество, за което мислят те.

Glamour: Преди да влезете в операцията, имаше ли някакви загриженост или втора мисъл?

Ариел: Не бях колеблив. Не бях тъжна. Бях наистина толкова развълнуван от това, и идеята да не съм обременен с тези вече. Мисля, че отивайки в операцията тази сутрин беше единственият път, когато някога се почувствах нервен или малко уплашен, просто защото никога преди не бях хирургически, а не заради това, което трябваше да свърша. Но аз също имам толкова много подкрепа в живота си сега.

Ариел winter new 2015 beach photos

Glamour: Наскоро бяхте освободен и нямате връзка с майка си. Това интервю ще бъде първото, което тя чува за вашето решение?

Ариел: Тя и аз не говорим. Тя ще разбере, като го прочете и така е така. И това е добре. Сега съм на толкова щастливо място и на толкова по-добро място, заобиколено от хора, които ме обичат и наистина ме подкрепят, и това е всичко, от което се нуждая.

Glamour: На по-лека нота, Emmys идват следващия месец и Модерно семейство е номиниран за “Серия изключителни комедии”. Помислихте ли много за това, което бихте искали да носите?

Ариел: Това ще бъде първият ми публичен външен вид, но не знам. Аз съм просто развълнувана да се опитам на всички рокли! Сега мога да нося всички стилове на рокли и всички стилове на нещата! Не винаги трябва да избирам най-тясната, най-подходящата рокля, която мога да намеря. Мога да избера нещо друго и да се чувствам добре за себе си. Преди това не можах да го направя. Аз съм развълнуван, че накрая всъщност се чувствам уверени, а не само да изглеждат уверени.

Glamour: Вашият стил ще се промени Модерно семейство?

Ариел: Не знам. Ние се отървахме от някои от фланелите, въпреки че понякога ме обичам някои фланели! Аз наистина не мисля, че нейният стил ще се промени драстично, и съм добре с това. Докато има разнообразие в гардероба, аз съм добре с него!

Ариел winter modern family alex

Glamour: И физически, как се чувствате сега, постоперация?

Ариел: Чувствам се прекрасно. Това беше толкова бързо възстановяване за мен. Бях в състояние да работя в рамките на пет дни. Усещането, че няма толкова много, е имало такова облекчение! След като операцията приключи, дори не мога да обясня чувството. [Седмица по-късно], купувах дрехи и плачех, докато ги поставях, бях толкова щастлив. Просто се чувствате така облекчени и развълнувани. Чувствате се като нов човек. Чувствате се така, както трябваше да бъда.

За повече от Ариел зима проверете това:

Ссылка на основную публикацию
2019