Varför galna män Pete Campbell är en helt Scumbag

Om det finns något jag lärde mig från ikvällens episod av Galna män, det är att Pete Campbell (spelad av de begåvade, och inte scummy alls Vincent Kartheiser) är en komplett scumbag. Inte att jag behövde mycket av en påminnelse – hans karaktär har alltid blivit under min hud – men det är alltid trevligt att ha lite uppfriskning. Jag tycker att Lane Pryce gjorde det bäst när han sa: “Du är en grim liten pimp,” innan du ger Pete en bra ojämnhet i ögat (det är klart att det finns många av oss som är anti-Campbell).

0415 mad men1 ob
FOTO: Upphovsrätt: AMC 2011

Baserat på bara ikvälls episod ensam (tro mig, den här listan skulle vara så länge, annars), här var Petes skummaste stunder, enligt Moi:

  1. Gift och med en helt ny bebis slog Pete på gymnasiet ledande medan han var i en förare i klassen. Ett gymnasium senior! Och om det inte är illa nog, försöker han få henne att gå på ett datum – a verklig datum – till Botaniska trädgården.

  2. I stället för att vara glad för Lane när han landade Jaguar-avtalet (som senare gick i stycken …), spottade han sin brittiska accent, gav inga “grattis”, visdomsord eller till och med ett leende. Det finns inget “jag” i “lag”, Peter.

  3. Pete såg till och med särskilt ond i en hummerbit på middag. Okej, jag vet att det inte märker ett “skummigt” ögonblick, men jag svär att han gick all doktorn ond åt oss med biben, medan Roger och Don såg som att krossa som alltid.

  4. Han anslöt sig till en prostituerad och erkände att det “gick väldigt bra”. Det var innan han tog sin egen elände ut på Don i en taxi, grundade honom för att vara på sitt andra äktenskap och att bara “vänta tills smekmånaden är över.” Bara för att du är olycklig, betyder inte att du behöver ta med alla andra … har jag rätt?

  5. Efter att ha blivit riktigt utslagd av Lane i det vanliga konferensrummet, fistkampen (allvarligt, vad ?!), avslöjade Pete inte bara Rogers hjälpande hand utan drev honom bort. Seriöst, kille, du har bara creamed och du blöder. Att acceptera Rogers hjälp kommer inte att göra dig något mindre av en man.

Vad är dina tankar om Pete? Hatar honom? Älskar honom? Tänk att jag är galen för att ägna en hel post till honom?

Mer

Vill du se en bild av Brangelinas förlovningsring? (Ja, du gör!)

Det här är vad som skulle hända om Jon Hamm var i Dexter

Här kommer ännu en bedårande Wayans

Michael Yarish / AMC
Ссылка на основную публикацию
2019