Shay Mitchell var inte det första valet för Emily på * Pretty Little Liars *

Det är svårt att föreställa sig någon annan än Shay Mitchell som Emily Fields på Pretty Little Liars. Emily är en otroligt sårbar karaktär som behandlar frågor som är långt strängare än de andra lederna: hennes sexualitet – inklusive kämpande känslor för sin bästa vän – hennes pappas död, misslyckande college etc. Mitchell ger en uppmärksam uppriktighet mot Emily som är trevligt kontrast till de andra karaktärernas campy (och ibland snarkiga) attityder. Enkelt uttryckt, hon är värmen på Pretty Little Liars.

Men Mitchell fick nästan inte rollen. Vid Pretty Little Liars PaleyFest panel över helgen, visa skapare I. Marlene King avslöjade Glamour att Mitchell var hennes andra val för Emily.

“Ja, faktiskt, och Shay [Mitchell] känner till den här historien, men vi hade väldigt svårt att hitta vår Emily, och vi flög två skådespelerskor ner från Kanada till audition, och mitt förstahandsval var inte Shay,” sa King..

Mitchell bekräftade detta. “Marlene berättade för mig efter [auditionsprocessen] att jag inte var hennes förstahandsval, och jag var som [fåraktigt] “OK”, berättade skådespelerskan oss.

Så hur gjorde Mitchell saker om? Hon spikade sin sista audition och gav kungen inget annat val än att kasta henne. Klassisk Emily! (Tja, klassisk säsong-en Emily, när hon var en konkurrenskraftig simmare. Det här är sanningsenligt mer klassiskt Spencer-beteende än någonting ….)

“När [Mitchell och kungens förstahandsval] kom in i rummet och ledde auditionerna för oss, stal Shay precis det under den andra tjejen,” sa King. “Jag är som,” får jag ändra mig, jag vill ha henne, henne! “

Åh, och det finns en sak som förseglade Mitchells öde som Emily: en bokstavlig rock. Mitchell berättade för oss att hon har en “lycka till rock” som hon bär med sig till viktiga händelser, inklusive den sista auditionen.

“Jag var nervös, och jag gick in med min lycka rock”, sa Mitchell. “Jag glömmer vad den verkliga stenen heter, men jag hämtade den i en butik och jag lade den i fickan när jag skulle auditiona bara för att hålla mig jordad och inte så nervös”, sa hon. “Och jag har fortfarande klippan. Jag har haft den i sju år.” (Kommer Shay Mitchell på Pretty Little Liars kan vara geologins mest spännande bidrag till världen, nej?)

Detta är inte det enda gjutteetet som spilldes på PaleyFest: Sasha Pieterse (Alison) avslöjade att hon ursprungligen gick upp för rollen som Hanna. Så gjorde Bianca Lawson (som i slutändan efterträdde rollen som Emilys första kvinnliga kärleksintresse, Maya).

“Jag gick ut för Hanna,” sa Pieterse. “Jag testade för Hanna, det var Ashley [Benson] och jag och Bianca Lawson. De tre av oss testade för Hanna, självklart, Ashley fick Hanna. Jag har aldrig riktigt auditionerat för Alison. Det var bara,” Vi gillar verkligen dig för det här istället. ‘ Jag är så glad att jag blev Alison. “

Vi är också. I själva verket var alla huvudlärarna helt cast. Det är därför det kommer att bli så förödande när den här showen slutar för gott. Men låt oss inte hoppa där bara än. Vi har fortfarande 10 mer läckra episoder framåt – inklusive en bonkers, två timmars seriefinal. Spänna upp.

Rapportering av Jessica Radloff

Ссылка на основную публикацию
2019