Scarlett Johansson bar faktiskt sin mormor Doppelgänger till Premiären “Rough Night”

Internet flöt ut i april när en Reddit-användare delade ett återkastningsfoto av sin mormor Geraldine, som såg ut som Scarlett Johansson under sina yngre år. Buzz blev så stor att Johansson själv fick vind av det: Skådespelerskan blev så överraskad av hennes likhet med Geraldine att hon inbjöd 72-åringen till premiären i New York i hennes film Grov natt. Det var en väldigt söt gest, men ingen trodde faktiskt att det skulle hända (ja det gjorde jag inte åtminstone). Virala ögonblick så är nästan alltid flyktiga.

Men Johansson var sant mot hennes ord: Hon slog faktiskt Grov natt röd matta med Geraldine. (Premiären var måndag.) De två var lätt det coolaste paret på kvällen och poserade för många tvillingbilder. De tog till och med namnsskyltar med dem bara om folk inte kunde tala om dem. Kolla in paret själv på bilden nedan:

Ny York Premiere of Sony's ROUGH NIGHT Presented by SVEDKA Vodka
FOTO: Jamie McCarthy

Och här är fotoet av Geraldine som startade allt:

Det finns mycket att vara upphetsad med Grov natt: Casten är ganska mycket kvinnlig, och den regerades och sköt av en kvinna (Lucia Aniello). Men Johansson berättade för E! att hon tycker att det är “passé” att dubba Grov natt en “damerfilm”.

“Det som varit riktigt roligt är att jag har haft många människor som säger saker till mig som vi har tryckt på den här filmen att det är en” damerfilm “om” fyra damer “och jag är som,” Jo, inte nödvändigtvis.’ Det verkar nästan som passé att säga att det är en “damerfilm”, sade hon. “När vi väl kan acceptera att kvinnor är roliga och att vi tillåter oss att prata om tabuämnen och ta stigmat från dem, så ser jag att det är mycket mer inkluderande miljö.”

Och vi är helt överens. Det är uppenbarligen inget fel med att göra en film som unapologetiskt firar kvinnor (faktiskt det är en bra sak); Problemet uppstår när folk ger sådana filmer som stryker titlar, som “chick flick”. Detta skickar meddelandet att filmer för kvinnor inte är en vanlig publik – och de är absolut. Liknande, mandominerade filmer (som Baksmällan) är inte placerade i begränsande kategorier, så varför ska det Grov natt? Kvinnlig underhållning är inte nisch. (Wonder Woman visst bevisar det.)

RELATERAT: Scarlett Johansson ringde precis ut Ryan Seacrest på 2017 Oscars Red Carpet

Ссылка на основную публикацию
2019