Активистът на парка Ема Гонзалес не беше впечатлен от Кани Уест, като я нарече своя герой

След почти една година от Twitter, Kanye West се върна на платформата с отмъщение в петък, 13 април. Той започна доста небрежно, като популяризира нов албум – привидно озаглавен Любовта на всичкиИ два седмици по-късно, в сряда, 25 април, tweets на рапъра се оказаха много по-спорно: той побърза да изрече това, което четеше като подкрепата си за президента Тръмп, наричайки го той “брат му” и публикува снимка с шапка “Make America Great Again”.

– Не е нужно да се съгласявате с тропот, но тълпата не може да ме накара да не го обичам – прочетете един от tweets на Kanye. “И двамата сме драконови енергии, той е мой брат, обичам всички, не съм съгласен с всичко, което прави някой, това ни прави индивиди, а ние имаме право на независима мисъл”.

Дори привлече вниманието на Тръмп с тези неща: Президентът препрати Запад скоро след това.

Tweets (и президентски одобрение) донесе на Уест много критика от феновете и Ким Kardashian дори встъпи в защита на съпруга си.

Западът обаче не спря да туитира. Късно снощи, той окачи подкрепата си за Ема Гонзалес, активистката, превърнала се в активист на “Паркленд”, която стана вирусна след речта си за емоционално контролиране на оръжието. – Моят герой Ема Гонзалес – той описва снимка на старшината на гимназията “Маджор Стоунман Дъглас”.

Това не се случи добре с някои от членовете на феновете на West, някои от които изглеждаха по-големи фенове на Tweets, поддържащи Trump на West. “Ще трябва да си подадете друга снимка в шапка на MAGA, за да го компенсирате!”, Отговорил единият последовател на Запад. Друго прочетено: BOOOOO.

Но Гонзалес имаше перфектния отговор на чудовищното послание на Запада, което ясно показа, че не е впечатлена от това, което изглеждаше като внезапна промяна в политическата идеология на Запада. Тя публикува снимка на собствения си герой в Twitter. – Моят герой Джеймс Шоу-младши – писа тя – копирайки форматирането на Уест – под снимката на Шоу. Той е човекът, който е спрел убиеца в една тенесийска вафлейна къща, която стреля миналата неделя и оттогава е вдигнала повече от 100 000 долара на GoFundMe за жертвите.

Само няколко минути по-късно (съвпадащо или не), Уест публикува много сериозно изглеждащи емоции, които прочетоха: “Вдъхновен от Ема”.

Оттогава насам Джек е побързал да роди на Травис Скот, рапър и дъщеря на Сторми Дженър, и каза на своите 27,9 милиона последователи да “премахнат тревогата”. Какво ще чуе след това, никой не знае.

Свързани истории:-Разбивка на Ким-Кани-Тръмп Драма се случва в Twitter Right Now-Now Криси Тийгън и Джон Легенда участват в Кимър-Тръмп драма-Криси Тийген има изненада бебешки душ с 5 Legend-тематични торти

Ссылка на основную публикацию
2019